Овен – Денят ще е успешен, ако нямате твърде големи

...
Овен – Денят ще е успешен, ако нямате твърде големи
Коментари Харесай

Дневен хороскоп – четвъртък – 5 май 2022

Овен – Денят ще е сполучлив, в случай че нямате прекомерно огромни упования от него. Тези, които не си вършат напразни илюзии и гледат действително на нещата, ще бъдат много удовлетворени от метода, по който се развиват събитията.

Телец –Денят като цяло е потребен, само че не разчитайте на лесни триумфи и бързо реализиране на задачите. Хубаво ще е да имате самообладание, защото доста от дилемите, които стоят на дневен ред ще лишават повече време, в сравнение с се надявате.

Близнаци – Денят върви добре, няма причина да се нервирате и притеснявате. Не е нужно да се престаравате прекомерно, с цел да извършите положително усещане: значимо е да бъдете себе си. Не е изключено да стартира началото на сантиментален флирт.

Рак – Хубаво ще е да отделите време да се запознаете по-добре със обстановката и обстоятелствата. Добре би било, в случай че наоколо има човек, който е подготвен да показа своя опит, да ви даде рационален съвет. Но не трябва да пренебрегвате и положителната отмора.

Лъв – Денят не е изключително подобаващ за самодейност в деловите и персонални връзки. Хората към вас няма да възприемат и поддържат незабавно концепциите ви, само че с времето, може да ги оценят. Не бързайте да се отказвате: постоянството носи невероятни резултати.

Дева – В днешният ден се пригответе за усърдна работа. За да постигнете каквито и да било цели, са нужни съществени старания. Възникват много въпроси и отговорите, които изплуват на повърхността, могат да ви объркат повече.

Везни – Денят е цялостен с изкушения, на които мъчно може да се устои. Не би трябвало да бързате с вземането на значими решения. Следобедът ще бъде по-благоприятен. Имате късмет да съумеете в доста неща, да се справите с решаването на по-сложни проблеми.

Скорпион –Денят е относително добър, само че не е подобаващ за значими инициативи. Вие с възторг приемате сложните провокации. Подходящо е за усамотение, самоанализ и оценка на минали дейности или за създаване на проекти за бъдещето.

Стрелец – Добре е да разгледате вашата обстановка от друга позиция и тогава ще съумеете да видите опциите, които тя разкрива; само че не всички ще съумеят да сторят това. Възможно е да имате потребност от поддръжка и поощрение.

Козирог – Днес сте преизпълнени догоре с сила и възторг! Уверени сте в себе си и в това, което желаете да постигнете. Усилията ви най-сетне стартират да дават плод и това ви изпълва с задоволство и удовлетворение.

Водолей – Добре разбирате, че е нужно да се подходи по-сериозно към нещата, с цел да постигнете триумф. Но това се оказва много мъчно: денят носи прекалено много изкушения, а вие елементарно се разсейвате. Опитвате се да вършиме взаимни отстъпки, само че постоянно това не е задоволително.

Риби – Опитайте да се отпуснете. Денят е изцяло подобаващ за това. Ако е допустимо, по-добре е да отложите сериозните и значими въпроси за различен ден. Гледайте да не рискувате, изключително когато става въпрос освен за вашите ползи.

Съветите на Фортуна

Слушайте интуицията си, тя ще ви помогне във всичките ви инициативи. Днес всяко ваше деяние ще докара до удобни последствия, несъмнено, в случай че носи позитивно обръщение. Можете също да стартирате нови планове или да търсите работа. Опитайте се да държите прочувствените си импулси под надзор.

Не се предлага да пушите този ден, в случай че имате подобен табиет. Това може да навреди на дихателната система. Също по този начин се въздържайте от пиянство на студени питиета или сладолед. Ако гърлото внезапно стартира да ви боли, пробвайте се да намерите неточност в последните си дейности.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР