Овен Днес не се колебайте да си изкажете мъката. Таейки

...
Овен Днес не се колебайте да си изкажете мъката. Таейки
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 22 февруари

Овен
Днес не се колебайте да си изкажете тъгата. Таейки всичко в себе си няма да оправите казуса. Половин тъга - споделена тъга.
Телец
Днес напълно умерено може да се възползвате от нечия помощ. Това ще ви даде опция да си починете и няма нищо неприятно в това.
Близнаци
Това е ден за смяна. Може да е нещо малко, само че да внесе разграничение в всекидневието ви. Започнете от бюрото си.
Рак
Този петък ви чака сериозен мотив за празнуване. Отпуснете душата си и се веселете по ваш усет. Не забравяйте да се обадите на повече другари.
Лъв
Това е ден, който да посветите на околните ви. Оставете работата на назад във времето. Тя няма да избяга, само че би трябвало да възстановите доверието в фамилията ви.
Дева
Днес не се разкривайте напълно, колкото и да се изкушавате. Някой може да ви манипулира и след това да употребява, дадената от вас информация.
Везни
През този ден не позволявайте на никого да ви постанова желанията си. Вече е време да извършите първата крачка по пътя към новия ви живот.
Скорпион
През този ден е добре да предприемете нов метод за деяние. Досегашните способи са остарели и няма да ви свършат работа. Бъдете упорити.
Стрелец
През този ден може да ви налегне потиснатост, само че това е един елементарен метод за отбягване на проблемите. Най-добре потърсете отдушник в изкуството или спорта.
Козирог
Това е ден, в който да помислите за храненето си. Сега ще ви е елементарно да измененията менюто си. През почивните дни не се отклонявайте от проекта.
Водолей
Това е добър ден за дотъкмяване на действия по дома. Работата ще ви донесе задоволство и самопризнание от страна на околните ви.
Риби
Този петък ще би трябвало да деянията повече неотстъпчивост на характера. Не отстъпвайте от позицията си, като проявявате оптимално дипломатичност.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР