Овен Ако колегата Ви има проблеми, не позволявайте това да

...
Овен Ако колегата Ви има проблеми, не позволявайте това да
Коментари Харесай

Хороскоп за понеделник, 26 юни 2023 г.

Овен
Ако сътрудника Ви има проблеми, не позволявайте това да Ви разстройва. Той всичко ще Ви опише единствено след няколко дни. А за в този момент работите като машина, изпълнявайки всевъзможни задания, и при Вас всичко става чудесно. Тъй като през последните дни напряко сте си играли, работливото въодушевление е тъкмо това, което докторът би Ви предписал.
Телец
Сега имате много работа, само че си има и аргументи за това. Някой ще Ви затрупва с все по-нови и по-нови задания, а Вие ще им се отдавате без излишък освен тъй като с нещо Ви притеглят, а и тъй като имат доста огромно значение за Вас. Затова няма да можете да се концентрирате върху нищо друго.

Близнаци
Семейният живот на всички представители на Вашия зодиакален знак през днешния ден може да се развива по серпантина. През първата половина на деня звездите не предсказват никакви проблеми. Затова пък към края на деня може да Ви се случи кавга със брачна половинка, който ще бъде неудовлетворен от Вашето отношение към него. Постарайте се смекчите гнева му с вкусна вечеря, а също така – с топлина и милувка.

Рак
Отлично ще прекарате времето си, бавно довеждайки до край разнообразните задания, занимавайки се с решение на несложни организационни въпроси и споразумяване на дребни недоразумения, зародили сред познати. Възможни са не неприятни хрумвания, реализацията на които ще изисква разноски. Посъветвайте се с околните си, преди да вземете някакво решение. Вероятно е ненадейно посещаване на посетители, непланирани срещи и спонтанни тържества.

Лъв
Вашата буря са почивките и развлеченията и по тази причина в работата от време на време Ви е „ горчиво ”. По някаква глупава причина сте се събудили с въодушевление да се потрудите, и то да се потрудите старателно. Ще Ви е нужна всичката Ви сила, когато статусът Ви в кръга на другарство е станал към този момент с табелка „ недосегаем ”, затегнете ремъците, бъдете съществени и изпълнете това, което би трябвало, без значение защо става дума.

Дева
Не бъдете прекомерно съществени - този ден представлва низ от нелепи катастрофи, на които може единствено да се посмеете. Най-добре е, да се отдадете на разформироване, а не да се се заседявате пред тв приемника: чистият въздух и физическото натоварване ще са Ви от изгода. Може да се срещнете с отдавнашни прочут, което единствено ще укрепи предходните благосклонности. Бързо ще съумеете да се справите с вътрешните си несъгласия и да достигнете душевно равновесие. Вечерта ще прекарате в чудесно въодушевление.

Везни
Вашите мечти не подхождат кой-знае какъв брой на действителното състояние на нещата. Впечатлението е, че просто витатете в облаците, когато би трябвало да се концентрирате върху действителността и здарво да стъпите на земята. С течение на времето това противоречие единствено ще се усилва и е допустимо в най-неподходящия миг да бъдете шокирани от това, което става в действителния живот. Може да продължите да гледате света през розови очила, а може ио да ги свалите и да погледнете същинското състояние на нещата. При всички положения в края на деня ще се върнете към най-правилното за този миг въодушевление.

Скорпион
Опитайте се през днешния ден да се държите колкото се може по-естествено, с цел да издемонстрирате на своя обичан човек всички аспекти на своя изумителен темперамент. Нека разбере, че сте удивителна и неповторима, и да реши за себе си дали желае да бъде точно с Вас, а не с облика, който по-рано е рисувал за себе си.

Стрелец
Бъдете деликатни! В този ден конкурентната битка ще се обостри, а Вашите неотдавнашни съдружници ненадейно може да се окажат от другата страна на барикадата. Желателно е да разчитате единствено на своите сили, изключително в случай че става дума за решение на значими въпрои, свързани с дълготрайно обмисляне. Настроени сте за другарство и по тази причина денят ще бъде великодушен на контакти и забавни срещи. Помнете, че на запознанствата от през днешния ден не би трябвало да се отдава голамо значение - те са мимолетни, колкото и да са приятни.

Козирог
Колкото по-нерешителни ще са през днешния ден Вашите дейности, толкоз ще са по-малки възможностите Ви за триумф и отзивчивост от Вашия обичан човек. Изглежда, че това е явно и май ще се наложи много да поработите върху себе си. Позанимайте се и със своите комплекси

Водолей
Търпението в никакъв случай не е попадало в листата на Вашите достолепия, само че пък и Вие в никакъв случай не сте желали това. Днес ще бъдете още по-нетърпеливи от нормално, само че това ще си има своите аргументи. На всички е известно, че законите на Мърфи се демонстрират в цялостна мощ и по тази причина имайте авариен проект за деяние, а и подготвеност да го приведете в осъществяване.

Риби
Очевидно през днешния ден нещо по този начин мощно ще разстрои Вашия сътрудник, че Вие за пръв път от толкоз време нама да можете да видите сълзите му. А това, вероятно, ще Ви направи мощно усещане. Донесете кърпичка и говорете, говорете, говорете...Нищо не успокоява по- добре от думите. Само никога не повишавайте глас...
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР