Овен Денят е отличен за поправяне на грешки и освобождаване

...
Овен Денят е отличен за поправяне на грешки и освобождаване
Коментари Харесай

Съвет за всяка зодия за днес, 13 ОКТОМВРИ

Овен

Денят е отличен за коригиране на неточности и освобождение от всичко излишно. Бъдете смирени и положителни, бъдете съответни в думите и в делата си. 



Телец

Използвайте уменията си, с цел да изтъкнете по подобаващ метод качествата и заслугите на някого, без да критикувате никого, наложете си сдържаност във всичко. 

Близнаци

Повишена емоционалност. Стремете се към естетика и равновесие, към успокоение и нравствен комфорт, и никога не се дръжте предизвикателно. 

Рак

Стремете се към повече естетика и равновесие, към физическо и душевно успокоение. Внимателно преценявайте на кое си коства да обръщате внимание през днешния ден.

Лъв

Служебни въпроси и финансови усложнения ще се отразяват на държанието ви, само че не позволявайте да ви настроят отрицателно към обкръжението ви. 

Дева

С работата си върху настоящите задания и фамилни задължения ще се предпазите от вероятни недоразумения и опасности, които крият новите инициативи. 

Везни

Ще се интересувате и работите върху въпроси, подпомагащи професионалната ви и финансова непоклатимост. Направете си план на парите, с цел да се ориентирате безпроблемно в идните събития.

Скорпион
 Какво би разплакало всяка зодия? Какво би разплакало всяка зодия?
Овен - Безсилието против несправедливостта Овните са доста прочувствен знак и не се тормозят да показват възприятията си, само че технит...

Вълнения, упования и разнообразни събития ще създадат деня ви динамичен и под напрежение, за това е значимо да останете спокойни и овладени. 

Стрелец

Активни и обществено ангажирани, през днешния ден ще се включите в разнообразни по значителност конгреси и събития. Като резултат на тези и други ваши старания ще повишавате опциите си за професионален и персонален разцвет. 

Козирог

С съответни стъпки работете по осъществяване на задачите си, които за някои са свързани с реализация на професионални планове, за други във финансовата сфера или в персоналния ви живот. 
 4-те зодии, които ще намерят нова обич през седмицата 11-15 ОКТОМВРИ 4-те зодии, които ще намерят нова обич през седмицата 11-15 ОКТОМВРИ
ВЕЗНИ Натискането на бутона за рестартиране в обществения ви живот е тъкмо това, което би трябвало да извършите, даже в случай че сте обвързани. Ник...

Водолей

Ще живеете умерено, в случай че изключите от държанието си прояви на завист, експанзия и не изпадате в крайности на духа. Това ще ви разреши да вземете верните решения.



Риби

Смирени и положителни, ще поддържате естествени взаимоотношения и нравствен уют, от каквито се нуждаете. Имате сили да се справите с всичко, което предвиждате, само че през днешния ден не започвайте нищо ново.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР