Овен Денят ще ви зарадва още от сутринта. Ще осъзнаете,

...
Овен Денят ще ви зарадва още от сутринта. Ще осъзнаете,
Коментари Харесай

Изненадващ ден за две зодии, Дева да се поглези

Овен Денят ще ви зарадва още от сутринта. Ще осъзнаете, че сте минали доста по-дълъг път, в сравнение с сте предполагали. Приятно празнуване!

Телец Днес е ден, в който да си подарите запаметяващо се прекарване. Не ви би трябвало специфичен мотив за това. Просто си го осигурете.

Близнаци Днес не напускайте бойното поле без да сте изложили причините си. Имате всички шансове да излезете победител от всеки спор, само че и вие ще претърпите дребни загуби.

Рак Тази събота усетете свободата си с това да не планирате нищо. Може да останете у дома, може да излезете на разходка. Важното е да сте свободни в решенията си.

Лъв Това е ден, в който да продължите развиването си напред. Някой ще се опита да ви спре и да ви загуби времето. Не му го позволявайте.

Дева Днес може да се поглезите с нещо вкусно. Помислете за удоволствието си, а не за това дали сте на диета или не.

Везни През този ден направете нещо нетипично за вас. Бъдете благи най-много към себе си. Почивния ден не е за работа - не го забравяйте.

Скорпион Днес може да се сблъскате с неподозирано ваше качество. Ако то ви носи дивиденти направете всичко допустимо, с цел да го развиете.

Стрелец Днес може да имате някои несъгласия. Не бъдете прочувствена бомба и най-добре не започвайте никакви съществени диалози. Ще се спасите от сериозен проблем.

Козирог Това е ден, в който доводите на разсъдъка няма да са ви приятни. Ако е допустимо в този момент не взимайте решения и останете правилни на фантазиите си, даже в случай че не се осъществен.

Водолей Днес може да учудите околните си с нетипично държание. Ако това е добре за фамилията ви и за вас - продължавайте в същия дух.

Риби Тази събота ще имате един непредсказуем ден. Не си поставяйте задания, не чертайте проекти. Каквото се случи - това е.

Източник: Actualno.com
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР