Овен Денят е празен - не обещава нито големи успехи,

...
Овен Денят е празен - не обещава нито големи успехи,
Коментари Харесай

Хороскоп за четвъртък, 13 април 2023 г.

Овен
Денят е „ празен ” - не дава обещание нито огромни триумфи, нито обилни разочарования. Овните през днешния ден са учудващо спокойни и индиферентни. Жизненият капацитет на представителите на знака е снижен, и повече от всичко те желаят просто да си отдъхнат. Възниква предпочитание за анулация на всевъзможни по-раншни проекти, което надали ще бъде признато добре от отсрещната страна. Остри спорове с околните Ви надали ще зародят, само че пък безмълвно недоумение е прекомерно евентуално. Особено мъчно ще бъде да намерите общ език с обичания човек и по тази причина сантименталните срещи едвам дали ще оправдаят Вашите упования.
Телец
Днес ще се наложи по едно и също време да се занимавате с предишното, сегашното и бъдещето. Занятието ще бъде не от приятните както за Вас, по този начин и за Вашия обичан човек, към който и интервал да се отнася той. Това, по какъв начин ще излезете от сходна обстановка, за в този момент на звездите не е ясно.Явно е, че всичко обичайно зависи единствено от Вас.

Близнаци
Този ден не може да се назова извънреден - като цяло ще премине изцяло умерено, и добре. Представителите на този знак през днешния ден ще са по-скоро склонни към размисли и метафизичен беседи, в сравнение с към решителни дейности. Няма да Ви се желае нито да размишлявате, нито да се гмурнете във водовъртежа на приключенията. Но пък вероятността да прекарате времето си с в усамотение с непосредствен човек, ще се окаже доста примамлива. Ако желаете да се занимавате с нещо потребно, изберете си еднообразна работа. Това ще Ви помогне да се избавите от неприятните мисли и неприятното въодушевление.

Рак
Каквото и да сте решили да си планирате за този ден, знайте, че умствените занимания в фамилията ще донесат огромна изгода освен на Вас, а и на всички от Вашето обграждане. Сега е прелестно време, да се погрижите за своя дом, а също и за домашен придобивки. Спокойните връзки в фамилията, а и любовта, ще издигнат Вашето въодушевление.

Лъв
Ако съществува човек, който нормално е задоволително убеден в това, какво желае, и по кое време и по какъв начин би трябвало да го направи, това сте Вие. Само че в сегашния миг просто се разкъсвате сред това, дали да се държите добре (да се подготвите за утрешния ден и да легнете да се наспите), или да се държите не напълно добре, което значи, да останете на крайник дотогава, до когато въобще е допустимо, и да забравите за всичко, с изключение на за сегашната вечер. Окончателното решение, несъмнено, остава на Вашата съвест, само че при съществуването на нужния двуног придружител, забавен филм и примамлива голяма купа с пуканки, нама да изпитате особени съмнения.

Дева
Днес не би трябвало да разчитате на Фортуна. Тя е сляпа, и дори, без да желае да Ви обиди, може да изхвърли всяка хитрина. Каните се, да повторите неточност, която един път сте правили. Нали трябваше да си напарвите съответните заключения? Нужно ли Ви е още веднъж да се разочаровате?

Везни
Вашият обичан човек би трябвало да е паралелно с Вас освен в наслада, само че и в горест. Днес ще се появи неповторима опция да го изпробвате и в едната и в другата обстановка, а също и няколко промеждутъчни. Така ще си изясните, до какъв брой сте си нужни един на различен.

Скорпион
Май сте си прекомерно самодостатъчни, с цел да смятате някого за своя половинка! Ако би трябвало да сте почтени (поне пред себе си), думата „ половинка ” дори малко ще Ви наскърбява... Тогава може би е по- добре да живеете в уединение, щом толкоз никой не Ви е необходим? Помислете за това на мира...

Стрелец
Последните няколко месеца са се оказали за Вас доста напрегнати. Даже може да се каже, че сте научили доста неща за себе си и сте стигнали до удивителни заключения. Този работлив интервал ще продължи и през днешния ден, и ще се наложи да извършите куп избори. Някои са съществено изостанали и по тази причина би трябвало да разпределите сред тях своята сила по подобаващ метод. Оставете вземането на незначителни решения на грижата на другите, и почувствайте, какво значи да отхлабите контрола. Просто е изумително, какъв брой сила се освобождава изведнъж!

Козирог
Днес ще бъдете още по-съобразителни и наблюдателни. Използвайте своите гении, с цел да предпазите някой от хората, които Ви обкръжават, от огромни неточности. Възможно е напъните Ви да не бъдат оценени по достолепие, само че единствено след няколко дни хората ще се разтапят пред Вас за направеното положително и за това, че сте се намесили. Това е следващото удостоверение за това, че постоянно знаете по кое време сте прави! Ще съумеете по друг метод да погледнете на това, по какъв начин сте избрали своето бъдеще и още един път ще се зарадвате, че сте избрали различен път.

Водолей
Този ден ще Ви даде опция да извършите нещо потребно, прелестно и значимо персонално за себе си. Затова бъдете егоисти! Колкото и да е парадоксално, през днешния ден това ще е добре освен за Вас, само че и за хората, които Ви заобикалят. В професионалната сфера няма да станат обилни промени, само че ще се разкрият забавни вероятности. Няма да е мъчно да запазите спокойствието в фамилията, дори и някой от околните Ви се опита да провокира спор. Няма да Ви променят доброжелателността, дружелюбието и възприятието за комизъм, а евентуалните извършители на реда неотложно ще „ влязат в крайник ”.

Риби
Ще Ви зарадват финансовите приходи - непредвидени и напълно навременни. Не доста от Рибите, на които парите не падат от небето, ще намерят подобаващ метод да ги проработят. Възможно е начало на дейно съдействие в нова сфера. Начинанията през този ден ще открият пред Вас нови професионални благоприятни условия. В персоналния живот на Рибите не предстоят никакви промени и дори някои представители на този знак ще стартират да скучаят. Впрочем вие, представителите на Знака не сте от тези, на които стабилността и предсказуемостта навяват отчаяние - вероятно ще си намерите метод за забавление.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР