Овен Днес може да попаднете в разнообразна компания. Ще ви

...
Овен Днес може да попаднете в разнообразна компания. Ще ви
Коментари Харесай

Щастлив ден за Дева, Везни да не взимат крайно решение

Овен Днес може да попаднете в разнообразна компания. Ще ви е мъчно да се харесате на всички, а и в случай че се опитате единствено ще се изтощите. Бъдете естествени.

Телец Днес не се измъчвайте за неща, които не зависят от вас. Имате доста други неща, на които може да посветите вниманието си.

Близнаци Днес не се радвайте авансово на ваша победа. Колкото и дефинитивни да наподобяват нещата остават още нерешени въпроси.

Рак Днес ще получите сериозна отплата за ваши старания, които са останали неоценени. Ако получите опрощение или признателност - отговорете със същото.

Лъв Днес ще се наложи да носите няколко дини под една мишница. С доста въодушевление и успокоение ще докажете, че това е допустимо.

Дева Днес ви чака доста радостен ден, в който да се забавлявате. Не мислете за другите. Този ден е единствено за вас.

Везни Днес може да имате странна визия за нещата. Не взимайте извънредно решение. Изчакайте концепцията ви да се избистри.

Скорпион Днес може да получите забавна вест от надалеч, само че която да ви касае директно. Помислете добре, преди да разгласите информацията.

Стрелец Днес ще имате шанса да сключите преференциална договорка. Много евентуално това да затвърди постоянна основа за ваш предстоящ бизнес.

Козирог Днес ви чака покана, отправена в последния миг. Не бързайте да се сърдите, значим е жестът към вас.

Водолей Днес може да се окаже, че сте не запомнили нещо значимо от предните дни. Не се паникьосвайте. Ще имате задоволително време, с цел да съумеете с всичко.

Риби Това е ден, в който ще може да се гордеете със себе си. Започва един нов интервал за вас, в който ще би трябвало да се разделите с някои неща, само че и ще спечелите други.

Източник: Actualno.com
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР