Овен Днес може да преживеете сериозен сблъсък на мнения. Вие

...
Овен Днес може да преживеете сериозен сблъсък на мнения. Вие
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 12 септември

Овен
Днес може да преживеете сериозен конфликт на отзиви. Вие просто няма да проумявате непознатата позиция. Най-добре заложете на рутинната работа с доста дисциплинираност.
Телец
Това е ден, в който да обичате мъдро. Забравете за романтиката и спонтанните дейности. Сега е време да сте далновидни.
Близнаци
Днес е добре да си дадете сметка какво бихте могли да спечелите от връзката ви. Потърсете всички плюсове и минуси и направете трезва равносметка.
Рак
Това е ден, който ще ви изненада със спонтанната поява на позитивни събития. От вас няма да се изисква нищо с изключение на да се насладите на протичащото се.
Лъв
Това е ден, в който да сте подготвени за подвизи. Добре е да спазвате разпоредбите. Печалбата може да е огромна, само че и загубата също.
Дева 
Това е ден, в който с прозорливостта си може да решите най-важните от проблемите във връзката ви. Не се подавайте на никакви страсти.
Везни
Днес е добре да помислите на първо място за себе си. Любовта е обич, само че не може да съществува с цената на това да се пренебрегвате.
Скорпион
Днес бъдете откровени. Всеки опит за операция от ваша страна ще бъде елементарно оголен. Не си коства да рискувате.
Стрелец
Това е ден, в който би трябвало да деянията оптимално внимание. Не предприемайте никакви опасности. Не посещавайте непознати места. 
Козирог
Денят ви ще бъде извънредно сполучлив. Сега ще може да постигнете всичко, което желаете, само че ще ви остане и поле за фантазии. 
Водолей
Сега може да си позволите на действате непринудено. Никой няма да ви порицае, в случай че въобще някой забележи. Свободни сте да бъдете себе си.
Риби
Днес е значимо да сте крепко стъпили на земята. Не давайте воля на илюзиите си. Само прецизното и дисциплинирано държание ще ви е от изгода. 
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР