ОВЕН (21.03 – 19.04)Започващото 7-дневие идва с куп дела, но

...
ОВЕН (21.03 – 19.04)Започващото 7-дневие идва с куп дела, но
Коментари Харесай

Хороскоп за 3 – 9 март от Антония Мечкова

ОВЕН (21.03 – 19.04)
Започващото 7-дневие идва с куп каузи, само че от понеделник ви гризе неодобрение от реализирано. Овните да не се поддават на тези настроения – във вторник са по-критични към близките, а поддръжката им за техни планове е значима, би трябвало да се впишат в проекти на авторитетни хора. От сряда самочувствието ви крепне, и то изцяло целесъобразно, другите също признават, че сте преодолели съществени спънки, а и свои дефекти. Ето за какво ги ободрявайте в напрегнати моменти и не им приписвайте свои недостатъци и пропуски. Това съживява изхабени връзки.
ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
Идващите няколко дни са напрегнати. Работата е повече и е редно да владеете страстите си най-малко до момента в който разчистите непознатите пропуски, както е в понеделник, или до превъзмогване на несъгласията в екипа, те са присъщи за петъка. Телците ще вложат цялото си усърдие при осъществяване на своите задания, във вторник реализират задачата и с еластичност, в сряда оздравяват основата за настоятелен партньорства, сътрудници и родственици няма да ви упрекват за високите ви упоритости. Обвързаните ще се радват на схващане от най-близки, обичани са откровено...
БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
През идващите дни мнозина ще забавят движение – в деловата сфера пораждат спънки, може да се наложи да търсите медиатор за решение на по-деликатни въпроси. Близнаците да се заредят с самообладание от уикенда, за редица хрумвания още не е време, за други ще проучвате информация и ще се срещате с повече хора още от понеделник. Възможно е да се огледате и за други сътрудници, тогава ще следвате непознати хрумвания. Е, анализирайте обстановката, за какво пък да не възобновите и по-стари връзки, май от вас чакат помощ. Потрудете се нещата да тръгнат.
РАК (21.06 – 21.07)
Дано празничните дни на интервала ви подскажат да не бързате с реализация на концепциите си – имате потребност от отдих, обстановката изисква огромна нерешителност. Група Раци са склонни да постановат мнението си, от понеделник до сряда май не е редно, в кръга им има и по-добри хрумвания. Вглеждате се в детайлите, обаче по този начин можете да се откъснете от сътрудници и другари, а в по-самостоятелни инициативи триумфът не е обезпечен. В петък обърнете внимание на персонални връзки, има въпроси за споразумяване, в този момент е най-важно с любовта си да окуражавате околните.
ЛЪВ (22.07 – 22.08)
Празничното начало на този интервал ви среща с много сътрудници, познати, близки. Лъвовете не не помнят и по купони да уреждат настоятелен проблеми, дано да бъдат по-внимателни при изясняването, да не дават мотив за интриги. В понеделник и вторник се дръжте нащрек, компанията може и да не ви подхожда доста, само че има и хора, които чакат вашата поддръжка. До сряда си изяснявате проекта за деяние, напъните ви ще бъдат плодоносни, строгата организация ви отличава като водач. С най-обичаните се чувствате отлично и въпреки всичко не се изолирайте.
ДЕВА (23.08 – 22.09)
През това 7-дневие е редно да откъснете повече време за отдих и размисъл, та сами би трябвало да се излекувате от сивотата и скуката, някои ги откриват дори в персоналните връзки. Девите може да не са удовлетворени и от настоятелен резултати, само че това да не ги опълчва на авторитетни експерти, пък и на близки. Сега е значимо да усетите поддръжката на домашните или да им покажете своята, дружно ще уловите по-лесно подобаващ миг за осъществяване на концепциите си. В петък напъните ви в работата ще са от изгода на кръга ви, това оправя куп неща.
ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
Хубав интервал, в деловата сфера са вероятни положителни изяви и доходи, някои резултати ще ви изненадат прелестно. През уикенда много Везни ще предложат хрумвания, от които ще завоюват и те, и екипът им, в понеделник пък вниманието им ще се трансферира към родственици и другари. В сряда избягвайте претоварване с обещания за услуги, да не се окаже, че в кръга ви има хора, гонещи единствено своя полза. Дано не се впуснете в такива опити и вие, почитат ви, обичат ви, само че чакат и обективния ви разбор, и мъдрите препоръки. Особено в сложни моменти.
СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
Три почивни дни, в които пътувате, подхващате поправки или подготвяте настоятелен инициативи. Скорпионите да обсъдят тактично концепциите си, от понеделник до четвъртък би трябвало да намерят равностойни сътрудници, а в кръга им има и хора, които все теглят черги към себе си. И вие не го правете, другояче посред работата ще сменяте екипа. В ред случаи обаче изборът ви е прецизен, май дълго сте чакали миг за обединяването, някои оповестяват отдавнашна връзка... Разчиствате проблеми, които са ви спъвали, упоритостите ви имат здрава почва.
СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
Периодът е добър за реализация на ваши хрумвания, само че би трябвало в действителност съществено да подготвите работата, с цел да си гарантирате облаги. Стрелците ще имат грижи с близки, от понеделник до сряда изникват куп противоречиви тематики. И въпреки всичко можете да избегнете разправии, до петък има риск от задълбочаване на несъгласията, а на вас не ви се играе второстепенна роля... Не налагайте мнението си, в някои обстановки е къде по-разумно да отстъпите, да отложите задания и отговорности, които не са доста незабавни. Тактът и сговорчивостта ви ще бъдат възнаградени.
КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
Почивни дни или не, вие си имате доста задания, близки ви търсят за услуги. Още в понеделник Козирозите ще си изяснят проблемите, без да се намесват в разногласия на близките и без да сплотяват старания с хора, с които не се познават добре. В сряда ви се откриват непредвидени благоприятни условия за изява и доходи, да, такива ще има, само че премерете тъкмо всички опасности и използвайте пречките, с цел да покажете професионализъм. В персоналната сфера се надигат страсти, само че вашата безрезервност и такт ще уредят значими неща и ще върнат спокойствието вкъщи.
ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
През 7-дневието се обрисуват много настоятелен задания, а вие поемате още и би трябвало да се признае: пречките ви активизират и окуражават да покажете най-хубавото от себе си. Водолеите да се щадят и да плануват риска в начинанията. Едни гонят единствено своята полза, само че в този момент ще печелят повече другите, които милеят за интереса на екипа или приятелите, за същинското нововъведение при изявата си. Сряда и четвъртък ще ви припомнят да поддържате връзка и с авторитетни хора, но и с тези, на които помагате вие. Чаровни сте, само че пазете доверието, дружбите си.
РИБИ (20.02 – 20.03)
Сега мнозина ще се държат на по-заден проект, въпреки че се откриват ненадейни шансове за изява и облаги. Група Риби насочват цялото си внимание към по-лични неща, имат мотив да честват в стеснен кръг и ще създадат нужното обичаните им хора да се усещат добре. Други не са напълно уверени в нови действия или на ново място, само че шефове и сътрудници ще поддържат концепциите им. Няма да изяснявате по-деликатни тематики, само че и не мълчите до понеделник, в четвъртък към този момент сте си обезпечили мощен настойник и в петък ще си отдъхнете.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР