Овен Би било добре да се замислите за събитията от

...
Овен Би било добре да се замислите за събитията от
Коментари Харесай

Хороскоп за събота, 22 октомври 2022 г.

Овен
Би било добре да се замислите за събитията от недалечното минало, и да анализирате своите действия и изявления. Много от това, което става през днешния ден, се явява разследване на нещо, направено от Вас по-рано, и в действителност се сблъсквате с следствията от личните си неточности. За страдание, през днешния ден сте склонни да търсите отговорни, а не излаз от ситуацията, та по тази причина демят ще бъде много неефикасен. Вечерта е допустимо неразположение, като са евентуални главоболие и безсъница. Откажете се от нездравословните навици и запазете верността си към здравословния метод на живот: през днешния ден би трябвало да се погрижите за себе си.
Телец
Деловата Ви интензивност е очевидно намалена. Сякаш не се интересувате нито от издигане в службата и правене на кариера, нито от опцията да получите материално подучване. Може да прекарате много време в обсъждане на предлагането за промяна на работата или типа на активност. Дори и отговора Ви да бъде негативен, не е изключена опция за съдействие в една или друга форма. Много мощни са позитивните трендове в персоналния Ви живот, а прочувственият декор е удобен. Любимият човек не Ви тормози с нищо, а в неговата компания се чувствате в действителност щастливи. Вероятни са нови запознанства.

Близнаци
Денят ще се подрежда забавно, и в рамките на приемлвото - непредсказуемо. Това значи, че би трябвало да сте изцяло удовлетворени. Непременно ще се окажат благоприятни условия да се деянията. В интерес на истината ще се наложи да „ поизбутате ” някого от сътрудниците или неотдавнащни настоятелен сътрудници, а това, несъмнено, няма да добави естетика в връзките. Финансови усложнения са вероятни за тези, които възнамеряват огромни покупки. Не е желателно да взимате пари на заем. Ще прекарате чудесно времетео си със своите близки, в случай че се откажете от разискване на въпроси, чието решение не знаете. Едва ли през днешния ден биха Ви дали кой знае какъв брой потребни препоръки и отзиви.

Рак
Вслушайте се във вътрешния си глас, който Ви поучава, да бъдете деликатни. Даже и да не виждате риск, той се крие някъде в сянка, а Вашето подсъзнание оповестява за това. Ако сте се отнасяли с съмнение към някой от хората от Вашия непрекъснат кръг на другарство, през днешния ден ще научите обстоятелства, които или ще потвърдят Вашите съмнения, или безапелационно ще ги опровергаят. При всички положения ще получите по-ясна визия за всичко, което става в близост, и доста скоро може да престанете да се безпокоите.

Лъв
Оставете някъде револвера си - шести диаметър! В дадения миг няма потребност да вършиме разбор - дано хладнокръвието победи. Емоциите Ви подтикват към начало на протест, само че с мозъка си разбирате, че през днешния ден напълно не е този ден, когато би трябвало да влезете в сходна битка. Нека този сюжет да продължава, и,естествено, да се развива. Във връзка с това, по какъв начин ще наблюдавате развиването на сюжета, и сами ще си дадете сметка и ща се зарадвате, че сте избрали кротичък път. И помнете: „ Този, който идва с меч, от меч умира ”.

Дева
През този ден Вашия обичан човек ще Ви влияе благотворно, успокоително и дори на моменти - приспивно. На в случай че първите два пункта може да бъдат признати с утвърждение, то последния - не напълно, тъй като Вашата половинка може да си направи неправилен извод от Вашето прекалено спане. Крайно време е, да се стегнете!

Везни
Желанието на Вашия обичан човек за този ден ще бъде, да Ви се възхищава на всяка дума, деяние и дори придвижване на мисълта, а това ще Ви радва и нервира по едно и също време. Впрочем, ще Ви се наложи независимо да изчислявате пропорциите на тези усеща. А и да си вършиме заключения - също...

Скорпион
Днес ще разберет, че всичко това, за което сте хабили постоянно доста сили и нерви, в действителност може да се свърши бързо, елементарно и прелестно, и дори на драго сърце. А това значи, че персоналния живот не е към този момент толкоз слобен, а е смешка, на която пт всевъзможен аспект може да се радвате откровено, мощно и от сърце.

Стрелец
Трудно Ви е да се решите на нещо? Само сутринта може да се появят надеждни начинания или да организирате сполучливи срещи. Останалото време на деня е добре да посветите на креативно търсене и подготвителни работи. Даже и не си мислете за покупки или значими мероприятия. Чак късно вечерта ще изпитате нов прилив на сили и ще Ви се желае да обсъдите с околните си хора финансови, търговски или икономически проекти за околните дни. Позициите на небесните светила е такова, че Ви дава голам апетите, дарба да надценявате своите сили и предпочитание да спорите с авторитетни хора. По-добре не разчитайте на шанс и поукротете своите упоритости.

Козирог
Денят е удобен за взаимно пътешестване отвън града. Толкова благоприятем, че поради това пътешестване би трябвало да оставите на стана всички останали задания. Просто точно в този момент и точно отвън града, на природа, ще стане сред Вас това, което по този начин дълго сте желали и очаквали. И което ще чакате още доста дълго, в случай че не се съобразите със съвета на звездите.

Водолей
Дошло е време да изясните връзките си с индивида, който напоследък не един път Ви е карал да преживявате и да се вълнувате. Да сложите точка на някои от проблематичните въпроси не е елементарно, тъй като прелестно разбирате, че това би означавало да сложите точка и на вашите връзки. Но най-малко би трябвало да изкажете своите искания... Нужна Ви е поддръжката от страна на непосредствен човек, на който няма да се постанова да обяснявате, за какво всичко ставащо е по този начин съществено и значимо за Вас. Работата ще Ви помогне да се отвлечете и да забравите, само че няма да постигнете кой-знае какви резултати. Мислите Ви ще са заети със напълно други неща...

Риби
Днес Вашият обичан човек ще се прояви като незабравим събеседник: ще Ви бъде доста обидно да приключите диалога с него, само че рано или късно ще би трябвало да извършите това, тъй като, въпреки и понякога, се постанова да се поспи. Остава единствено да разчитате на това, че сходни вечери ще се повтарят във Вашия живот неведнъж.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР