ОВЕН (21.03 – 19.04)Задава се трудна седмица, но вие имате

...
ОВЕН (21.03 – 19.04)Задава се трудна седмица, но вие имате
Коментари Харесай

Хороскоп за 14 – 20 април от Антония Мечкова

ОВЕН (21.03 – 19.04)
Задава се сложна седмица, само че вие имате сили да преодолеете деловите спънки, а и да подкрепите околните си в тяхна изява. Група Овни може да тръгнат на път, да изследват нови предложения и информация, с цел да се потвърдят като създатели. Не бързайте, в понеделник към момента зависите от проектите на шефове, в сряда ще дойдат още оферти, от които да избирате. Ако обичаните ви хора са имали някакви грижи, поддръжката ще ги окрили, за следващ път им показвате какъв брой доста значат те за щастието ви и че следва изцяло да разчитат на вас.
ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
През това 7-дневие се държите по-настрана от компании и сътрудници, дилемите ви изискват концентриран разбор. Във вторник май група Телци ще се почувстват недооценени от познати и родственици, но няма да се откажат от амбициозните си хрумвания. Обаче ще напредвате по проекта си добродушно и настойчиво, а в сряда обстановката ще ви накара да го измененията, пък и да мобилизирате домашни да ви оказват помощ. Понякога сте много строги или по този начин изглеждате на близките, само че не заслужавате упрек, в действителност са вероятни куп проблеми и точната ви реакция пази околните.
БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
И за вас идва време да поподредите настоятелен и персонални неща, някои от знака може да помислят даже за по-трайно обвързване. Близнаците, които се нагърбват с организация на бизнес инициативи и екип, ще се нервират от не най-сериозното отношение на другари, познати. Във вторник се пазете от остри различия, от сряда притегляте повече помощници и резултатите ще бъдат по-добри. Не се увличайте да морализирате, задоволително е да вършите съзнателно своята част от отговорностите, до петък това влияе най-силно на сътрудници, обичани.
РАК (21.06 – 21.07)
Тези дни ви подтикват към куп удоволствия, а не е неприятно да си планирате по-точно времето. Иначе току виж се окаже, че Раците са угаждали на стремежи на близки, което не им е разрешило нито да се провиснал и да починат, нито да се насладят на обичани занимания. От понеделник мнозина следва да възнамеряват и по-внимателно деловите си отговорности, много хора в кръга им чакат услуги, и шефове имат искания и в случай че не се съобразите, вторник може да ви ощети. До петък влизате в крайник, само че се пазете от разправии с близки, не оказват помощ за триумфи.
ЛЪВ (22.07 – 22.08)
Започва 7-дневие, в което осъществяването на деловите ви хрумвания изисква огромна нерешителност, нищо чудно и по-дълги паузи, пренастройване. Лъвовете дано да разчитат основно на себе си, за ред инициативи ще притеглят поддръжка от шефове и сътрудници с продължителни и търпеливи старания. Други планове към този момент отлагате, скоро ще получите повече власт, ще намерите по-предани и умели сътрудници. От вторник напъните ви са ориентирани за процъфтяване на екипа, само че в четвъртък нови предложения водят до усложняване на връзки. Не го допускайте.
ДЕВА (23.08 – 22.09)
Идват дни, в които май давате превес на страсти. Нито в длъжностен, нито в персонален проект е подходящо. Девите имат куп хрумвания за делова изява, да преценяват с какво тъкмо да се заемат, какви компликации да си спестят. Някои са склонни да бързат по пътя към триумфа, но това води затруднения с близки, утежняване на тонуса. Благоразумните избират да изпълнят прецизно рутинните отговорности и от сряда малко по малко отстраняват спънки пред нови планове, увличат и съидейници. В любовта нещата се подреждат за откровените и всеотдайните.
ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
Следващите дни не са леки, мобилизирайте се за работа, ще повлияете и на кръга си позитивно. В понеделник и вторник много Везни ще разчитат на услуги и нови партньорства, по тази причина и практическата подготовка на инициативи, и настроението им са значими за сполучливата изява. Някои от знака подценяват компликациите, не са взискателни към съдружниците и това ще се отрази на общия резултат, уикендът е изтощителен, а четвъртък прибавя куп съществени грижи. Бъдете дипломати, концепциите на околните ви може да са по-добри, последвайте ги.
СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
Започващият интервал ви зарежда с словоохотливост и предпочитание за по-плодотворна делова изява. Скорпионите уголемяват обкръжението си леко и с помощта на хрумвания за перспективни инициативи. Шефовете ще оценят находчивостта ви, качествата на водачи. Все отново е рационално от понеделник до петък да наблегнете на по-самостоятелна активност, другояче преценявайте доста взискателно с кого партнирате. От вторник би трябвало да бъдете по-бдителни в тази тенденция, с цел да не ви разочароват. Към обичаните хора сте извънредно грижовни и нежни...
СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
Това 7-дневие ви кара да огледате настоятелен и фамилни неща, проблеми - бол. Група Стрелци желаят да се включат в нови екипи и бизнес инициативи, дали са решили тъкмо възможностите за триумф, или се пилеят с дреболии? В понеделник и вторник изяснете тези елементи, сряда и четвъртък носят тествания. Ако сте прецизни в своите задания, ще накарате и сътрудниците да се стегнат за работа, само че по-силното ви въздействие е вкъщи. В петък то ще проличи ясно и ще ви зареди с нова сила, а и с възприятието, че сте създали нужното за обичаните си хора.
КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
Хубаво 7-дневие, само че началото изисква да се концентрирайте върху деловите си проекти, да изясните ред проблеми. Сега на много Козирози не им се ще да се лишат от удоволствия. Е, ще се случва, другояче дилемите се натрупат, а май във вторник ще ви се наложи да поемете и част от отговорностите на сътрудници, близки. Няма да коментирате, още по-малко да се жалите, обичате и хората, и работата и ще свършите нужното, само че няма да е елементарно. От четвъртък обаче резултатът от напъните ви е изтъкнат – и за вас, и за екипа, режимът ви потвърждава всеотдайността.
ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
Ще ви се коства, че времето тече постепенно, само че не се оставяйте на подозрения и обезверение изключително на Томина Неделя. Някои Водолеи не са удовлетворени от хода на делата си, дано си дадат отдих, да сменят професионалните задания с домашна работа, поправки, да се готвят за асимилиране на още познания и умения. Ще ви се отрази благотворно, от понеделник замисляте креативен изяви, привличане на сътрудници, уговаряне на услуги. Моментът за реализация на концепциите ще пристигна след сряда, а искреността ви ще даде нов подтик и за промени в персоналния живот.
РИБИ (20.02 – 20.03)
Тези дни носят нежелани изненади, нека интуицията ви подскаже по какъв начин тъкмо да действате в деловата сфера. Група Риби са имали ангажименти с шефове, клиенти, сътрудници, а нещата не вървят съгласно обещаното от другата страна, в сряда са вероятни и вреди. Не бързайте, всичко ще се оправи, за интервала обаче е значимо вие да извършите уговорките по този начин, както сте ги поели. Едно, че това пести непотребните разногласия в понеделник, второ, околните правят оценка коректността ви, трето, с такт прокарвате концепциите си. С самообладание укрепвате и персонални връзки.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР