Овен Бъдете готови днес за сюрпризи от различно естество –

...
Овен Бъдете готови днес за сюрпризи от различно естество –
Коментари Харесай

Хороскоп за сряда

Овен
Бъдете подготвени през днешния ден за сърпрайзи от друго естество – приятни и не напълно. На първо място те ще обиден Вашия персонален живот и всичко, обвързвано с него по един или различен метод. Разбира се, че не можете да предвидите всичко, само че да застанете в бойна стойка, с цел да имате подготвеност да отвърнете на удара, е изцяло по Вашите благоприятни условия.

Телец
Нима са Ви разлюбили? Днес всички обстоятелства ще крещят за това и просто ще бъде невероятно, да не им повярвате. Впрочем, не бързайте да вършиме заключения! Възможно Вашата половинка да има някакви неприятности и просто да не и е до Вас точно в този момент. Скоро всичко ще се подреди по различен начи, ще се промени, и ще се убедите, че сте се заблуждавали.

Близнаци
Вероятно сте настроени за спокойна и безгрижна вечер в компанията на забавни другари, които също нямат нищо срещу да се повеселят. Колкото и да сте умни и остроумни, постоянно се намира човек, който да се пробва да Ви надмине в остроумието. Разбира се, че ще загуби - това е реалност! Но на каква словесна екзекуция ще бъде подложен – това зависи единствено от Вас.

Рак
Денят е обвързван с разглеждане на цели в дълготраен проект. Ще започнете да се замисляте, дали сте създали верния избор и дали сте организирали вярно живота си. Темата за разсъждение не е неприятна, само че бедата е в това, че бързайки да поправите това, което Ви се коства неверно, единствено влошавате обстановката и се поставяте в още по-сложно състояние. Не бързайте да действате. Днешното Ви въодушевление е подбудено не от действителни условия, а под въздействие на отрицателни трендове. Не си заслужава да разрушавате основаните връзки поради моментно неспокойствие.

Лъв
Може да се окаже, че това, което сте възнамерявали за деня, не е по силите Ви и затова да се наложи да внестс бърза промяна в своя план-график. В това няма нищо ужасно: ще се оправите със обстановката и дори ще извлечете изгода от нея, в случай че не изгубите оптимизъм. Това е отличен ден за покупки, и няма да похарчите парите си на вятъра. Ако се окажете на някакво светско мероприятие, безспорно ще привлечете към себе си възхитени погледи. Денят не е изключително подобаващ за начало на съществени връзки, само че за флирт и флиртуване – става - при Вас това се получава сносно...

Дева
През този ден, паралелно със своята половинка, ще почувствате себе си в цялостна сигурност - нещо като в цитадела или като в танк. Вие няма и да можете да обясните за какво: като че ли всичко си е както преди и нищо не се е изменило. Само че възприятието ще бъде несъмнено и неопровержимо. Звездите предлагат, да се наслаждавате на момента.

Везни
Днес ще Ви бъде мъчно. Непрекъснато ще се карате с обкръжаващите, въпреки че напълно няма да задачите това. Въпреки че не желаете да обидите който и да било, постоянно вършиме забележки, които се поясняват погрешно. По-добре говорете напряко, тъй като по този метод ще можете да избегнете недоразуменията. Няма да Ви е непотребна помощта на околните, само че преди да я получите, ще се наложи да изслушате куп неприятни директиви. Вашата „ половинка ” ще е прелестно изключение и ще Ви схваща от половин дума.

Скорпион
Ограниченията на скоростта способстват за по-голяма сигурност по пътищата. Ако карате прекомерно бързо, следствията може да бъдат доста печални. В живота, както и на пътя, съществува негласна пределна скорост, а Вие сте на път да я надвишите. Забавете малко! Това ще бъде потребно и за Вашето здраве, и за Вашето прочувствено положение, и за Вашите нови връзки с някого. Свалете крайници от педала на газта. Почти сте прескочили нещо доста забавно, а скоро ще стане нещо, на което бихте желали да се насладите както би трябвало. Освен това, когато запазите темпото, за околните Ви ще бъде по-лесно да бъдат близо до Вас.

Стрелец
Може да почуствате, че не Ви доближава удовлетворението от живота. В последно време обилно сте разпределяли своята сила с цел да сте в помощ или разполагаем на всички поред, и това Ви е отвлекло от мисълта за това, което не Ви доближава. Само че през днешния ден ще разберете, какво в действителност не Ви доближава, и ще се замислите над опциите, по какъв начин да си го осигуритре. Много скоро ще намерите отговор, който ще Ви се коства явен и задоволително прелъстителен.

Козирог
Днес е незабравим ден да сложите завършек на изчерпващите Ви връзки и ще започнете най на края да развивате нови, забавни и перспективни, Ако за Вас това в този момент не е настоящо, можем единствено да Ви поздравим,и да Ви пожелаем, да не стои към този момент този проблем пред Вас.

Водолей
През този ден на Вашия обичан човек може да му бъде хладно, и то не душевно, а физически. Вашата задача е да го прегърнете, да му предложите топъл пуловер, или да споделите с него своето яке. Важното е и сами да не се разболеете, другояче идната опция да сгреете своя обичан човек ще бъде напълно не скоро...

Риби
Искате да получите нещо от някого, само че не знаете по какъв начин да го извършите? Опитайте просто да помолите. Понякога може да се резервира огромно количество сила, в случай че се работи напряко. И в случай че тези хора не са в положение да Ви дадат мечтаното, то по-добре да разберете това още през цялото време. Тогава може да насочите напъните си там, където имате повече шансове.... /lamqta.com
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР