Овен Днес можете не само приятно да прекарате времето, но

...
Овен Днес можете не само приятно да прекарате времето, но
Коментари Харесай

Хороскоп за 2 юни: Много изненади и важни моменти за тези зодии

Овен
Днес можете освен прелестно да прекарате времето, само че и да постигнете обилни промени в персоналния си живот, които ще бъдат с позитивен знак. Наистина, за това ще са нужни самообладание и нерешителност, само че за благополучие тези усеща сега не са Ви непознати. Вие сте малко по-сериозни от нормалното, и вероятно това ще се хареса на околните Ви. За тях Вие ще бъдете и благонадежден асистент, и добър консултант. В края на деня настроението Ви ще се скапе - на пръв взор - без всякаква причина. Затова за вечерта е по-добре да не си планирате някакви уморителни занимания, всемирски мероприятия и съвсместна работа.

Телец
За да осъществите проектите си за този ден, няма да Ви доближи някаква дреболия. Незначителна дреболия, която обаче ще се окаже доста значима... Това ще рече, че Вашето персонално благополучие се отсрочва за неопределен срок. Да се надяваме, че няма да е за дълго.

Близнаци
Днес е извънредно подобаващ ден, с цел да споделите със своя обичан човек своите ползи и пристрастия. Именно през днешния ден е най-голяма вероятността, той да ги показа, и те да станат и негови пристрастия. Утре може да стане по-сложно....

Рак
През този ден Вашият обичан човек най-накрая ще забележи, че нещо не Ви е наред, и ще си даде сметка, че е извънредно време да направи нещо по силите си, с цел да се усмихнете и в края на крайщата да се зарадвате на този свят. Опитайте се и Вие да му съдействате с всичко допустимо, че нещата да се получат.

Лъв
Урокът, който през днешния ден би трябвало да усвоите, се заключава в схващане на това, че настойчивостта в действителност се отплаща. Затова когато през днешния ден се разсъните, направете калорична закуска и се облечете по този начин, че облеклата да не затрудняват придвижванията Ви. Днес би трябвало да се чувствате удобно и да бъдете подготвени да преминете към дейни дейности, щом се окаже комфортен миг. Вашите непрекъснати старания ще бъдат с подобен резултат, какъвто и не бихте могли да си визиите. Затова в случай че има място, на което бихте желали да бъдете, или човек, с който желаете да се запознаете, продължавайте да действате, и направете това допустимо.

Дева
Хич не Ви се стои на едно място. Време е да признаете, че не знаете по какъв начин да се справите със своите усеща. Няма значение от какво сте се интересували преди – в този момент Вашето внимание ще бъде погълнато от нещо напълно друго. Може още дълго да се отвличате по разнообразни неща, само че до момента в който не си дадете сметка, какво точно не Ви доближава за цялостно благополучие, няма да намерите покой.

Везни
Днес най на края ще намерите отговор на оня въпрос, който Ви е мъчил от много дълго време. Наистина, ще се наложи много да се постараете,но в множеството случаипроцесът на угаждане на любознанието в множеството случаи минава през много премеждия.

Скорпион
Ако Ви се желае да си поседите вкъщи, не е нужно да се насилвате, с цел да отидете на колекция. Днес сте настроени за умерено другарство и дълбоки размисли. Може би такова положение ще Ви наподобява на нещо като обществена връзка, изключително в случай че доста обичате да поддържате връзка с други хора. Само че в този момент спокойствието Ви е ужасно нужно, изключително в случай че мислите Ви са заети със съществени задания, изискващи обсъждане. Това време, което ще отделите в този момент, ще се възвърне с рента в бъдеще.

Стрелец
Събитията не се развиват по този начин бързо, както би Ви се желало, и по тази причина би трябвало да се запасите с самообладание. Опитите да измененията нещо, за жалост са обречени на крах. Най-доброто, което можете да извършите, е да плувате по течението, като единствено вършиме леки корекции на курса. Не би трябвало да се заемате с значими работи и да стартирате реализация на комплицирани планове. Надценявате своите сили, и може да претърпите крах. Денят е подобаващ за дружеско другарство, само че е напълно несъответствуващ за сантиментални срещи. Отлично ще прекарате времето си във радостна компания, само че рискувате да се скарате с обичания човек, в случай че останете с него уединено.

Козирог
Днес Вашия обичан човек ще изиска да Ви стане още по-близък, и за тази цел ще се опита да Ви помогне в решаването на някакъв Ваш нравствен проблем, да Ви поддържа в сложна минута и изобщо да направи за Вас нещо изключително. Ако желаете повече да се сближите, с наслада приемайте предложенията за помощ.

Водолей
Нужна е доста храброст, с цел да се срещнете лице в лице с неща. Които Ви тормозят или плашат, а тъкмо това ще се наложи да извършите през днешния ден. Помислете си, какви обстановки нормално избягвате и се пробвайте да се почувствате уверени, че ще съумеете да се справите с тях. Само след няколко секунди, от попадане в неприятна обстановка ще видите, какъв брой е елементарно да бъдете самите себе си и да се справите и да се радвате на разликата си с другите. Вслушайте се в това, което споделят другите. Ако разберете добре това, което Ви споделят, няма да Ви плашат техните думи.

Риби
Днес вятърът ще издуха всички комплекси, които изпитвате, говорейки за своите усеща. Просто Вие сте подготвени за другарство. Може би, когато става дума за въпроси от сантиментално естество, в действителност ще Ви се желае да кажете на всички. Номерът е да изберете деликатно ушите, на които ще поверите тази информация. Съзнателно се възползвайте от своята вътрешен глас, с цел да определеите вярната публика.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР