Овен Денят обещава да стане приятен за вас. Чак до

...
Овен Денят обещава да стане приятен за вас. Чак до
Коментари Харесай

Скорпион: Много Ви върви във всичко, свързано с пари

Овен
Денят дава обещание да стане прелестен за вас. Чак до среднощ ще се резервира вероятността за сполучливи и обнадеждаващи събития. Вечерта е най-подходящото време за започване на нова работа, а дори и за демонстриране на личните гении. През тази част от денонощието ще имате мечтаната независимост, даваща Ви опция да отидете, където желаете. Именно в края на деня ще имате опция да се свържете с другари и съидейници, както и да се заемете със своето обучение или забавна интелектуална работа. Сутринта – в противен случай: би трябвало да се концентрирайте над кариерата, службата, а също и над отговорностите.

Телец
Ако неотдавна сте се разделили със своя сътрудник, звездите Ви поучават най-малко за в този момент да не му търсите никакъв заместител. Наслаждавайте се на падналата Ви се независимост, само че единствено не се увличайте, тъй като тя може да Ви смачка със своята тежест. Бъдете благоразумни и търпеливи. Скоро ще си намерите по- увлекателно занятие и подходяш сътрудник.

Близнаци
Ако не Ви е мъчно да бъдете положителни, не вършете недомислени неща с парите, с които разполагате. Постарайте се да контролирате своите усеща и не поставяйте под ударите на горещата си ръка тези, които инцидентно Ви попаднат. И не забравяйте, че храната се трансформира в тлъстини, в случай че е без мярка. Затова сутринта хапнете малко. Отделете повече внимание на фамилията си и домашната работа, само че в случай че сте изтощени, не се захващайте с нищо съществено.

Рак
Днес Вашияt обичан човек няма да се занимава с разбор на това, какво у Вас се получава добре и какво не, просто тъй като няма да му доближи време.Той просто ще желае да се направи това или това, с цел да му върви работата, а Вие ще се наложи да се справяте както можете, и никой няма да бъде в положение да Ви помогне.

Лъв
Днес ще забележите осезателни промени в някои свои връзки, което ще Ви разкрие напълно нови хоризонти. Ако нещата се отнасят до романтика, подгответе се за по-детайлно разискване на бъдещето. Например за това, което планувате. Ако тези Ваши хрумвания засягат другарство, ще забележите по какъв начин другите ще стартират много по-уважително да се отнасят към Вашите ползи и потребности. С други думи казано, доста неща ще стартират да се трансформират, и то - очевидно към по-добро.

Дева
Днес за Вашия обичан човек ще бъде незадоволително да разбере, че във вашите връзки нещо не е наред, идвайки до този извод теоретичеснки. Практиката би трябвало мъчително да го удари по носа, с цел да се замисли най-накрая за желесъобразността и правилността на своите дейности. А това е по силите Ви...

Везни
Знаете от всичко по малко, а това Ви дава опция за изява в най-различни всемирски или професионални обстановки. Само че за момента звездите Ви приканват, да ошлайфате до съвършенство един от хилядите си гении. Дерзайте! Подобрете своята специализация и преследвайте една единствена цел, вместо да пилеете силата си на един път в няколко направления.

Скорпион
Много Ви върви във всичко, което е обвързвано с пари. Само че по другите въпроси нещата стоят не толкоз ослепително. Неочаквано и по неразбираеми аргументи ще стартират да се скапват връзките Ви с деловото обграждане.. По-късно ще се обясни, че провинен за всичките Ви проблеми са Вашите недоброжелатели, разпространяващи лъжлива информация. Ще се окаже, че и общуването с околните Ви е комплицирано, а това ще се отразява на Вашата самонадеяност и концентриране върху своите ползи. Непрекъснато Ви приканват, да помислите и за другите, а това Ви дрезни неимоверно доста. Нещата може да стигнат до оглушителен скандал.

Стрелец
Споровете във Вашия тандем през днешния ден ще се разгарят не на смешка. И от горната страна на това ще са по не кардинални въпроси. Просто, незнайно за какво, Вие и Вашият обичан човек ще решите, че би трябвало гневно да изяснявате, кой е бил по-прав по този или оня въпрос: Кант, Ницше, или съседа чичо Иван. Много е значимо, такава научна дискусия да не Ви докара до съществени кавги.

Козирог
Винаги сте били индивида, при който другите са идвали за съвет, утвърждение или някой лев на заем, с цел да могат да си доплатят сметката за тока, да вземем за пример. Значи ли това, че можете да поддържате единствено такива връзки? Едва ли. Ако би трябвало да сме точни, тогавашният Ви обичан е доста евентуално в даден миг да стартира да си прави проекти, по какъв начин още веднъж неусетно да се върне в живота Ви. Ако сте „ за ”, не се опасявайте, да извършите първата крачка. Позвънете и отправете поканата. Само че се убедете, че в случай че и в този момент допусне някаква неточност, самичък ще заплаща за нея...

Водолей
Това, че чудесно умеете да вземате бързо верни решения, напълно не значи, че сте длъжни да решавате всичко и постоянно. За благополучие умеете да организирате хората в групи и да им предоставяте опция да се оправят с нещата сами, като единствено им показвате нужното направление. Не се опитвайте да отхапете повече, в сравнение с можете да преглътнете, и не се опасявайте да разпределяте отговорностите, каквото и да Ви коства това, без значение дали те са работни или персонални.

Риби
Денят е комплициран и спорен. Ще се наложи да се приспособявате към събитията, да се помирявате с неизбежното а и да вършиме отстъпки, което напълно не Ви е по усета. Да настоявате на своето е безсмислено и дори рисково. Днес обстановката изисква от Вас огромна еластичност, хрисимост и подготвеност за взаимни отстъпки. За страдание Вие няма да получите от хора, които са Ви доста скъпи: околните Ви не могат да схванат всички Ваши подозрения и желания. Най-важното решение ще би трябвало и да вземете, и да реализирате в живота, независимо, без ничия помощ.
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР