Овен Ако днес съумеете да се предпазите от дръзки постъпки

...
Овен Ако днес съумеете да се предпазите от дръзки постъпки
Коментари Харесай

Три зодии са в стихията си днес, вижте сред тях ли се



Овен

Ако през днешния ден съумеете да се предпазите от дръзки действия и безапелационни изявления, успявате да видите нещата към вас в нова светлина. Така може да извършите верните заключения за ставащото. С цялостно право може да се отдадете на цялостна отмора. Звездите предлагат на дамите от знака с цялостна мощ да се отдадат на душевните си пориви. Не се стеснявайте да покажете възприятията си.

Телец

Неочаквано уведомление или спречкване с непосредствен човек може да ви принуди да измененията проектите си за деня. Спокойствие и безкомпромисно държание ви оказват помощ да поправите множеството от позволените от вас неточности. Пътят за постигане на задачите ви през днешния ден няма да бъде елементарен и лек, само че в последна сметка постигате нещата, които желаете.

Близнаци

Вашият креативен капацитет нараства, само че на вас ви е мъчно да определите, по какъв начин и в каква посока да го насочите. Романтичните ви проекти могат да се въплътят в реалност. Вие се чувствате уверени и резултатите няма да закъснеят. Саморекламата може да се окаже много ефикасна. Вашите начинания могат да ви оказват помощ и за служебно израстване.

Рак

Този ден може да се окаже напълно нелек. Не бива да се затваряте в проблемите си. Обърнете внимание на близките. Възможно е в увлечението си към материално благоденствие напълно да сте не запомнили за тяхното битие. Не пропускайте опцията да подобрите връзките си с тях. Постарайте се да намерите компромис. Отделете повече време за себе си. Отидете на фитнес или се заемете с прелестен за вас спорт.

Лъв

В доста връзки се учите сами и употребявате всички контакти и връзки за реализиране на задачите си. Днес сте по-общителни и привлекателни, засилва се интуицията ви. Посветете част от деня на някои по-приятни задължения. Намерете време и за разходка навън. Активният отдих е подобаващ за снемане напрежението от миналите дни. Денят е подобаващ за намиране на изгубени движимости.

Дева

При мъжете от знака е допустимо физическо натоварване или нервно напрежение. Жените от зодията имат ново запознанство, само че то няма да е продължително. Звездите ги предизвестяват да се пазят от непотребни страсти и увлечения. Вие не трябва да храните напразни очаквания, тъй като разочарованието от раздялата може да бъде огромно.

Везни

Осъществяването на вашите стремежи може да бъде възпрепятствано от досадни неточности и недоразумения. Днес се колебаете в държанието си от дебелоглав до примирителност. Не е изключено да се наложи да изяснявате връзките си, вследствие на което да се почувствате задоволени. Бъдете деликатни с обкръжаващите, с цел да не ги обидите.

Скорпион

Ден, откриващ нови вероятности, поправяне на набелязаните проекти и благоприятни условия за нови облаги. Не се отхвърляйте от препоръките на другари, от присъединяване в взаимни планове с сътрудници и от покровителството на видни персони. Помощта на всички тези хора ви идва навръх място. Затова не демонстрирайте надменност и не се правете на експерт по всичко.

Стрелец

Главното през този ден е да съумеете да съхраните равновесие и да оградите вътрешния си свят от вероятни непредвидени тествания и изкушения. Денят дава обещание да ви донесе равновесие в възприятията. Съумявате да деянията креативните си заложби и да се зарадвате на прочувствена възвишеност. За това през днешния ден би трябвало да се концентрирайте върху приятни занимания, които е за предпочитане да правите в уединение.

Козирог

Напрегнат ден. Постарайте се да премахнете от съзнанието си дреболиите. Така може да оцените добре своето състояние. Намирате сили да измените обстановката във ваша изгода. Активната работа, физическото натоварване и нервното напрежение могат да ви доведат до стресови обстановки, в случай че не си давате задоволително отмора за релаксация. Отделете време за разходка и посещаване на културни събития.

Водолей

Потребността от пълноценни любовни връзки може да докара до появяването на нов полов сътрудник, в обятията на който се чувствате освен предпазени, само че и прочувствено спокойни. Но бракът подписан в този момент, надали в следствие е сполучлив. Възможно е да предизвикате нечия ревнивост или злоба с постъпките си.

Риби

Възможни са неточности и пропуски, заради нехайство и не задоволителна вглъбеност. От това може да зародят недоразумения и търкания в общуването с близките. Имате безчет мотиви за противоречие и отстояване на своята самостоятелност. Но за ваша наслада няма да се стигне до съществени последствия. Не се огорчавайте, в случай че денят ви се стори спорен. Ако съществува опция, пробвайте да се усамотите. Вечерта прекарайте в фамилен кръг. Избягвайте шумните компании.

Източник: dunavmost
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР