Овен Да бъдете по ниски от тревата трябва да е

...
Овен Да бъдете по ниски от тревата трябва да е
Коментари Харесай

Съвет за всяка зодия за днес, 07 АВГУСТ

Овен

Да бъдете по ниски от тревата би трябвало да е вашата тактика през днешния ден, овни. Нещата се движат постепенно и мързеливо, а това че е август, единствено е във ваша изгода.

Телец

Няма да ви отрази зле да погледнете реалистично на нещата по отношение на кариерата си през днешния ден и да обмислите всичките си цели, които сте си сложили.

Близнаци

Оставете по-спокойния си близнак да ви води през днешния ден и се отпуснете по този начин, както мечтаете да го извършите от дълго време.



Рак

Като раци вие усещате на напълно друго равнище сменящата се луна и за вас измененията ще бъдат по-очевидни и ясни от всеки път.

Лъв

Бъдете нежни със себе си и телата си през днешния ден, лъвове. Пазете се, починете си, даже се поглезете.

Дева

Енергията ви през днешния ден е много ниска, деви, по тази причина се скрийте на сянка и просто почетете книга.

Везни

Съботното небе ви кара да го карате по-бавно и да смятате всяка ваша стъпка деликатно.

Скорпион
 Как зодиите се оправят с щастието и вълнението Как зодиите се оправят с щастието и вълнението
Изразяването на страсти не е лесна задача за доста от нас. Независимо дали желаеме да изразим любовта или скръбта си, е нужна смелос...

Търпение и устойчивост. Малко изнервени, малко напрегнати, през днешния ден не е добра концепция да подхващате напрегнати диалози.

Стрелец

Вие желаете да сте на педала непрекъснато и да се случват неща, само че през днешния ден най-добре ще е просто да довършите започнатото и да си починете.



Козирог
 3 зодии, които имат податливост да злоупотребяват с алкохола 3 зодии, които имат податливост да злоупотребяват с алкохола
Българите като цяло обичат да си пийват. Някои го вършат от тъга, други - от наслада, а трети - от сутринта. Пълните въздържатели обикно...

Днес сте изключително чувствителни и настойчиво отказвате да споделяте с приятелите си или да сте част от общи проекти. Да, няма проблем да се скриете, само че в случай че не го извършите, не си го изкарвайте на околните хора.

Водолей

Като водолей вие се пробвате да се държите на равнище и уравновесени в стресови обстановки. Но истината е, че е здравословно понякога да се отпуснете и просто да се отдадете на страсти.

Риби

Днес просто спрете. Не правете нищо, не мислете за нищо. Просто медитирайте или спете следобеден сън. Имате потребност от тъкмо това.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР