Овен Денят ви ще бъде изпълнен с много приятни емоции.

...
Овен Денят ви ще бъде изпълнен с много приятни емоции.
Коментари Харесай

Вашият хороскоп за днес, 30.07.2017 г.

Овен

Денят ви ще бъде изпълнен с доста приятни страсти. Ще получите положителни вести за ваш непосредствен. Не поемайте на дълъг път. Отделете повече време за спорт. Обърнете внимание на здравословен проблем.

Телец

Денят ви ще премине в диалози с другари или обичани занимания вкъщи. Моментът е подобаващ за започване на ремонт. Не се впускайте в непотребни разходи.

Близнаци

Очаквайте развиване в обществен проект през днешния ден. Ще се появят нови и забавни хора в живота ви. Стимулирайте интелекта си посредством забавни диалози. Починете си, тъй като ви чака интензивна седмица.

Рак

Този ден ще е сполучлив за вас. Възможно е да предприемете пътешестване. Ще е вълнуващо, в случай че сте в компанията на другари и обичани хора. Неочаквани парични приходи - върнат заем или завещание.

Лъв

Въпреки почивния ден ще сте много ангажирани. Не забравяйте за обещано заричане. Отделете повече време на фамилията си. Необвързаните ще срещнат огромната си обич. Не прекалявайте с пикантни храни, с цел да нямате здравословни проблеми.

Дева

Не оставайте у дома през този ден. Приемете покана за другарска среща или посетете културно мероприятие. Не допускайте до себе си хора, които по някакъв метод ви натоварват душевен.

Везни

През този ден отдайте цялото си внимание и обич на най-близките си. Направете им приятна изненада. Не давайте заеми и внимавайте да не станете жертва на машинация или кражба.

Скорпион

Ще свършите всички набелязани от вас задания още сутринта и ще имате опция да отделите време и за отмора и среща с обичани хора. Не поемайте на дълъг път. Възможни са хронични болежки.

Стрелец

Не правете някакви фрапантни промени в домашната конюнктура, защото ще зародят непредвидени проблеми и няма да можете да се отдадете на по този начин мечтаната от вас отмора. Не забравяйте за обещано заричане към ваш непосредствен.

Козирог

Днес се отдайте на заслужена отмора и не мислете за грижи и проблеми. Прекарайте повече време със фамилията си. Не правете разноски за ненужни движимости. Телефонно позвъняване ще обърка радикално проектите ви за идната седмица.

Водолей

Интересен и доста прочувствен ще бъде денят ви. Ще се срещнете с другари, с които не сте се виждали от много време. Ще разберете и на кой можете да имате цялостно доверие и поддръжка. Сложете ред в дома си.

Риби

Денят ви ще премине в спокойна фамилна среда. Ще се радвате на компанията на вашите близки, ще проведете диалози, които отлагате от много време. Ще се почувствате заредени с сила и същински обичани.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР