Овен Днес може да Ви сближи съвместното търсене на нещо.

...
Овен Днес може да Ви сближи съвместното търсене на нещо.
Коментари Харесай

Хороскоп за 25 август

Овен
Днес може да Ви сближи взаимното търсене на нещо. Възможно е това да бъде незнайно къде захвърлена в разгара на пристрастеността част от облеклото, само че по-скоро ще се наложи да търсите нещо нематериално.

Телец
Вероятни санеприятности, свързани с напредване на далечни дистанции. Предстоят Ви сполучливи взаимоотношения, свързани с хора от друга просвета и вяра.Ако сте родител, ще се наложи да отделите повече време на някой от младите членове на фамилията. Ако още нямате деца, посветете този ден на реализация на Вашите креативен проекти. Днес е точното време за отричане от решителна крачка и отричане от старите навици. Не се отдавайте на съжаления по предишното, и тогава всички Ваши замисли ще се осъществят. Всички проблеми през днешния ден, по един или различен метод, ще бъдат свързани с финанси.

Близнаци
Днес към момента сте в пасивно въодушевление, въпреки обстановката в живота Ви малко да се е понажежила. Позволете всичко да върви по реда си, защото колкото повече се намесвате, толова повече ще се притеснявате, а ще се безпокоите за това, което е отвън Вашия надзор, е изцяло безмислено. За Вас грижат околните Ви, а те ще се оправят с всичко, до момента в който се върнете на игралното поле. Най-добре е в този момент да употребите силата си за прехвърляне на отговорностите и на подготвеност да сложите едно рамо, в случай че потрябвате на своите близки.

Рак
През днешния ден Вашият обичан човек ще изиска да си направи с Вас някакъв опит. Дали ще се съпротивлявате на това, или не, си е безусловно Ваша работа. Няма да Ви боли, само че интерес към опита е прекомерно евентуално да се разсъни.

Лъв
Очертава се ден, в който всичко ще се подрежда доста сполучливо. Тъй като ще сте в отлична естетика със себе си, и с обкръжаващите елементарно ще намирате общ език. Ще съумеете да отделите основното от второстепенното и да се концентрирайте точно върху тези задания, които са фактически почтени за внимание. С предпочитание ще помагате на околните си, а те ще Ви отвръщат с откровена признателност. Възможно е приемането на приятни вести. Писмо или някакво друго уведомление, пристигнало от надалеч ще Ви подари с отлична концепция, към реализацията на която може да пристъпите неотложно.

Дева
Колкото и тъжно да звучи това, Вашият обичан човек с изключение на Вас има още доста ползи и увлечения. Днес ще се наложи да се убедите в това за пръв или за следващ път.. Не би трябвало да ревнувате, тъй като е неефикасно. Няма да имате цена като половинка, в случай че не се научите да се вписвате хармонично в неговия живот.

Везни
Днес на Вашия обичан човек ще му се желае, да поправи нещо в живота Ви, само че надали със своите стремежи ще реализира фактически положителни резултати. По-скоро ще Ви ядоса до краен лимит. По-добре е, да се ядосате превнтивно, тъй като в противоположен случай няма доста да можете да измененията нещата.

Скорпион
Планирането - това е ключ към Вашия триумф. Затова си отеделте задоволително време за обсъждане на всички елементи. Датите, точното време и друга значима информация, се нуждаят от изключително внимание, тъй че фокусирайте вниманието си върху това, да можете да синхронизирате нещата и те да бъдат по едно и също време. Колкото по-рано можете да извършите това, толкоз по-добре. През втората половина на деня, нещо непрекъснато ще Ви отвлича. Постарайте се да сведете до най-малко своето присъединяване в работата на другите хора.

Стрелец
Животът се състои от дреболии. Пиете кафето със соево мляко или зелен чай с мед? Отначало слагате чайника, или първо слагате самун в тостера? Когато пътувате, предпочитайте обиколните пътища към обитаемоте места, или Ви харесва да минавате през центъра им? Какво притегля вниманието Ви по пътя? Разбира се, това са дреболии, само че точно те придават на живота Ви усет и цвят. И защото сте изключително схватлив човек, знаете чудесно, че изследвайки, признавайки и отдавайки нужното на дреболиите, получавате ключ към триумфа.

Козирог
Винаги сте били индивида, при който другите са идвали за съвет, утвърждение или някой лев на заем, с цел да могат да си доплатят сметката за тока, да вземем за пример. Значи ли това, че можете да поддържате единствено такива връзки? Едва ли. Ако би трябвало да сме точни, тогавашният Ви обичан е доста евентуално в даден миг да стартира да си прави проекти, по какъв начин още веднъж неусетно да се върне в живота Ви. Ако сте „ за ”, не се опасявайте, да извършите първата крачка. Позвънете и отправете поканата. Само че се убедете, че в случай че и в този момент допусне някаква неточност, самичък ще заплаща за нея...

Водолей
Най-добре ще бъде днешната сантиментална среща да проведете на чист въздух. Идеалният вид за това би било, да поседите на брега на океана, само че заради липса на подобен може да се възползвате от всеки разполагаем водоем, без значение от неговата величина.

Риби
Днешният Ви ден ще бъде печален и безрадостен и по тази причина би трябвало да се подготвите от рано - и освен Вие, а и Вашия обичан човек също би трябвало да се приготви. Нека не се учудва на мълниеносните промени на настроенията и крясъците Ви сегиз-тогиз, а Вие се постарайте да се сдържате. /lamqta.com
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР