Овен Ако сте обвързани, отдайте се на повече романтика с

...
Овен Ако сте обвързани, отдайте се на повече романтика с
Коментари Харесай

ЛЮБОВЕН хороскоп за 28 май - 1 юни

Овен
Ако сте обвързани, отдайте се на повече романтика с обичания човек. Ще откриете, че тъкмо това е индивидът, за който сте мечтали.
Телец
Духовната връзка е от огромно значение за вас, когато става въпрос за романтика. През тази седмица Вселената изцяло ще ви поддържа.
Близнаци
Към края на седмицата вие и половинката ви ще имате повече от добра връзка между тях. Предстоят ви огромни промени от позитивен темперамент.
Рак
Не отлагайте диалозите, в случай че желаете всичко да се подреди. Трябва да вземете значими решения, които ще изискват разискване с колегата.
Лъв
Ще бъдете стимулирани да намерите нов метод, посредством който да бъдете видяни. Любов от предишното може да подсети за себе си.
Дева
Любовта ви ще би трябвало да премине през тежко тестване, с цел да може да си дадете сметка какъв човек имате до себе си. Ако съумеете да го преодолеете като двойка, връзката ви ще стане доста мощна.
Везни
Пуснете се по течението и следвайте събитията, те сами ще ви водят към верните решения.
Скорпион
Очаквайте глътка пресен въздух в любовта и обществения живот през тази седмица. Излизайте и се забавлявайте, тъй като ще си създадете незабравими мемоари за цялостен живот.
Стрелец
Възможно е да зародят спорове сред вас и половинката ви. Не бързайте с изводите, а вижте добре обстоятелствата.
Козирог
Интимните въпроси сред вас и колегата ви не престават да бъдат на фокус. Дори да имате полови проблеми, най-добре бъдете открити в възприятията си.
Водолей
Любовта може да победи всичко! Това ще бъде вашият лозунг през идващите 5 дни. Чувствате се щастливи и това ще ви помогне да се преоткриете с обичания човек.
Риби
Ако се намирате във връзка, очаквайте тя да се трансформира в нещо в действителност красиво. Топлото време ви въздейства много сластно, тъй че не бъдете срамежливи.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР