Овен Безизходни ситуации няма . Има само неприятни изходи и

...
Овен Безизходни ситуации няма . Има само неприятни изходи и
Коментари Харесай

Хороскоп за неделя

Овен
Безизходни обстановки няма. Има единствено неприятни изходи и решения. Както се споделя в националния фолклор, дори и да са те изяли, отново имаш два изхода. Вашата задача през днешния ден е, да намерите най- малко неприятния излаз от създалата се еитуация за Вас и Вашия обичан човек. Бъдете сигурни, че подобен излаз има!

Телец
През този ден вероятността да срещнете индивида на своите фантазии е прекомерно дребна. Звездите са съвсем уверени в това, единствено те напълно не значи, че през днешния ден не би трябвало да изглеждате добре. Когато излезете на улицата, усмихвайте се лъчезарно и се пробвайте да притегляте вниманието на противоположния пол.

Близнаци
През целия ден Вашият обичан човек ще се майтапи с Вас, и то по много афектиран метод. Ще се наложи или да търпите това, изпитвайки дори и наслаждение, или почтено да му признаете, че подобен тип другарство не Ви е по усета. Най добре е, да не довеждате обстановката до краен лимит.

Рак
Каквото и да сте решили да си планирате за този ден, знайте, че умствените занимания в фамилията ще донесат огромна изгода освен на Вас, а и на всички от Вашето обграждане. Сега е прелестно време, да се погрижите за своя дом, а също и за домашен придобивки. Спокойните връзки в фамилията, а и любовта, ще издигнат Вашето въодушевление.

Лъв
Чувствате, е на процедура в работата сте попаднали в задънена улица.. Това не е най-приятното положение, само че в случай че обсъдите своите отдавнашни фантазии,, още веднъж ще усетите вяра. Открити сте за нови хрумвания, само че доста мощно Ви напряга възприятието, че би трябвало неотложно да вземете решение по този мотив. Ангажирайте мозъка си и креативното решение единствено ще се появи...

Дева
Направили сте всичко, което сте могли. Отлично знаете, че нищо повече не можете да извършите за решение на дадения спор. По този въпрос Вашата половинка също е наясно. Нужна Ви е трета мощ, която, намесвайки се в ставащите събития, нещо да промени. Възможно е, това да не е в най-хубавата за Вас посока... Това ще стане през днешния ден. Бъдте подготвени за всичко.

Везни
Във всяка работа, с която ще се занимавате през това денонощие, е желателно да проявявате точност и дисциплина. Дръжте под надзор своите страсти, тъй като в противоположен случай те прекомерно мощно ще въздействат на значимите решения ( настоятелен, професионални). Денят е неподходящ за професионални и настоятелен договаряния. При решаването на финансови въпроси може да имате усложнения. При проблеми не се опитвайте да се възползвате от протекцията на родственици, или да вземете под застъпничество някого. Възможно е съмнение от страна на началството. Вечерта може да почувствате леко неразположение.

Скорпион
Необходимостта да се грижите за околните Ви хора евентуално е заложена във Вашето ДНК и всеки човек в живота Ви обича и цени тъкмо затова. Но от време на време най-хубавата поддръжка, която можете да окажете на някого е, да му позволите да извърши лични неточности и да си направи съответния извод. Може би тъгувате, като виждате, че на близкия човек му е болно, само че даже и да се намесите, не бихте могли да го предпазите от болката. Най-доброто, което можете да извършите за него е, за му дадете рамо, когато всичко е към този момент в предишното.

Стрелец
Всички значими и незабавни задания ( включително и неприятните) би трябвало (при възможност) да се обсъдят и решат още през първата половина на деня. Вечерта интересуващите Ви въпроси като че ли ще увиснат във въздуха, а за тоя подобаващ миг ще се наложи да чакате най-малко още няколко дни. Ако сте увлечени от любовен разказ, не бързайте да превеждате връзките в последната, интимна фаза, тъй като рускувате вместо прочувствено ентусиазъм и напредък на силите, да преживеете отчаяние. Препоръчително е, да се въздържате от незадължителни финансови интервенции.

Козирог
Днешният ден ще премине без загуби, в случай че деянията нерешителност и не се намесвате във всички афери и случки, в които Ви предложат. Да се рискува е извънредно нежелателно. Вероятността (ако би трябвало да сме точни), нещата за Вас да се подредят оптимално, е меко казано минимална. Пред новите инициативи във всяка област е по-добре да предпочетете тестваните с времето неща. Възможни са дребни контузии. Бъдете внимателни по време на разходка и работа с остри принадлежности. Ако заминавате на пътешестване, вземете със себе си повече пари, тъй като пътните разноски ще се окажат доста по-големи.

Водолей
Това е напълно явно, само че може да се повтори още един път: над връзките би трябвало да се работи. Възможно е и да го знаете, само че едни от най-важните за Вас връзки, са изгубили равновесие. Насочете вниманието си към оня човек, който смятате, че не Ви дава това, от което се нуждаете. Вместо да давате и взимате, напоследък единствено давате, дайте си сметка, че и Вие сте заслужили някакви старания от страна на този човек. Не му поставяйте ултиматуми - просто почакайте и вижте, ще поеме ли топката, откакто Вие я пуснете.... Би трябвало да се концентрирайте и върху фамилните работи, защото през днешния ден от помощ се нуждаят най-близките Ви хора.Само че не проявявайте несъразмерен възторг, а напраете единствено това, за което Ви помолят.

Риби
Покажете през днешния ден на своя обичан човек усърдие и подготвеност да извършите всяка сложена Ви задача. Тези качества, безспорно, ще му харесат и ще Ви предадат обаяние в неговите очи. А на Вас единствено това Ви би трябвало.... /lamqta.com
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР