Овен Денят е подходящ за активен спорт и отдих. Не

...
Овен Денят е подходящ за активен спорт и отдих. Не
Коментари Харесай

Вашият хороскоп за днес, 02.07.2017 г.

Овен

Денят е подобаващ за деен спорт и отдих. Не мислете за проблеми и задължения, а се отдайте на отмора и развлечение със своето семейство. Здравето ви е чудесно, само че не прекалявайте с пикантни храни.

Телец

Възможни са дарове и сполучливи покупки, а не са изключени и приятни сърпрайзи, готови от околните. Вечерта е най-добре да прекарате в къщи, отлагайки светските развлечения. За пътешестване това не е най-подходящия ден, тъй като доста време ще бъде похабено.

Близнаци

Не се затваряйте в себе си и не се изолирайте от хората през днешния ден. Приемете предложение за другарска среща, забравете за миг за грижи и задължения и се забавлявайте същински.

Рак

Денят ви ще бъде изпълнен с доста приятни страсти, ще ви зарадват с доста хубава вест и най-сетне ще можете да си отдъхнете и да се позабавлявате. Предложение за брак ще ви завари неподготвени.

Лъв

Мисълта за професионалните ви задания ще е преобладаваща и през днешния ден, макар желанието ви за отмора и смяна на ситуацията. Отложете даден ангажимент. Не тръгвайте на път.

Дева

Не всичко ще върви по проект през този ден, само че ще се справите със всички задължения и ще се почувствате задоволени. След това се отдайте на по този начин бленуваната от вас отмора. Обърнете внимание на интимната си половинка.

Везни

Днес оставете грижите настрани. Забавлявайте се без да мислите какво ще кажат другите за вас. Поглезете се с обичана храна, масаж или друго обичано занятие. Не се доверявайте на всеки.

Скорпион

Забравете за проблеми и задължения и помислете по какъв начин да се позабавлявате със фамилията си. Не поемайте на дълъг път. Помогнете на ваш другар, добротата ви ще бъде възнаградена.

Стрелец

Някои от представителите на Стрелец ще се радват на мира и естетика вкъщи. Други ги чака път и вълнуващи срещи с положителни другари. Не правете ненужни покупки.

Козирог

Спокоен ще бъде денят ви и ще можете да се отдадете на по този начин жадувата от вас отмора. Натоварената ви седмица е причина да пренебрегнете интимната си половинка - покажете любовта си с благ жест или подарък.

Водолей

Плановете, които имате за този ден, ще се объркат от проблеми със ваши близки. Не бъдете егоисти и помогнете с каквото можете. За накои от представителите на тази зодия - любовни трепети, за други - продължително обвързване.

Риби

Днес ще имате опция да съчетаете потребното с приятното. Ще решите наложителен проблем и умерено ще можете да си отдъхнете и да се отдадете на отмора и обичани занимания.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР