Овен Днес може да чуете неща, които няма да ви

...
Овен Днес може да чуете неща, които няма да ви
Коментари Харесай

Хороскоп за 30 септември: Тези 3 зодии ги чакат добри печалби

Овен
Днес може да чуете неща, които няма да ви зарадват изключително. Не изпадайте в самосъжаление и не се опитвайте да се “скриете в черупката си”, в противен случай – излезте напред и се пробвайте да разберете истината. Ще видите, че сте се заблуждавали за доста от нещата, които сте си мислили.

Телец
Хубав ден. Днес ще усещате възхищението на близките и това ще поддържа настроението ви високо. Не се дръжте фамилиарно с началниците си, тъй като те няма да оценят държанието ви както прилича, а единствено ще ви основават проблеми.

Близнаци
Имате задоволително храброст да предприемете някои значими крачки, само че знайте, че нещата няма да станат елементарно. Не се отхвърляйте, отстоявайте позицията си. Опитайте да следвате правилото “съединението прави силата”, вместо да се дразните и заяждате.

Рак
Хубав ден, може да установите съществени контакти. Дайте шир на възприятията си и се повеселете. Нещата в работата ви ще се развиват добре и това ще ви кара да се чувствате спокойни и сигурни.

Лъв
Днес нещата ще са свързани основно със фамилни въпроси. Може да ви дойдат родственици на посетители или да се наложи да заминете някъде. Във всеки случай това няма да ви е неприятно, даже в противен случай.

Дева
Ден, в който ще би трябвало да мислите за по-практични неща. Някои от тях обаче си имат своето обаяние, примерно попълването на есенния дрешник. Ще получите положително предложение да спечелите малко парички и това ще увеличи настроението ви за цялата вечер.

Везни
Ще имате много задания, че никак няма да ви е до шегички. А може би би трябвало малко да се разсеете и да се порадвате на живота. Проявете по-голямо почитание към по-възрастните, и те имат потребност от това.

Скорпион
Ден на изненадите, не разчитайте 100% на нищо, тъй като нещата може и да не станат тъкмо както очаквате. Следобеда много хора ще се сетят за вас и това може да ви претрупа с диалози. Опитайте да бъдете по-делови, в случай че желаете да свършите нещо значимо.

Стрелец
Трудно ще ви е да се концентрирате на работното си място. Ако нямате незабавна работа, по-добре вършете неща, които не желаят изключително внимание и са рутинни процедури. И избягвайте да се тормозете, изключително за пари.

Козирог
Днес ще имате служебни проблеми. Този факт няма да охлади ентусиазма ви и е несъмнено, че ще преодолеете пречките. Вкъщи обаче всичко ще е наред.

Водолей
Приятелите ви може да ви скроят някоя изненада, а вие несъмнено не си падате по това и може да реагирате много несъответстващо. Поне си дайте сметка за какво го вършиме и за какво в действителност се пробвате да държите всичко под надзор, щом толкоз доста ви нервират изненадите?

Риби
От сутринта ще ви е малко погрешно, ще би трябвало да уреждате всякакви сметки и други сходни досадни задания. Затова пък след обяд нещата ще стават доста по-лесно и най-важното ще ви е по-приятно, някак погледа ви към живота ще е станал по-философски.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР