Овен Днес на Вашия любим човек ще бъде доста трудно

...
Овен Днес на Вашия любим човек ще бъде доста трудно
Коментари Харесай

Хороскоп за понеделник, 12 декември 2022 г.

Овен
Днес на Вашия обичан човек ще бъде много мъчно да разбере, какво желаете да му кажете, и никакви Ваши причини няма да му окажат нужното влияние. Затова се постарайте да апелирате не към неговия разсъдък, а към възприятията му: те ще бъдат по-възприемчиви към Вашите думи.
Телец
Проявявате рядка целенасоченост. Колкото и загради да зародят по пътя Ви, безусловно ще ги преодолеете. Успехите не се реализират елементарно, а от време на време изобщо не се реализират, въпреки че това постоянно изкарва предствителите на Вашия знак от релси. Това е ден на опциите, които не че са пропуснати, а дори не са видяни. При това тази наклонност се следи освен в работата, само че и в персоналния живот: търсите блян, без да обръщате внимание на прелестния човек, който от дълго време се стреми да завоюва Вашето разположение.

Близнаци
Не е изключено краткотрайно изстудяване в връзките сред Вас и тези, които обичате, чак до цялостно отчуждение. Причина може да стане отсъствието на непрекъснат контакт, разлъка, претовареност или неудовлетворително положение на здравето. Изпълнението на родителските отговорности ще изискват организираност, дисциплинираност и отговорност. Възможно е да се наложи да измените своите проекти и цели, да орежете разноските си за развлечения, празници и дарове. Ваше отдавнашно занимание може да Ви донесе доста повече загуби, в сравнение с доходи. Има смисъл да отложите наличието си на ваучър или любовна среща.

Рак
Жеанието да изпадне в сънливост, понякога се появява у всички хора, само че в този момент просто Ви се желае, да бъдете по-далеч от шумната навалица. Необходимо Ви е някакво време, в което да останете в цялостно успокоение. Освен това, в този момент е най-подходящото време, с цел да учудите обкръжаващите Ви хора. С тази задача можете изцяло да се справите, изключващи телефона си и не отговаряйки на никакво позвъняване.

Лъв
През този ден се постарайте, да сте по-внимателни към проблемите на приятелите на своя обичан човек. Много е евентуално да се окаже, че тъкмо Вие сте индивида, който може да ги реши. Приятелите са доста скъпи за него хора и в случай че застанете покрай тях, той ще Ви цени и повече, и по-силно.

Дева
През този ден ще бъде доста значимо да приключите с нещо, което по никакъв метод няма да е обвързвано с Вашия персонален живот. Но, както наподобява, персоналният живот ще подсети за себе си. И гръмко ще съобщи за правата си над Вас. Или ще се наложи да си затикнете ушите, или ще би трябвало да отстъпите!

Везни
Атмосферата на деня подтиква към ексцентрични решения. Но с цел да реализирате това или това автентично желание, ще се наложи да се придържате към избрана дисциплинираност, а е допустимо да се наложи да пожертвате някои и други благоприятни условия. Започнатото през вчерашния ден ще има смисъл единствено в случай че се приключи до края на деня. Ако имате предпочитание за развлечения, от рано се погрижете за техническата сигурност. Любовните връзки Ви дават обещание изненади, като не всички от тях ще са приятни, изключително в случай че става дума за интимна непосредственост.

Скорпион
В персоналните Ви връзки набират мощ позитивните трендове и може да вървите към своите стремежи, без да се страхувате, че за това ще Ви санкционират или осъдят. Обаянието Ви е неоспоримо и по тази причина ще се радвате на огромно внимание от страна на представителите на противоположния пол. Всеизвестна истина е, че не всички са удовлетворени от Вас и рецензии по Ваш адрес звучат непрестанно. Много от забележките са основателни, и по тази причина би трябвало да им обърнете внимание. Никой не споделя, че това би трябвало да стане тъкмо през днешния ден! Радвайте се на положително въодушевление!

Стрелец
Ако сте подготвени да насочите обстановката в своя персонален живот по нов път, то днешният ден е най-подходящ. Споделете своите мисли с индивида, който Ви интересува, и вижте реакцията. Ако сте настроени съществено, би трябвало да бъдете оптималната почтеност. Затова не се опасявайте да разкажете искрено за това, което чувствате. Нали в случай че желаете да поверите някому своето сърце, би трябвало да започнете със своите страсти. Колкото по0скоро започнете този диалог, толкоз по-скоро ще узнаете, имате ли някакви шансове.

Козирог
Днес най-накрая ще разберете, какво желаете от своя персонален живот като цяло, и от Вашия обичан човек в частност. Само не избързвайте да реализирате незабавно намисленото! Може би това, което за момента е истина от последна инстанция, още на следващия ден ще се оцвети в напълно други цветове...

Водолей
Денят може да се окаже много сполучлив от финансова позиция, само че с цел да Ви донесе действителни приходи, би трябвало много да се потрудите. Днес няма да сте доста във екстаз, когато се наложи да обърнете повече внимание на децата, само че в последна сметка това ще Ви достави наслаждение. Оставените за след това работи ще припомнят за себе си и ще се наложи да се оправите с тях. Тази вечер е изключителна за Вас: послушайте лека музика и това ще Ви се отрази добре. И си осигурете приятна компания.

Риби
Ако през днешния ден започнете да въвеждате порядък в своята архива, обезателно ще намерите нещо любопитно и от дълго време забравено, което ще Ви подсети за Вашия някогашен обичан човек, или за началото на отнощенията Ви с Вашия настоящ обичан. Затова в случай че не се боите да си спомняте, захващайте се!
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР