ОВЕН (21.03 – 19.04)Започващото 7-дневие идва с куп дела, но

ОВЕН (21.03 – 19.04)Започващото 7-дневие идва с куп дела, но ...

Хороскоп за 3 – 9 март от Антония Мечкова.

ОВЕН (21.03 – 19.04)
Започващото 7-дневие идва с куп дела, но от понеделник ви гризе недоволство от постигнато. Овните да не се поддават на тези настроения – във вторник са по-критични към околните, а подкрепата им за техни проекти е важна, трябва да се впишат в планове на влиятелни хора. От сряда самочувствието ви крепне, и то напълно оправдано, другите също признават, че сте преодолели сериозни пречки, а и свои недостатъци. Ето защо ги ободрявайте в напрегнати моменти и не им приписвайте свои кусури и пропуски. Това съживява изхабени връзки.
ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
Идващите няколко дни са напрегнати. Работата е повече и е редно да владеете емоциите си поне докато разчистите чуждите пропуски, както е в понеделник, или до преодоляване на противоречията в екипа, те са характерни за петъка. Телците ще вложат цялото си старание при изпълнение на своите задачи, във вторник постигат целта и с гъвкавост, в сряда оздравяват основата за делови партньорства, колеги и роднини няма да ви укоряват за високите ви амбиции. Обвързаните ще се радват на разбиране от най-близки, обичани са искрено...
БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
През следващите дни мнозина ще забавят темпо – в деловата сфера възникват пречки, може да се наложи да търсите посредник за решаване на по-деликатни въпроси. Близнаците да се заредят с търпение от уикенда, за редица идеи още не е време, за други ще проучвате информация и ще се срещате с повече хора още от понеделник. Възможно е да се огледате и за други партньори, тогава ще следвате чужди идеи. Е, анализирайте ситуацията, защо пък да не възобновите и по-стари връзки, май от вас очакват помощ. Потрудете се нещата да тръгнат.
РАК (21.06 – 21.07)
Дано празничните дни на периода ви подскажат да не бързате с реализация на идеите си – имате нужда от отдих, ситуацията изисква голяма предпазливост. Група Раци са склонни да налагат мнението си, от понеделник до сряда май не е редно, в кръга им има и по-добри идеи. Вглеждате се в детайлите, обаче така можете да се откъснете от колеги и приятели, а в по-самостоятелни начинания успехът не е гарантиран. В петък обърнете внимание на лични отношения, има въпроси за уреждане, сега е най-важно с любовта си да окуражавате близките.
ЛЪВ (22.07 – 22.08)
Празничното начало на този период ви среща с доста колеги, познати, близки. Лъвовете не забравят и по купони да уреждат делови проблеми, нека да бъдат по-внимателни при изясняването, да не дават повод за интриги. В понеделник и вторник се дръжте нащрек, компанията може и да не ви подхожда много, но има и хора, които очакват вашата подкрепа. До сряда си изяснявате плана за действие, усилията ви ще бъдат плодоносни, строгата организация ви отличава като лидер. С най-обичаните се чувствате чудесно и все пак не се изолирайте.
ДЕВА (23.08 – 22.09)
През това 7-дневие е редно да откъснете повече време за отдих и размисъл, та сами трябва да се излекувате от сивотата и скуката, някои ги откриват даже в личните отношения. Девите може да не са доволни и от делови резултати, но това да не ги противопоставя на влиятелни професионалисти, пък и на близки. Сега е важно да усетите подкрепата на домашните или да им покажете своята, заедно ще уловите по-лесно подходящ момент за реализиране на идеите си. В петък усилията ви в работата ще са от полза на кръга ви, това оправя куп неща.
ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
Хубав период, в деловата сфера са възможни добри изяви и приходи, някои резултати ще ви изненадат приятно. През уикенда доста Везни ще предложат идеи, от които ще спечелят и те, и екипът им, в понеделник пък вниманието им ще се прехвърли към роднини и приятели. В сряда избягвайте претоварване с обещания за услуги, да не се окаже, че в кръга ви има хора, гонещи само своя изгода. Дано не се впуснете в такива опити и вие, уважават ви, обичат ви, но очакват и обективния ви анализ, и мъдрите съвети. Особено в трудни моменти.
СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
Три почивни дни, в които пътувате, подхващате ремонти или подготвяте делови начинания. Скорпионите да обсъдят тактично идеите си, от понеделник до четвъртък трябва да намерят равностойни партньори, а в кръга им има и хора, които все теглят черги към себе си. И вие не го правете, иначе насред работата ще сменяте екипа. В ред случаи обаче изборът ви е точен, май дълго сте чакали момент за обединението, някои оповестяват отдавнашна връзка... Разчиствате проблеми, които са ви спъвали, амбициите ви имат здрава почва.
СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
Периодът е добър за реализация на ваши идеи, но трябва наистина сериозно да подготвите работата, за да си гарантирате печалби. Стрелците ще имат грижи с близки, от понеделник до сряда изникват куп спорни теми. И все пак можете да избегнете разправии, до петък има риск от задълбочаване на несъгласията, а на вас не ви се играе второстепенна роля... Не налагайте мнението си, в някои ситуации е къде по-разумно да отстъпите, да отложите задачи и отговорности, които не са много спешни. Тактът и сговорчивостта ви ще бъдат възнаградени.
КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
Почивни дни или не, вие си имате много задачи, близки ви търсят за услуги. Още в понеделник Козирозите ще си изяснят проблемите, без да се намесват в спорове на околните и без да обединяват усилия с хора, с които не се познават добре. В сряда ви се откриват неочаквани възможности за изява и приходи, да, такива ще има, но премерете точно всички рискове и използвайте пречките, за да покажете професионализъм. В личната сфера се надигат емоции, но вашата всеотдайност и такт ще уредят важни неща и ще върнат спокойствието у дома.
ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
През 7-дневието се очертават доста делови задачи, а вие поемате още и трябва да се признае: пречките ви мобилизират и амбицират да покажете най-доброто от себе си. Водолеите да се щадят и да предвидят риска в начинанията. Едни гонят само своята изгода, но сега ще печелят повече другите, които милеят за интереса на екипа или приятелите, за истинското новаторство при изявата си. Сряда и четвъртък ще ви напомнят да общувате и с влиятелни хора, ала и с онези, на които помагате вие. Чаровни сте, но пазете доверието, дружбите си.
РИБИ (20.02 – 20.03)
Сега мнозина ще се държат на по-заден план, макар че се откриват ненадейни шансове за изява и печалби. Група Риби насочват цялото си внимание към по-лични неща, имат повод да празнуват в тесен кръг и ще направят нужното обичаните им хора да се чувстват добре. Други не са съвсем уверени в нови дейности или на ново място, но шефове и колеги ще подкрепят идеите им. Няма да изяснявате по-деликатни теми, но и не мълчите до понеделник, в четвъртък вече сте си осигурили силен покровител и в петък ще си отдъхнете.

Източник: offnews.bg