Овен Днес на Вашия любим човек ще се прииска, екстремно

...
Овен Днес на Вашия любим човек ще се прииска, екстремно
Коментари Харесай

Хороскоп за вторник

Овен
Днес на Вашия обичан човек ще се прииска, рисково да Ви повдигне настроението по всички известни му способи и с всички познати му средства, а те ще се окажат не малко: от баналното гъделичкане, до небаналното самопризнание в обич. Остава единствено да гадаете, какво тъкмо от своя боеприпас ще избере.

Телец
Ше имате съществени проблеми от професионален темперамент. В най-хубавия случай денят ще Ви донесе умерени постижения, а в най-лошия - напъните Ви ще бъдат напразни. Деловите договаряния изискват самообладание, ловкост и съобразителност. Безсмислено е да продължавате: в случай че не чувствате в себе си дипломатически гений, най-добре е просто да отложите срещата. За благополучие, няма да имате проблеми в връзките с околните. Те ще Ви дадат поддръжката и разбирането, от които по този начин доста се нуждаете. Денят е най-много подобаващ за среща с обичания човек.

Близнаци
Ще се наложи да заемете доста твърда позиция по кардинален въпрос, и да я отстоявате, без значение от митингите на околните. Бъдете по-внимателни с новите познати. Те има възможност да се опитат да Ви манипулират, подло призовавайки най-хубавите Ви усеща. Ще получите доста забавни оферти, като не е изключена покана за посещаване на неповторимо мероприятие, което ще предизивика доста огромно внимание. Погрижете се за подобаващ дрешник, в случай че желаете да извършите незабравимо усещане на симпатична за Вас персона. Безупречният жанр би трябвало да стане Вашата визитна картичка.

Рак
Не е зле да сдържате своята непотребна самонадеяност! Бъдете по- деликатни в дейностите и изявленията си. Когато минавате около магазините, бъдете по- сдържани, тъй като там има прекомерно доста съблазни..Днес и най- върлите самотници ще са подготвени да се насочат в търсене на любивни завършения. Ако имате непрекъснат сътрудник и трайна връзка, внимавайте, да не би инцидентно лумнала пристрастеност да Ви скапе трайните връзки. Ако имате опция, излезте най-малко за малко измежду природата.

Лъв
Всичко, което през днешния ден Ви каже Вашият обичан човек, ще смятате за някаква нелепост, и то не постоянно с съображение. Отгоре на всичко ще бъдете „ обзаведени ” с изменчиво въодушевление. На процедура това може съществено да обиди Вашата половинка и затов а не би трябвало да се увличате прекомерно. Не е редно да се самоутвърждавате за сметка на непосредствен Ваш човек.

Дева
Днес Вашия обичан човек ще заприказва с Вас на някаква много сериозна тематика, и то толкоз сериозна, че и сами ще се учудите, тъй като от него изобщо не сте очаквали такива думи. Ще се наложи дружно да се оправяте с казуса и да обсъждате какво да решите. В последна сметка всичко ще приключи повече от сполучливо.

Везни
Знаете от всичко по малко, а това Ви дава опция за изява в най-различни всемирски или професионални обстановки. Само че за момента звездите Ви приканват, да ошлайфате до съвършенство един от хилядите си гении. Дерзайте! Подобрете своята специализация и преследвайте една единствена цел, вместо да пилеете силата си на един път в няколко направления.

Скорпион
Вашите връзки са нужни на първо време на Вас и на Вашия обичан човек, а по-късно на многочислените родственици и другари. Затова през днешния ден се старайтте да ги устройвате в сходство със своите познания и показа за този развой, без да следвате препоръките на който и да било.

Стрелец
Днес в общуването с Вашия обичан човек би трябвало да се ръководите от това, което съвестта Ви подскаже. През този ден тя ще Ви дава напълно точни препоръки и ще бъде безпогрепен знак за правилността на всички Ваши решения и действия.

Козирог
Може да разчитате на поддръжката на своите близки, която значително ще облекчи този така и така не лек ден. Ще зародят не малко проблеми, само че всички те може да бъдат решени единствено при положение, че не решите да действате самосиндикално. Не се стеснявайте да признаете, че сте се отзовали в затруднено състояние. Ако скривате това, никой даже няма и да се досети, че имате потребност от помощ. Въобще през този ден може и би трябвало да говорите с околните за всичко, което Ви тревожи и вълнува. Ще чуете освен положителни думи, само че и потребни препоръки, а и ще почувствате облекчение, споделяйки своите прекарвания с добре настроени слушатели.

Водолей
Днес ще се наложи още един път да се убедите, че да се построяват връзки е много сложна, а и постоянно неблагодарна работа. Впрочем, в случай че през днешния ден съумеете да преодолеете всичко зародили сред Вас проблеми, от рода на недоумение, недоветие и подозрение, то с новите проблеми ще се справите доста елементарно.

Риби
Днес Вашия обичан човек ще се окаже огромна алчност - колкото и да го храните, все ще му бъде малко. Затова може да не мислите изключително за вкусовите качества на храната, само че би трябвало да се замислите за нейното количество. Яденете би трябвало да бъде фактически доста: като за пет много гладни огромни хора. /lamqta.com
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР