Овен Денят ще бъде успешен за вас. Отделете време да

...
Овен Денят ще бъде успешен за вас. Отделете време да
Коментари Харесай

Вижте кои зодии днес да си държат езика зад зъбите

Овен Денят ще бъде сполучлив за вас. Отделете време да се подготвите за работната седмица. Внимавайте, в случай че сте решили да изхвърляте всякакви неща, рискувате да загубите нещо значимо.

Телец Днес стойте надалеч от пороците от всевъзможен тип. Острият ви език може да прекъсне значими връзки. Стойте добродушно вкъщи и не предизвиквайте ориста.

Близнаци Денят може да се окаже рисков за връзките ви. Не се карайте за битовизми, а излезте с колегата ви на дълга разходка и се почерпете без мотив.

Рак Днес бъдете сдържани при разискването на противоречиви въпроси. Рискувате да хвърлите сянка върху престижа ви, а тематиката не си заслужава такава жертва.

Лъв Имате шанса да започнете годината начисто. Може да сте спокойни, че главните провокации от миналата година ще останат зад тила ви. Имате доста благоприятни условия да прекарате деня, само че най-добре останете вкъщи. Имате доста филми за гледане и книги за четене.

Дева Тази неделя няма да имате непредвидени събития. Изпълнени сте с мисли и проекти, свързани с велики замисли. Засега сте с вързани ръце, само че запишете в детайли концепциите си, когато настъпи моментът на реализацията им.

Везни Днес не искайте доста от останалите. Почти всички са тъжни поради идния понеделник. Разходете се сами или потренирайте.

Скорпион В тази неделя ще си дадете сметка, че имате доста повече, в сравнение с допускате. Не съжалявайте за предишното или за остарели връзки. Отървали сте се!

Стрелец Тази неделя страстите ви са прекомерно мощни и може да провокират различия, от които нямате потребност. Освен това не залагайте. Късметът няма да е на ваша страна.

Козирог Тази неделя не се товарете с философстване по сложни тематики. Започвате нов интервал, за който ще ви е нужно повече време да акомодация, а това включва повече бдителност и по-малко дейности и говорене.

Водолей Тази неделя може да осъзнаете, че сте не запомнили нещо, от дълго време дадено. Запишете си го като първа задача в идната седмица и този път не пропускайте да го извършите.

Риби Тази неделя не споделяйте терзанията си. Те бързо ще преминат, а вие ще се изложите, в случай че ги споделите. Повтаряйте си, че всичко е наред.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР