Овен Ако не сте сигурни в правотата на това, което

...
Овен Ако не сте сигурни в правотата на това, което
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 27 септември

Овен
Ако не сте сигурни в правотата на това, което ще кажете през днешния ден - най-добре си мълчете. После може да се наложи да отговаряте за думите си.
Телец
Днес не се заемайте с решаването на непознати проблеми. Дори да ви е забавно, обуздайте любознанието си. 
Близнаци
Тази неделя направете подарък за себе си. Това може да бъде времето, отдадено само на вашите обичани занимания.
Рак
Днес ви предстоят приятни претърпяния, свързани с обичания ви човек. Ще може да се насладите на хармонията и взаимността посред ви.
Лъв
Тази неделя обстановката няма да ви е доста ясна. Не си задавайте риторични въпроси, а просто продължете нататък.
Дева
Днес ще се чувствате все едно сте се събудили от неприятен сън. Възползвайте се от това възприятие и прекарайте деня измежду другари, правейки единствено приятни за вас неща.
Везни
Днес паметта ви ще е в толкоз положително положение, че ще е грехота, в случай че не се възползвате от нея. Използвайте момента за придобиване на нови умения и познания.
Скорпион
Огледайте се към вас, отворете си очите и се насладете на живота. Днес няма потребност да се оплаквате от нищо. Просто се наслаждавайте.
Стрелец
Днес е доста евентуално да ви обвинят за нещо, което сте създали. Вместо незабавно да отхвърлите обвиняването, се замислете дали този, който ви е обвинил не е прав.
Козирог
Тази неделя не планирайте нищо. Дори намалете упованията си до най-малко. Само по този начин ще преживеете деня с минимум разход на нерви.
Водолей
Днес страстите ще са това, което ще ви пречат. Не им се подавайте. Не позволявайте на ваш непосредствен да ви манипулира.
Риби
Тази неделя ще имате непредвидени прекарвания. Отворете душата си за всичко ново и ще измененията живота си.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР