Овен Денят обещава много, но само ако му помогнете. Вашето

...
Овен Денят обещава много, но само ако му помогнете. Вашето
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 22 септември

Овен
Денят дава обещание доста, само че единствено в случай че му помогнете. Вашето присъединяване ще е решаващо и не толкоз натоварващо, колкото ви се коства.
Телец
Днес ще спечелите доста, в случай че покажете, че може да пазите загадка. Търпението ще ви е правилен другар и асистент. Не му обръщайте тил.
Близнаци
Днес ще може да разчитате на околните си повече, в сравнение с си представяте. Разкажете им за вашите терзания и те бързо ще изчезнат.
Рак
Днес е добре да преразгледате някои моменти, свързани с отговорностите ви. Хубаво е да са по-малко, само че и възнаграждението няма да е доста.
Лъв
Днес не вярвайте на обещания. Оставете си малка врата при положение, че не се осъществен. Доверявайте се единствено на себе си.
Дева
Днес е ден, в който би трябвало да сте почтени със себе си. Помислете дали няма да спечелите, в случай че прекратите нещо, което ви натоварва.
Везни
Днес не е ден за самопризнания. Всеки прави неточности, само че никой няма право да ви кара да се чувствате отговорни поради тях.
Скорпион
Това е ден, в който да помислите дали не ви е нужна отмора за един дълъг интервал. Премислете методите и последствията.
Стрелец
В множеството случаи няма потребност да се вършим на афектирани. Подобно държание води единствено до задълбочаване на спора.
Козирог
Това е ден, в който би трябвало да се съобразите с мнението на останалите. Ако го пренебрегнете обстановката ще се усложни съществено.
Водолей
Днес е доста евентуално да извършите неточност по нехайство. Ако става въпрос за засегнатост към някого - просто се извинете.
Риби
Днес не си правете огромни проекти без кръчмаря. Ако доста желаете нещо ще би трябвало да го реализирате сами. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР