ОВЕН Ако една врата се затвори пред вас, твърде вероятно

...
ОВЕН Ако една врата се затвори пред вас, твърде вероятно
Коментари Харесай

ХОРОСКОПЪТ ЗА 16 СЕПТЕМВРИ: Телци, ако не внимавате, ще търпите загуби! Раци, в семейството ви настъпва мир и хармония!

 ОВЕН
Ако една врата се затвори пред вас, прекомерно евентуално е да се отвори друга, освен това от ден на ден ще можете да разчитате на по-голяма чуваемост на личните ви думи, схващане и така нататък Бъдете уверени, че там, където царят спокойствието и хармонията, естествено е връзките да се развиват леко, до момента в който драмите, стремежът към надзор и прекомерно мощните страсти може да се отразят неподходящо на връзките ви. Някои ваши занимания стават източник на приходи. В работата си би трябвало да покажете професионализъм. Не са изключени кожни проблеми или алергии.

 ТЕЛЕЦ
В близкото ви обграждане се появява персона, която мощно ви поддържа, спомага за повишаване на престижа ви. Живейте живота, който вие желаете, и направете и всички към вас щастливи. Бъдете доброжелателни, мислете за бъдещето и за удоволствията, които ви чакат. Важността на протичащото се в живота ви задължава да работите по-усърдно и без отсрочване. В близкото ви обграждане се появява персона, която може мощно да ви подтиква. В положение сте да осъществите желанията си и без да хабите ненужно нерви, в това време, в случай че не внимавате, ще търпите загуби, които ви скапват настроението.

 БЛИЗНАЦИ
В главата ви се въртят най-различни проекти и хрумвания. Движете се повече, по този начин може да подготвите тялото си за идващия есенен интервал, да избегнете схващания и ставни болести. В фамилната среда няма да ви липсват страсти и събития. Не е изключено да влезе нов човек, да ви поднесат огромна изненада. В интимната сфера, както нормално, ще се доверявате най-много на личното си чувство за нещата и ще дистанцирате всеки опит за външна интервенция, каквато няма да липсва. За вас стартира извънредно удобен интервал във връзка с вашите финанси.

 РАК
Вашата прозорливост може да ви спести ненужни главоболия. Живейте живота, който вие желаете, и направете и всички към вас щастливи. В друга степен ще подобрите бита си, стига да се възползвате от обстановките по добър метод. В фамилията ви настава мир и естетика. Активно се заемате с реализирането на собствен проект. Има смисъл да потърсите богат, авторитетен спонсор, вложител за своя бизнес. В здравословен аспект бъдете по-внимателни, защото интервалът подготвя към чернодробни проблеми. Жените може да се снабдят с нови фенове, мъжете също имат триумфи в съкровен проект.

 ЛЪВ
Живейте с положителна настройка освен към личните, само че и към непознатите триумфи и не хабете силата си в търсене на непознати неточности и пропуски. В друга степен ще подобрите бита си, стига да се възползвате от обстановките по добър метод. Някои ваши занимания стават източник на приходи. В бизнеса ви може да има промени. Близките ви хора са обхванати от еуфория, наслада и очаквания, само че за това най-голяма заслуга имате вие. Възможно е да се обостри хронично заболяване. Имате приятни прекарвания с обичан човек. Бъдете търпеливи и не се изразходвайте прочувствено.

 ДЕВА
Бъдете доброжелателни, мислете за бъдещето и за удоволствията, които ви чакат. Възможно е това да е облага за дома, кола или друга огромна движимост. В работата може да ви предложат да работите над нов план или да ръководите. Най-красивите ви любовни фантазии имат късмет да се осъществят. Има смисъл да потърсите богат, авторитетен спонсор, вложител за своя бизнес. Не са изключени кожни проблеми, алергии. Бъдете нащрек, с цел да сте съответни на протичащото се. Важно за вас събитие ще ви сътвори повече безредици, само че с прекрасен край.

 ВЕЗНИ
Някои от представителите на зодията може да прибягнат до заеми или да изискат от родственици. Ако събитията ви отведат на обществено място, старайте се да стоите на втори проект. В близкото ви обграждане има хора, които ви подтикват да се развивате, само че може също да ви нервират или се регистрират като конкуренция, която би трябвало да преборите. Без усложнения ще създавате нови връзки и ще разширявате кръгозора си, това са все неща, които ви се отдават. Възможно е да се сблъскате със усложнения. В друга степен ще подобрите бита си, стига да се възползвате от обстановките по добър метод.

 СКОРПИОН
Ако имате пораснали деца, те ще се трансфорат в мотив за наслада и горделивост. Има риск от главоболие. Ако изпитвате предпочитание да стартирате образование, моментът е добър да се впуснете в сходно начинание. Някои ваши занимания стават източник на приходи. Бъдете деликатни при избора на компания. От хората към вас зависят резултатите от активността, а и настроението ви. Ако добре се възползвате от създалите се обстановки към вас, ще бележите триумфи. В края на деня хазартната ви пристрастеност е нараснала. Пробвате си шанса в какво ли не, би трябвало да внимавате повече.

 СТРЕЛЕЦ
Ако усетите нужда да изразите това, което чувствате, креативните занимания са извънредно подобаващи. Възможно е това да е облага за дома, кола или друга огромна движимост. Активизира се физическата страна на живота ви. Някои от вас може да се заемат със спорт, с цел да възстановят фигурата си в мечтан тип. Бъдете деликатни в общуването с колегата ви, уважавайте желанията му и не правете нищо напук. Не позволявайте на вътрешните си страхове да ви владеят, губите от силата си и не можете да се разгърнете напълно.

 КОЗИРОГ
В друга степен ще подобрите бита си, стига да се възползвате от обстановките по добър метод. Нуждаете се от добре уравновесена диета, бедна на мазнини и богата на плодове и зеленчуци. Бихте могли да обръщате по-голямо внимание на сътрудниците си и на хората от близкия си кръг. Възможно е едно другарство или другарство с сътрудник да прерасне в сантиментална връзка. Близки до сърцето ви хора ви изненадват, в това число и пораснали деца, в случай че имате такива. Ако рискувате във връзка с финансите си, допустимо е да претърпите загуби.

 ВОДОЛЕЙ
Бъдете деликатни при пътувания, избягвайте разногласия с далечни родственици, изключително през втората част на днешния ден. Важно е да сте спокойни, овладени и положително мислещи, останалото ще се подреди. Ще се натъкнете обаче на усложнения, които може да ви се сторят непреодолими. Не бързайте, само че и не се отхвърляйте от желанията си. Ще се наложи да деянията непримиримост и усърдие, с цел да попълните и стабилизирате фамилния бюджет. Съобразявайте се с опциите си и не поемайте повече задължения от тези, с които можете да се справите.

 РИБИ
С каквото и да се заемете, ще ви се получава от първия път, в случай че не обсъждате с никого желанията си. В комплицирани моменти ще получите подпомагане от авторитетна персона, която не е наложително да познавате. Промените в професионалната сфера ще са позитивни, в случай че обмисляте дейностите си и не разчитате на шанс. През втората половина на деня събитията внезапно ще се трансформират и ще са подобаващи за всевъзможни типове пътувания, договаряния, уточняване на изискванията по съглашения. Не се колебайте да се запознавате с нови хора и да приключвате към този момент изчерпалите наличието си връзки.
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР