Овен Денят ще ви предложи няколко варианта за забавления. Изберете

...
Овен Денят ще ви предложи няколко варианта за забавления. Изберете
Коментари Харесай

Три зодии жънат успехи в бизнеса, друга я повишават, ето ги

Овен

Денят ще ви предложи няколко разновидността за занимания. Изберете този, който ви е чужд. Това ще добави тръпка в приключението.

Телец

Днес не се осланяйте на положителния си шанс, изключително в случай че става въпрос за решаването на персонални проблеми. Това е ден за демонстрация на отговорност и предоставяне на съществени обещания.

Близнаци

Потърсете забавното към вас. Смяната на фокуса ще ви помогне да преодолеете рутината, която ви е обзела. Не оставайте на едно място, само че и не подценявайте отговорностите си.

Рак
Този ден ще ви даде повече, в сравнение с сте очаквали. Не бъдете скромни, само че и не се възгордявайте. Запомнете дейностите си, довели до този позитивен резултат.

Лъв

Денят е подобаващ за огромни покупки. Някои от тях ще би трябвало да запазите в загадка и това ще бъде огромният проблем, в случай че не разкриете авансово коледните дарове за фамилията ви.

Дева

Този четвъртък не бързайте да си вършиме крайни заключения. Сутринта нещата ще наподобяват по един метод, само че вечерта картината ще е изцяло друга. Не забравяйте за превратностите на ориста.

Везни

Този четвъртък не забравяйте за идна среща. Не позволявайте смяна в проектите, защото от договарянията ще зависи настроението ви през идващите дни.

Скорпион

Този четвъртък се пригответе за съществени разисквания в работата. Не отстъпвайте от позицията си, само че и отделете задоволително време, с цел да разберете мнението на отсрещната страна. Това ще бъде единствено във ваша изгода.

Стрелец

Вървите в вярната посока и към този момент имате първите резултати. Нека те не ви работят демотивиращо. Не би било рационално да се откажете тъкмо в този момент. Големите ви достижения предстоят.

Козирог

Този четвъртък бъдете по-внимателни при шерването на информация, обвързвана с бизнес желанията ви. Ако ви следва значима среща - пробвайте се да питате повече от другите, като не им оставите време да питат.

Водолей

Този четвъртък не се бутайте там, където не ви е работа. Може да имате предпочитание да помогнете, само че ровенето в непознати проблеми постоянно има неприятни последствия. Бъдете безпристрастен наблюдаващ.

Риби

Този четвъртък дано не ви изоставя мисълта за идния уикенд и празници. Натиснете педала и преминете през отговорностите си с ясната мисъл, че колкото по-бързо приключите със дилемите, толкоз повече се доближава почивката.

Източник: Actualno.com
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР