Овен 21 март – 20 априлОт днес планетата на кармичните

...
Овен 21 март – 20 априлОт днес планетата на кармичните
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп от 17 до 23 юни

Овен 21 март – 20 април
От през днешния ден планетата на кармичните тествания Сатурн потегля в ретроградна посока и ни връща към старите отговорности, към нещата, които не сме довършили и за които не сме се разбрали с околните и децата. Пластовете в връзките се разместват. Време е да се завършват връзки и планове, да се вземе решение за смяна и всеки да си поеме отговорностите. Смирете упоритостта. На 17-и се ориентирайте към приключвания, спазвайте диета. 18-и е ден за обмисляне и изследване. На 19-20-и Луната от Рак е в спор с Овена, проектите ви се трансформират, фамилните и професионални каузи са опълчени. За 21-ви отложете срещите с нужните ви експерти. Направете съвещания. Предприетото на 22-ри ще носи шанс и пари. На 23-ти уредете пътувания.
Телец 21 април – 20 май
Днес се вършат ангажименти в посока на взаимно подсигуряване. Ако отбраните нечии позиции, и вашите ще бъдат предпазени. Обединете фирмени ползи с потвърдени сътрудници. Преговаряйте в посока на едно бъдещо делово съдействие. И в любовта е значимо да разберете условията и желанията на сътрудниците си. Не влизайте в градината на непознатия интерес без покана. На 17-и се промъквате през игленото ухо на рестриктивните мерки и свършвате добра работа. Сутринта на 18-и е точното новолуние. Направете своя избор на цел и посока, елиминирайте непотребните връзки и разновидности. На 19-и разчитайте на интуицията, а на 20-и не се отхвърляйте от упоритостите си и ще имате триумф. На 21-22-ри Луна, Венера и Марс ви гледат провокативно от Лъва. Отложете значимото за 23-ти.
Близнаци 21 май – 21 юни
Днес е значимо да сте виновни за всяка дума и всеки избор. Гонете от съзнанието си натрапчивите мисли и мелодии. В подобен миг елементарно ни влияят странични хора и фактори. Денят е добър за привършване, само че не и за започване на нови действия и инициативи. Не закъснявайте с връщането на заем. Днес е време да се издължите и в любовта, подкрепете сътрудниците и децата. В този уикенд намалете натоварването, почивайте, спазвайте диета. Новолунието в Близнаци ще се отрази отрицателно на родените в третата декада. На 19-и слушайте интуицията. На 20-и застанете на старта на новите си бизнес начинания. Време е да отбраните персоналните си територии и права. На 21-ви не се месете и не позволявайте намеси в избора ви. На 22-ри подпишете нови контракти. 23-ти е рисков.
Рак 22 юни – 21 юли
Тъмнината на приближаващото новолуние прикрива сенките, скрива от погледа ни същинските проблеми и предизвика рискови сили. Нищо значимо не започвайте. Проведете прочистваща диета без доста течности. Стойте надалеч от хора, които и различен път са ви вкарвали в клопката на илюзии и пристрастености. Не носете декорации от кости и рога. Не яжте нищо полусурово, добре опечете и сварете храната си. Предстои ограбващо силите ви новолуние. На 17-и изкушенията ще са на всяка крачка, нищо значимо не започвайте. Утрото на 18-и носи признание за верния избор. На 19-и се доверете повече на интуицията. На 20-и сключете нов контракт, уредете имотни каузи. На 21-ви в 14,59 ч. по Гринуич Слънцето навлиза в Рак. Вечерта е магична. Луна, Венера и Марс са в съвпад. 22-23-ти носят триумф.
Лъв 22 юли – 22 август
Днес постигате дефинитивно съглашение по фирмените задания и наличия. Направете нужната инвентаризация. Предприетото с огромна упоритост ще тръгне изкривено и ще се нуждае от корекции. В момента е значимо да приключите връзки и връзки, които нямат вероятност и към този момент ви тежат като камък на шията. Гонете от съзнанието си натрапчивите мисли, направете двудневна диета. На 17-и се движите към финала на поетите задължения. Длъжниците се издължават. 18-и е ден за обмисляне и обзор на наличностите. На 19-и се доверете на интуицията, нищо да не се прави принудително. На 20-и се активизирайте оптимално и задвижете значимите задания. Не изпускайте контрола в обстановката. На 21-22-ри спазвайте закони и наставления. 23-ти е сполучлив.
Дева 23 август – 22 септември
Днес работите за непознати упоритости и ползи. Не предприемайте стъпки в нова посока, не се съгласявайте с препоръчаните предложения и не водете договаряния. Някой може да преотстъпи бизнеса си за жълти стотинки. Луна и Меркурий са в спор със Слънцето ви. Ще имате проблеми и при пътувания. Намалете риска до най-малко, движете се по линията на най-малкото противодействие. Родените към 5-15 септември ще имат тежък съботен ден с неприятни диалози и натоварващи събития. 18-и е ден за размисъл. На 19-и сте мощни в диагностиката, може да разберете от кое място идват проблемите и болежките ви. На 20-и не се давайте без пердах. От 21-ви Слънцето ще ви гледа в подкрепящ аспект от Рака. На 21-ви срещате съдбовната обич, а на 22-23-ти може да сключите сполучливи контракти.
Везни 23 септември – 22 октомври
За родените към 5-15 октомври денят носи премия, облага и опция да се реализиран непостижими досега неща. Това, за което сте се постарали, се изплаща. Приключвате сполучливо от дълго време движени покупко-продажби и вечерта може да ви одобряват в затворено общество или в среда с стеснен достъп. Не бързайте с самодейностите. Огледайте се, подредете си целите. На 17-и получавате заслужени награди. За 18-и значимото свършете до обед. След това навлизате в тежък двудневен интервал. На 19-20-и ще ви притискат с претенции и свои, и непознати, ще вършите услуги, а вашата работа ще зацикли. 21-ви е ден на неравностойни връзки, изключително в любовта. Не взимайте прибързани решения. 22-ри ви води към задачата, а на 23-ти действайте в далечна вероятност.
Скорпион 23 октомври – 22 ноември
В деня преди точното новолуние е мъчно да се пребориш с меланхолията, с нерешителността и с комплексите. Ограничете контактите, спазвайте диета, не се напрягайте ненужно и не взимайте значими решения. Отложете за идващите дни диалозите, които ви напрягат, само че изискват съответно решение. Днес ще ви преследва фалшът в връзките, някой икономисва истината и губи. На 17-и е ден за размисъл, отложете значимите решения за идващите дни. Сутринта на 18-и се събуждате с ентусиазъм и намирате решение на проблемите, които ви мъчат. На 19-20-и всичко ще се подреди съгласно вашите стремежи и упоритости, само че на 21-22-ри ще работите за различен и в любовта ще се получават засечки. Родените към 5 ноември са в рискова позиция. На 23-ти преговаряйте с чужбина.
Стрелец 23 ноември – 21 декември
Ден на хидрата, поглъщаща Луната в деня преди точното новолуние. Нищо отговорно да не се стартира. Сега е моментът да се издължите, да извършите дадените пред себе си или пред различен обещания. Спазвайте диета без доста течности, с цел да не се всмуква назад изхвърлената от организма шлака. Постарайте се да изхвърлите и от съзнанието си натрапчивите мисли и мелодии. До обед в неделя Слънце и Луна ви гледат в съпротива от знака на Близнаците. Меркурий в допълнение налива масло в огъня на огромните упования, които се пукат като сапунен мехур. Предстои ограбващо за връзките ви новолуние. Давайте го по-лежерно, смирете упоритостта. 19-и е ден за обмисляне, а 20-и изисква интензивност. На 21-22-ри постигате оптималното, а на 23-ти пасувате.
Козирог 22 декември – 20 януари
Днес всичко се прави на мрачно, завоалирано и прикрито от погледите. Проблемът е, че и от вас някой крие значими детайлности, които биха ви насочили към напълно друг избор и дейности. Съветът е нищо да не избирате, а да изчакате и да не бързате със заключенията. До два дни ситуацията ще се промени, ще получите точната информация и ще извършите напълно друг ход. Спазвайте диета. На 17-и не правете нов избор, без значение примамливите разновидности. Приключеното носи изгоди. Сутринта на 18-и взимате значимо решение. На 19-20-и при вас следва почистване на сметки и връзки. Планирайте пътувания и пренасяне. От 21-ви Слънцето ще ви гледа в съпротива. В живота ви се появява фактор, с който би трябвало да се преценявате. На 22-ри вършиме мощен ход и на 23-ти чакате премия.
Водолей 21 януари – 18 февруари
С някакво шесто възприятие през днешния ден напипвате вярната посока и финализирате преференциална договорка. Родените във втората декада отстраняват съперник и пазят фирмените си ползи и позиции. Приключвайте, разпределяйте пари и екстри, само че нищо значимо и отговорно не започвайте. Запалете свещ и въображаемо изгорете в пламъка и всичко нездравословно за вас. Добре опечете и сварете храната си. Като ексцентричен и непредвидим човек вие получавате подтик и мощ към новолунието на 17-18-и. Приключвате сполучливо работни планове и на 19-и към този момент напипвате нова посока, която ще ви носи шанс. 20-и е ден на тежки професионални борби, а на 21-22-ри проблемите ви ще са повече на любовния фронт. Луна, Венера и Марс ви гледат в съпротива от знака на Лъва. Ще бъдете притиснати и ощетени.
Риби 19 февруари – 20 март
Родените във втората декада през днешния ден са в изключително неподходяща обстановка. Луна и Меркурий са в спор със Слънцето ви. Може да извършите губещ ход, по тази причина нищо значимо не започвайте и не обещавайте поддръжка. Не участвайте в залагания, може да загубите повече от предстоящото. По някакъв метод през днешния ден навреждате на името и на компанията си и може да продадете бизнеса си за жълти стотинки. Предстои новолуние, което ще опълчи Слънце, Луна и Меркурий от Близнаци на планетите в Риби. През уикенда смирете упоритостта и се движете деликатно. На 19-20-и рибешката ви вътрешен глас няма да ви подведе. Взимате верните решения. От 21-ви Слънцето ще ви гледа в съразмерен аспект от Рака, ще срещнете значим настойник. На 22-23-ти сте мощни и в любовта.

Неда Иванова, " "

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР