Овен (21 март - 19 април): МАГНОЛИЯ Като първи знак

...
Овен (21 март - 19 април): МАГНОЛИЯ Като първи знак
Коментари Харесай

Перфектните цветя за твоята зодия

Овен (21 март - 19 април): МАГНОЛИЯ
Като първи знак на зодиака, ти представляваш новия живот и непорочност. Но постоянно сиготова за дейности, разпоредителност и имаш мощно възприятие за самонадеяност: черти, които могат да бъдат съчетани единствено със смелия цвят на магнолията. Послепис: Във викторианските времена изпращането на тези опияняващи цветя е било предпазлив метод за любовниците да покажат любовта си един към различен, правейки го интелигентен и подобаващ избор за булчински букет на една същинска стопанка.
Телец (20 април - 20 май): Зелено лютиче
Като зазнак на земята, се чувстваш най-сигурна с палитра от зелени цветчета. Планирай да включиш в букета доста естествени детайли, като папрати, плодове и зеленчуци. И за пиесата на опозиция вземи един пакет от зелено лютиче (то символизира сексапил и гостоприемство). Тези цветове ще оказват помощ на теб и твоя сътрудник да помните смисъла на израстването дружно и смисъла на грижата един за различен, оттук насетне.
Близнаци (21 май - 20 юни): ЖЪЛТ НАРЦИС
Дръж цветовете си в меко жълто и то единствено, с цел да промениш егото си. Нарцисите са съвършеният цвят за Близнаците, защото те постоянно са знак на жизнеспособност и тъй като се обновяват всяка пролет. В Китай, нарцисите са знак на шанс, в който толкоз мощно се има вяра, че е станал формалното цвете на китайската Нова година. С други думи, това са твоите директни пътища за поддържане на слънчевата страна.
Рак (21 юни - 22 юли): ХИБИСКУС
Ти си прочувствена и сензитивна и се грижишздраво за проблемите на фамилията и дома. Това цвете, чието име на японски значи " лек ", е съвършеният цвят, който показва твоя дух. Но погледни към едно пикантно, горещо розово многообразие, което ще те изведе от черупката ти и ще те добавя в твоя брачен ден.
Лъв (23 юли - 22 август): ГЛИЦИНИЯ
За твоето празненство, несъмнено, искаш да си вземеш лодки от цветя. Погледни към царствената палитра от лилаво и магическия размер на утринната глициния за изцяло разкриващ флорален съставен елемент. Допълнителна записка: Глициния символизира " креативното разширение ", което я трансформира в съвършеният метод да се почетат мощните, прочувствени усеща на сватбата на „ лъвицата “.
Дева (23 АВГУСТ - 22 СЕПТЕМВРИ): ЛИСТА ОТ ЯВОР
Ти водиш класацията на трендовете и искашот най-хубавото за всичко. Така естествено ще избереш елегантна декорация, за която никой не е чувал. Тази композиция ще сътвори блестяща класификация, за която всички ще приказват. Бонус точки: Листата от явор се назовават китайски фенер и се счита, че носят добър шанс.
Везни (23 СЕПТЕМВРИ - 21 ОКТОМВРИ): ИСЛАНДСКИ МАК
Ти си топла и очарователна, а розовата палитра, приятна за тълпата, ще ти отива най-вече. За твоя избор на цветя, следвай китайската и японската цветна мъдрост и отиди с исланските макове, които символизират дълбоката и буйна обич сред двама души. С по-прости думи, те са уравновесени и хармонични в партньорство - съвършени за везните.
Скорпион (22 ОКТОМВРИ - 21 НОЕМВРИ): ЛИЛИЯ
Когато става въпрос за обич, въплъщаваш почтеност, преданост и, о, да, активност. Няма по-добър нюанс за предаване на твоите високоволтови трептения, както лилията. Погледни към онази, която е в ален цвят, толкоз прелестен, че е като че ли класическо черно и отива на всичко. Кралските лилии са изобразени дружно с Дева Мария в картини и творби на изкуството през цялата история и са свързани с благочестива религия, истина и непорочност.
Стрелец (22 НОЕМВРИ - 21 ДЕКЕМВРИ): НЕВЕН
Освети силата си от огън с базова палитра от ръждиви, червени портокали. Защо? Тъй като включването на тези топли, оптимистични цветове в твоя пъстър дизайн ще ти помогне да изградиш съгласуваност през вашия брачен ден и по-късно. Довери се на процъфтяващия цвят на невен, който се назовава " билката на слънцето " и съставлява пристрастеност и творчество: същността на всяка младоженка – стрелец.
Козирог (22 ДЕКЕМВРИ - 19 ЯНУАРИ): ДВОЙНО - ЛАЛЕ/БОЖУР
Не приемаш брачни клетви леко. Двойните лалета и божури, ще въплъщават сериозността на твоите визии за брака, само че също по този начин ще ти припомнят да излезеш от стресовите трендове и да оцениш вълнението на сватбения ти ден. Послепис: Лалетата се смятат за знак на трайната обич, а божурът е знак на достойнството.
Водолей (20 ЯНУАРИ - 18 ФЕВРУАРИ): СИНИ ИРИСИ
Еднакво обвързвана с небето (с твоята природа) и морето (твоят талисман), това " нещо синьо " ще ти помогне да се чувстваш спокойна и в свои води. Забавен факт: В гръцката митология " Ирис " е богинята на дъгата и задължението й е да свърже небето и земята. Този колорит ще е съвършен за женитба, нали?
Риби (19 ФЕВРУАРИ - 20 МАРТ): ГРАДИНСКА РОЗА
Всеки, който схваща, знае, че доста деликатно се следят тези „ тихи води “. Защо? Защото под повърхността криеш буйна, сензитивна, прочувствена природа. Луксозните култивиран рози отразяват тези черти, символизиращи очарованието, желанието и чувствеността. Обяви ги мощно и гордо за своите публични сватбени флорални претекстове.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР