Овен Днес не правете на другите това, което не желаете

...
Овен Днес не правете на другите това, което не желаете
Коментари Харесай

Телец да послуша интуицията си, Лъвът да не остава сам

Овен Днес не правете на другите това, което не желаете някой да направи на вас. Каквото и да вършиме се поставяйте на мястото на другия.

Телец Днес наградите интуицията си за помощ при взимането на значимо решение. Ако сърцето ви не стачкува значи сте на прав път.

Близнаци Днес бъдете по-ярки от слънцето и по-волни от вятъра. Очаква ви прелестен ден, за който ще си спомняте с обич в бъдеще.

Рак Денят ще ви даде букет от събития. Имате опцията да повишите престижа си. Ще се наложи да дадете обещания, само че осъществяването им си заслужава.

Лъв Днес не потъвайте в мислите си. Очаква ви спокоен ден, в който може да набележите проекти за идната ви отмора.

Дева През този ден преценете добре какво тъкмо желаете да споделите с ваш другар. Рискувате да разкриете прекомерно доста за себе си и да станете уязвими.

Везни Днес потърсете тишина и успокоение. Вероятно ще бъдете поканени на празненство, само че най-добре отклонете поканата.

Скорпион Днес изцяло справедливо може да се наслаждавате на плодовете на вашите старания през почивните дни. Не забравяйте виното.

Стрелец Това е ден, в който да извършите първата крачка към сдобряването. Действието няма да ви коства толкоз доста, колкото допускате.

Козирог Днес бъдете на равнище в междуличностните връзки. Подходете отговорно и търпеливо към въпроса, който би трябвало да се разиска.

Водолей Днес ви чака приятна среща. Ще разберете, че ваш другар е нещо доста повече за вас. Грижете се за тези връзки.

Риби Това е ден, в който ще имате шанса да получите това, което желаете. За задачата ще би трябвало да подберете точните думи, гарнирани с обич.

Източник: Actualno.com
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР