Овен Денят е благоприятен за активните, но добре обмислени ходове.

...
Овен Денят е благоприятен за активните, но добре обмислени ходове.
Коментари Харесай

Хороскоп на Коледа: Проблеми ще имат 2 зодии

Овен
Денят е удобен за дейните, само че добре премислени ходове. Активизирате се на подсъзнателно равнище. Ще намерите оптимални решения на проблемите си. Много е значимо всичко да вършиме тъкмо в точния момент.

Телец
Не отхвърляйте концепциите и мнението на други хора. Сътрудничеството с тях единствено ще ви е от изгода. Проявявайте повече почитание и внимание към противоположния пол и ще се радвате на триумфи.

Близнаци
Днес ще ви се даде мотив да деянията най-хубавите си душевни качества. Трезвата оценка на действителността и личните благоприятни условия ще ви оказват помощ да постигнете мечтаното.

Рак
Няма предпоставки за неприятности денем. Дори ще премине в удобна атмосфера. В персоналния живот ще намерите утешение и наслада. Събитията и хората ще се пречупват през калейдоскопа на вашето усещане.

Лъв
Не изпускайте и за момент множеството дребни елементи, от които зависят огромните неща. Промяната на тактиката ви ще се отрази много по-благотворно върху делата ви. Не подценявайте с лека ръка препоръките на другите. В тях има много аргумент.

Дева
Денят е удобен за другарство и предвещава триумф в любовта. Здравето е положително, в случай че изключим, че сте малко повече изнервени. Ще се наложи да измененията маниера си на държание, с цел да съумеете в нещо.

Везни
Успешното изложение на вашите хрумвания, ползи и отзиви, ще ви помогне в общуването. Днес сте другарски настроени към останалите хора и много възприемчиви към техните проблеми и усеща.

Скорпион
В персонален проект нещата са релативно спокойни. Подкрепата от непосредствен човек ще ви насърчи да не се отказвате от проектите си. Ще би трябвало да се погрижите за голям брой дреболии. На път е да се реализира ваше предпочитание.

Стрелец
Този ден ще донесе със себе си значим урок в изкуството на определяне на граници. Не забравяйте да обичате себе си, с цел да кажете „ не “ на повишените условия на другите. Няма нищо срамно в това да се поставите преди всичко. Тези, които в действителност ви обичат, в никакъв случай няма да ви изпратят в пъкъла.

Козирог
Ще се радвате на чудесно въодушевление от самото утро. Този ден ще ви подари лекост и безметежност. Ще бъдете деликатни и грижовни към околните и фамилията си, само че все пак твърдо ще държите нещата да стават както кажете вие.

Водолей
Търсете си източници за зареждане с сила. Заемете се с нещо, което ви доставя наслаждение и от дълго време не сте го правили. Не забравяйте за пълноценния отдих, който ще ви донесе единствено изгода.

Риби
Ще преживеете някои съмнения, които ще се отразят на душевното ви положение. Постарайте се да не сте толкоз чувствителни и да не приемате във вътрешността нещата. Проявете малко повече нерешителност, тъй като през днешния ден сте прекомерно доверчиви и податливи на непознати въздействия.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР