Овен Денят ще бъде неприлично спокоен. Не си търсете излишни

...
Овен Денят ще бъде неприлично спокоен. Не си търсете излишни
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 22 март

Овен
Денят ще бъде непристойно спокоен. Не си търсете непотребни страсти, а се насладете на шанса да си поемете въздух и да се насладите на пролетта.
Телец
Този петък ще имате решаваща среща. Спазвайте всички правила на общуването. От изхода на диалога ще се предопредели близкото ви бъдеще.
Близнаци
Днес ще ви бъде показано какъв брой скъп помощник сте. Не главозамайвайте, а докажете оказаното ви доверие.
Рак
Този петък не търсете под телето вол. Сега всичко е тъкмо такова, каквото наподобява. Много евентуално е да получите добра вест вечерта.
Лъв
Сега не е време за огромни приказки и проекти. Имате задоволително работа в сегашното. Направете по този начин, че да я свършите качествено.
Дева
Този петък ще ви се наложи да извършите компромис. Помислете дали не преувеличавате цената на жертвата, която ще извършите.
Везни
Днес ще се опитат да ви затрупат с осъществяването на задания, които не са ваша отговорност. Имате цялостното право да откажете без никакви скрупули на съвестта.
Скорпион
Денят ще ви подари с доста благоприятни условия. Работете постепенно и умерено и се наслаждавайте на процеса. Така ще може да сте удовлетворени от резултата.
Стрелец
Днес не срамувайте да изказвате мислите си, изключително в случай че са позитивни. Близките ви имат потребност от похвалата ви и вашето благо самопризнание.
Козирог
Днес не встъпвайте в ненужни разногласия с половинката ви. допустимо е да се развихри спор, който да стане мъчно управляем.
Водолей
Този петък няма да имате огромна изясненост за това, което желаете. Въздържайте се от подписването на документи и съществени заявки или обещания.
Риби
Днес жаждата ви за усамотение ще е голяма, само че през светлата част от деня няма да имате опция да я осъществите. Посрещайте всичко, протичащото се с усмивка.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР