Овен Денят е подходящ за спокойни занимания. Жизненият Ви потенциал

...
Овен Денят е подходящ за спокойни занимания. Жизненият Ви потенциал
Коментари Харесай

Хороскоп за събота, 17 юни 2023 г.

Овен
Денят е подобаващ за спокойни занимания. Жизненият Ви капацитет е намален и не би трябвало да надценявате своите благоприятни условия. Не са за препоръчване съществени физически натоварвания, а и тежката работа е по-добре да отложите. Освен това през днешния ден е извънредно уместно време за срещи с родственици и развлечения в фамилен кръг. Трябва да се признае, че няма доста да Ви върви, та по тази причина от тези, работи, за които би трябвало да разчитате на шанс, е по-добре да се откажете. Може да очаквате триумф, в случай че разчитате единствено на себе си.
Телец
Ден, в който съществено би трябвало да се замислите, до какъв брой съществени са тези връзки, които сте привикнали да цените толкоз доста. Откриващите се вероятности наподобяват изумително примамливи и мъчно устоявате на съблазъна да поемете по нов път, като откриете чиста страница с живота си. Главното, което в този миг чакат от Вас звездите е, убеденост св себе си. Правейки извод, отхвърлете подозренията и престанете да се оглеждате обратно, тъй като подозренията няма да доведат до нищо хубаво. В деловите връзки се подгответе за упоритост, граничеща с настъпателност, а в персоналните следва да покажете безгранична миролюбивост.

Близнаци
Близките Ви хора имат проблеми, които едвам дали би могло да се решат без Вашата интервенция. Ще се наложи да развиете бурна активност, въпреки че евентуално бихте предпочели да прекарате времето си в безучастие. Съсредоточете са върху ставащото в този момент, и не давайте обещания за отдалеченото бъдеще. Те ще се окажат капан, измъкването от който ще е много комплицирано. Денят ще се окаже доста изтощителен, а виталният Ви капацитет - намален. Във връзка с това вечерта е допустимо намаление на самочувствието.

Рак
Ако някой го е заслужил, това сте Вие, а това значи, че ще изпитате не малко наслаждение. Дошло е време да се развличате както би трябвало, прекарвайки една чудна и луксозна вечер. Уверени сте, че има кой да заплати за това, нали? Всъщност проблем няма и да възникне, защото този някой жадува да Ви направи положително усещане. Не му пречете...

Лъв
В началото на деня отговорностите Ви може да Ви се сторят тежко задължение, скучна рутина или непостижим товар, който, в случай че можете, бихте махнали колкото се може по-бързо от плещите си. Всъщност, Вие ще имате опция да извършите непрекъснатата си работа малко по-интересна, а в това време да разширите своите на практика умения и знания. В края на деня ще възприемате наложителните правила много по-спокойно. Тогава ще придобият особена значимост взаимоотношенията с сътрудниците и приятелите. Пред съревнование с тях е за предпочитане да изберете равноправно съдействие.

Дева
През този ден на Вашия обичан човек ще се прииска малко да бъде самичък. Уважете неговото решение - то не се появява толкоз постоянно в подобен тип! Важното е да знае, че въображаемо сте постоянно с него, и в миг на нужда постоянно можете да му се притечете на помощ. А пък физическото наличие напълно не е наложително.

Везни
На представителите на този знак на Зодиака през днешния ден звездите предлагат, да не излизат в прекомерно леко облекло. A когато сте в помещение, рекомендацията е, да се обличате по-семпло, с цел да не давате мотиви за ревнивост от страна на половинката. Имайте поради, че през днешния ден ще е изключително раним и податлив към пресиления. Най- хубаво е, колкото се може повече време да прекарате дружно.

Скорпион
Нивото на Вашата сила през днешния ден ще скача ту нагоре, ту надолу, и по тази причина се постарайте доста бързо да извършите всичко, което е най-важно, до момента в който още сте в положение. Докато мозъкът Ви още е чист и пресен, може да постигнете обилни триумфи, а през остатъка от деня умерено да почивате на лаври. Затова не отлагайте никакви задачки за края на деня. В противоположен случай ще се уморите и ще бъдете разочаровани от резултатите. Заемете се за работа незабавно щом се разсъните. И когато този ден завърши, ще има от какво да сте удовлетворени.

Стрелец
Сериозни проблеми няма да зародят, само че все пак настроението Ви по никакъв метод няма да може да бъде наречено положително. Ще бъдете обхванати от безпокойствие, за същинските аргументи за което няма да може да се досетите нито самите Вие, нито пък който и да било различен. Ще бъдете обкръжени от внимание, само че това,в последна сметка, ще Ви бъде неприятно. Хората, които ще се пробват да Ви развеселят и ободрят, единствено ще Ви припомнят за проблемите. Денят е сполучлив за решение на търговски задания. Днес Вашият бизнес-нюх ще бъде доста обострен. Може да обмислите едри покупки и вложения, включително и такива, които изискват взимане на средства на заем. Дори и заем няма да Ви бъде отхвърлен.

Козирог
През днешния ден може да Ви хрумне, да започнете да се оплаквате от отмалялост. Напълно евентуално е, деликатно да Ви изслушат, да си придадат съчувстващ тип и незабавно да Ви помолят, да се заемете с това, да свършите това и да се оправите с еди- кое си нещо. Единствения късмет да си отдъхнете е, да отидете за ден- два на посетители.

Водолей
През целия сегашен ден не са изключени непозволени дейности и импулси ( да вземем за пример незапланувани покупки). Ще Ви бъде мъчно да се удържите в границите на разрешеното, в случай че внезапно видите нещо съблазнително, автентично, излизащо от нормалните рамки. Не отдавайте изключително значение на внезаоно зараждащи астрономически пристрастия, защото още на идващия ден наред ще ги забравите, като че ли в никакъв случай не са съществували. Прекомерната Ви емоционалност може да Ви докара до меланхолия дори при незначителни загуби и неточности.

Риби
Предпазливост, далновидност и дипломатичност ще са Ви нужни за уговорените през днешния ден срещи. Дори и да са сантиментални, едвам дали ще преминат по този начин леко, както би Ви се искало; ще се наложи да лавирате, да се уговаряте, да намеквате и да действате завоалирано. През този ден напълно не си заслужава да се водят настоятелен договаряния. Вероятността да разберете събеседника си погрешно е прекомерно огромна. На саме със себе си се чувствате доста умерено и леко. Добра книга или занимателен филм биха били за Вас доста приятна компания. Повече внимание ще изискват децата, а и техните проблеми не са по този начин съществени, както наподобява на пръв взор.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР