Овен Днес на Вашия любим човек ще бъде доста трудно

...
Овен Днес на Вашия любим човек ще бъде доста трудно
Коментари Харесай

Денят няма да е особено успешен за Близнаците, Скорпионът да потърси трета страна в конфликта

Овен
Днес на Вашия обичан човек ще бъде много мъчно да разбере, какво желаете да му кажете, и никакви Ваши причини няма да му окажат нужното влияние. Затова се постарайте да апелирате не към неговия разсъдък, а към възприятията му: те ще бъдат по-възприемчиви към Вашите думи. 
 
Телец
Охотно и с възторг ще се захванете за работа, само че надали ще можете да приключите с всичко стартирано, защото търпението няма да Ви стигне.По тази причина денят е подобаващ за решаването единствено на по-дребни задания. Не е желателно да планирате за през днешния ден далечни пътувания, или някакви натоварвания, свързани със съществени физически натоварвания. Възможни са компликации в връзките с по0стари родственици, очакващи от Вас по-голяма вглъбеност и съвестност. Отделете време и на своята „ половинка ” - денат ще стане по-приятен и забавен, в случай че му поставите сантиментален акцент.

Близнаци
Денят няма да е изключително сполучлив за Близнаците, защото слабостите и грешките на представителите на знака, ще се набиват на очи. Няма да е елементарно да убедите хората, че сте способни на доста неща, тъй като пропуските Ви помнят всички, а достиженията по някаква причина остават без внимание. В обкръжението си евентуално ще намерите човек, който е имал пръст в публикуваната за Вас клеверническа информация. Денят е удобен за нови запознанства, като ще съумеете бързо да придобиете вярна визия за хората, с които имате работа. Романтични увлечения са малко евентуални.

Рак
Казват, че положителният началник не моли да му предадат контрола над обстановката, а неотложно самичък открива този надзор. Това използвано ли е към Вас? От тези хора ли сте, които просто вършат крачка напред и откриват своите правила? Опитайте силите си. Възможно е, да Ви е доста мъчно да деянията такава интензивност, само че в случай че намерите сили и хванете бика за рогата, триумфът ще бъде Ваш. Този опит ще Ви подари с необикновен заряд от сила. Затова в случай че през днешния ден се окажете в обстановка, в която никой не желае да демонстрира самодейност, поемете отговорност и узнайте, какво е това, да бъдеш необут.

Лъв
Може да се окаже, че това, което сте възнамерявали за деня, не е по силите Ви и затова да се наложи да внестс бърза промяна в своя план-график. В това няма нищо ужасно: ще се оправите със обстановката и дори ще извлечете изгода от нея, в случай че не изгубите оптимизъм. Това е отличен ден за покупки, и няма да похарчите парите си на вятъра. Ако се окажете на някакво светско мероприятие, безспорно ще привлечете към себе си възхитени погледи. Денят не е изключително подобаващ за начало на съществени връзки, само че за флирт и флиртуване – става - при Вас това се получава сносно...

Дева
Ще би трябвало да вземете мъчно решение, което ще изисква освен разбор на многочислените обстоятелства, само че и изключително ентусиазъм и увереност. Вие разбирате, че противоположен път няма да има и е нужно да изгорите мостовете зад себе си, само че въпреки всичко се стремите да печелите време, а точно заради това може да изпуснете своя късмет! Именно в литературатурата, определена напълно не на съществено, ще намерите отговор на доста интересуващи Ви въпроси. Ако имате сантиментална конфигурация, може да очаквате многообещаващо запознанство.

Везни
Започвате да проявявате неспокойствие във връзка с човек, който изобщо не може да вземе решение. Неговият отговор и дейности няма да дойдат напълно скоро, и ще бъдете с чувството, че в никакъв случай няма да дочакате това време. Но това още не значи, че всичко е по този начин неприятно. Днес ще започнете последователно да свиквате с тази мисъл. Все още има късмет, нещата да се подредят тъкмо по този начин, както желаете, само че в тази обстановка най-мъдрото решение ще бъде, да не поставяте всички яйца в една кошница. Помислете за аварийни разновидности.

Скорпион
Направили сте всичко, което е било по силите Ви. И дори доста добре знаете, че не бихте могли да извършите нищо повече за решение на този спор. А и Вашата половинка прелестно схваща това. Нужна ви е трета страна, която да се намеси в ставащите стбития и нещо да промени. Възможно е и смяната да не е в вярната посока... Това ще стане през днешния ден и по тази причина бъдете подготвени за всичко.

Стрелец
Бъдете подготвени, че през днешния ден пред Вас ще се изправят компликации от етичен темперамент. Възможно е, поради обичания си човек да се наложи да престъпите някои свои правила и убеждения. Или в противен случай - да извършите избор в тяхна изгода, само че в ущърб на любовта.

Козирог
На Козирозите през днешния ден звездите предлагат, повече да работят. Или най-малко се пробвайте да покажете толкоз бурна трудова активност, че те да изгубят предпочитание да Ви занимават със своите проблеми. Преди всичко това се отнася най-много за членовете на фамилията – те изключително интензивно ще се домогват до Вашето внимание.

Водолей
Някакви напълно непредвидени и доста приятни събития ще зарадват Водолеите през този ден. Ще припомнят за себе си хора, които постоянно се радвате да видите, а не е изключена и среща с човек, към който сте запазили най-топли усеща. Денят е подобаващ за възобновяване на всевъзможни връзки - и сантиментални, и настоятелен. Само че би трябвало да сте на ясно, че измененията, станали с Вас, няма да разрешат общуването в предходния дух. Това също е и сполучлив ден за покупки. Избирайте неща, подчертаващи своята характерност - безупречният усет няма да Ви изневери. Експериментите с имиджа ще издигнат настроението Ви.

Риби
Благодарение на прилива на интелектуална или физическа сила, ще можете да извършите доста потребни неща за фамилията, родителите, или за устрояване на своята територия(дома, фамилията, или селскостопанския имот). Определено е настъпило време, в което по-опростено да гледате на нещата. Затова потърсете измежду цялата блъсканица невъзмутим придружител. Малко реалксация и отмора с индивида, с който се чувствате свободно, ще възвърне Вашето успокоение. Тихото кафе или даже дома(„..доме, доме, сладки доме ”), могат да се окажат най-хубавите хрумвания. Когато мълчанието не е по-приятно от диалозите и смеха, значи сте на нужното място в нужното време и с нужния човек.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР