Овен Денят е благоприятен за освобождаване от всичко излишно. Това

...
Овен Денят е благоприятен за освобождаване от всичко излишно. Това
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 21 февруари

Овен
Денят е удобен за освобождение от всичко ненужно. Това може да бъде ликвидиране на организма, а може да е и генерално нареждане или разчистване на дома. Въздържайте се от всевъзможни излишества.
Телец
Днес може да ви се коства, че каквото и да извършите някой различен дърпа конците освен това, не в посоката, в която ви се желае. Бъдете подготвени за промени.
Близнаци
Днес стягащите ви рамки ще ви се сторят по-ограничаващи от всеки път. Връзката с физическия свят и материалното ще ви притеглят мощно. Това е знак, че е добре да си припомните, че това не са главните неща в живота.
Рак
подобаващ за покупка на коли и друга техника, в случай че сте я възнамерявали от дълго време, както и за покупка на декорации, скъпоценности, предмети за дома, текстил.
Лъв
Ако е допустимо през днешния ден останете вкъщи и да прекарате деня в домашни занимания – преустрояване на дома или разчистване. Ако не може да си го позволите - отделете повече време за дълга разходка вечерта.
Дева
Днес е допустимо е да изпитате неутолими вкус за нездравословна храна. Има и такива дни. Опитайте се да предвидите последствията, с цел да се спрете на време.
Везни
Днес приемете живота от красивата му страна. По-безболезнено ще ви бъде по-широкото разбиране на материалните предмети, на имуществото и резултатите от вашия труд.
Скорпион
Днес може да усетите стремежи за незабавни дейности, демонстрация на неспокойствие, припряност, блян да се вземе нещо принудително, само че също и ученолюбивост. Пазете се от рухване, пресичайте деликатно.
Стрелец
Днес е добър ден за пътешестване. Добре е денят да бъде отдаден самоограничение, внимание и акуратност. Така ще получите сили и опция да се изкачите на по-високо равнище на развиване.
Козирог
Днес приказката няма да ви върви., а може би и не би трябвало. Не търсете другарство непременно. Романтиката също няма да е на равнище. Просто има и такива дни. Не тъгувайте.
Водолей
Днес не си позволявайте да съдите никого. Колкото и ясна да ви се коства обстановката, доста е допустимо да ви убягва главен фактор за нечие държание. Поставете се на мястото на другия.
Риби
Днес би трябвало да извършите всичко допустимо, с цел да възстановите душевното си равновесие. Време е да отделите повече време да упражнявате дишане или медитация, а най-добре и двете.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР