Овен Четвъртък е изпълнен с възможности, но и трудностите не

...
Овен Четвъртък е изпълнен с възможности, но и трудностите не
Коментари Харесай

Хороскоп 12 декември: Лоши новини чакат тези 4 зодии

Овен
Четвъртък е изпълнен с благоприятни условия, само че и компликациите не са малко. Те се свързват с вашите пари и някои персонални задължения, за които ще бъде мъчно да намерите време за реализация. Възможностите ви за придобивки са блестящо изразени посредством контакти и договориране. Ще бъдете задоволени.

Телец
Условията, в които през днешния ден ще действате, не са доста положителни. Повечето от Телец ще бъдат обезпокоени и ще се усещат като с “вързани ръце”. Някои от вас са афектирани от сътрудници, другари или околните в дома и са подготвени да ги разделят.

Близнаци
Успешен четвъртък, делата ви ще имат гладко развиване. Това се отнася за дейности и задължения, които са отвън професионалните ви отговорности. На работното си място обаче бъдете доста деликатни и не прибързвайте при осъществяване на отговорностите си.

Рак
Мнозина от Раците са подготвени да създадат значима стъпка през днешния ден, отнасяща се до вашата трудова интензивност, и се свързва със започване на работа от безработните или промяна на работа. Намерението ви е положително и ще го осъществите сполучливо. Обаче внимавайте в службата си да не действате в своя щета.

Лъв
Нищо изключително няма да се случи в четвъртък на Лъвовете. Неприятното за някои се свързва с невъзможността да си получите назад парите, които преди време сте дали някому назаем. Професионалните отговорности ще отхвърляте в естествен порядък.

Дева
Девите ще бъдат възпрепятствани в делата си и ще им бъде съвсем невероятно да работят по идни задания, тъй като би трябвало да се ангажират с незавършена от предишното работа. Не отлагайте тези отговорности, още повече че в този момент се обрисуват огромни компликации при разрешаване на нови въпроси.

Везни
В четвъртък доста от Везните ще се усещат много свободни и неангажирани. Всички да се придържат към подобен жанр през днешния ден, тъй като денят ще ви изправи пред огромни компликации и невъзможности да постигнете триумфи в дейностите си. Избягвайте разногласия. Не се доверявайте на сътрудници.

Скорпион
Много тежък ден ще ви се стори четвъртък. В делата си ще постигнете триумф, само че по всяка възможност ще бъдете претрупани със отговорности и няма да имате свободно време. Финансовите интервенции са това, с което не би трябвало да се заемате през днешния ден. Денят не е неприятен за пътешестване. Четете в рубриката ни ХОРОСКОПИ всевъзможни предсказания и пророчества.

Стрелец
За вас четвъртък е противен ден. Особено деликатни би трябвало да бъдете в службата си, където ще се опитат да ви предизвикат и по този начин единствено ще си навлечете гнева на началника си и ще влезете в пререкания. Злините на работното ви място могат да бъдат от всевъзможен темперамент. Конфронтацията може да провокира непредвидена развръзка. Внимавайте да не предизвикате повреда по нехайство.

Козирог
Спокоен четвъртък, който ви дава положителни благоприятни условия за реализация, ще ви върви в съвсем всички области на човешката активност. Някои от вас напълно умишлено ще се откажат от интензивност и ще се самозатворят. На придобивки можете да се надявате във финансови интервенции, хазартни игри или лотарията. Късметът е на ваша страна!

Водолей
Успешен ден, който ви дава опция за работа в огромен мащаб. С по-голямо внимание би трябвало да се отнесете към служебните си задължения. Обстановката в службата е много напрегната и това може да сътвори условия за неоснователни обвинявания или нападки против вас. Трудности се обрисуват и у дома, ще се наложи да станете съдия на спор сред половинката и децата.

Риби
Твърде добър четвъртък за вас, заемете се с съответни дейности за реализиране на своя концепция. Успехът ще ви настигне в съвсем всичко, с което се захванете. Изразителен е финансовият късмет и опциите за облаги, свързани с пътешестване, търговия и посредническа активност. Онези, които са заети с интелектуален труд, ще създадат ненадейно изобретение за самите себе си. Очакват ви и положителни достижения.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР