ОВЕН (21.03 – 19.04)За вас това 7-дневие е доста динамично,

...
ОВЕН (21.03 – 19.04)За вас това 7-дневие е доста динамично,
Коментари Харесай

ОВЕН (21.03 – 19.04)
ОВЕН (21.03 – 19.04)
За вас това 7-дневие е много динамично, май е по-редно да се концентрирайте в осъществяване на настоятелен задължения. Ала едни Овни имат куп мотиви за ваучър с близки и познати, втори се увличат по нови съюзи и флиртове. Бъдете по-внимателни, не се обвързвайте с хора, които нямат вашите цели и идеали, а и не подценявайте досегашните си другари. Във вторник гоните огромни упоритости, а те може и да ви опълчват на останалите в екипа. Подходете по-мъдро към връзките, другите чакат поддръжка, и то напълно безкористна.
ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
Хубаво 7-дневие, а още по-хубаво ще бъде, в случай че си спестите разногласия и рецензии към близките. Вярно, не са безгрешни, само че и Телците имат пропуски, пък и в този момент тактичното превъзмогване на проблемите подсигурява ведрото въодушевление вкъщи и на работното място. Някои от знака упорстват по амбициозните си проекти, в сряда това основава нови спънки, може да се окаже, че са наложили мнение и са изгубили скъпа поддръжка. В любовта май е по-умно да не воювате до победа. В понеделник, четвъртък и петък идват доходи, прецизно уредете документите.
БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
И за вашия знак ведро 7-дневие, въпреки че има проблеми. Е, Близнаците са заредени с сила да търсят решения, и то перспективни, не от през днешния ден за на следващия ден. Мнозина се оглеждат за сътрудници – в любовта има късмет да градят здрав съюз, а към този момент обвързаните ще влеят нова мощ в съжителството си. В деловата област владейте упоритостите, от понеделник поемате задания, за които май не ви стига подготвеност или желанието ви за водачество ще усложнява връзките в екипа. Не е време да търсите различен, а просто вършете това, което добре умеете.
РАК (21.06 – 21.07)
Започващият интервал е по-динамичен, нека не се изкушите да стартирате нови настоятелен инициативи. На доста Раци обаче им се ще, мъчат се да прокарат концепциите си още от понеделник, склонни са дори да се постановат на близки и сътрудници. Не е целесъобразно, в сряда несъгласията ще се изострят, отсега нататък следва да разчитате на откровени съидейници и необятна поддръжка, не на епизодични услуги. В персоналните връзки също е редно да залагате на лоялност към избраника си, в някои случаи стабилността на връзката зависи най-много от вас.
ЛЪВ (22.07 – 22.08)
Следващите няколко дни изискват повече усърдие от вас, деловите ви задания са много, от понеделник се вглеждате и в най-дребни елементи на осъществяването. Някои Лъвове поемат и още задължения, виждат положителните си шансове за изява и облаги. Хубаво, само че внимавайте с какво се нагърбвате, не е изключено да се претоварите, да се изнервите. Във вторник и сряда се инатите за свои проекти, в четвъртък може да влошите съдействието с сдържаност. По-уместно е да следвате концепциите си тактично и търпеливо, и в любовта по този начин градите здрав съюз.
ДЕВА (23.08 – 22.09)
От уикенда ви овладява предпочитание да измененията нещо в деловата изява, няма да отлагате дълго практическите стъпки. Все отново не бързайте да се отказвате от работната си стратегия, обмислете деликатно плановете, тогава ще можете да разчитате и на авторитетни настойници. За група Деви идват забавни бизнес предложения, само че множеството ще сполучат на настоящето място, обединявайки напъните на сътрудници, познати. Сряда е по-трудна, само че начинанията дават обещание облага, в четвъртък ще поемете и непознати отговорности, в петък водачеството ви е прието.
ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
Тези дни ще са уморителни, не се изнервяйте със разногласия, въпреки че има тематики за изясняване. В понеделник много Везни ще предпочетат по-самостоятелни инициативи, въпреки че концепциите им се натъкват на спънки. Спокойно, вашата поредност и праволинейност притеглят поддръжка в екипа и настойници, стремите се към настоятелен промени, от които е заинтересувано обкръжението ви ще покаже вторник, в четвъртък към този момент нещата ще вървят умерено и към триумф. Някои мечтаят за постове, да не не помнят, мощни са със знанията и уменията си.
СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
През тези 7 дни се обрисува много работа, само че вие сте упорити и в четвъртък ще сте разчистили изостаналите настоятелен отговорности, а в петък може да получите и ненадейни предложения. Група Скорпиони да не дават воля на страстите си, другояче господата ще си основат проблем с близки. Едно, че не постоянно ще сте вършиме, второ, това са и хора, които постоянно са ви подкрепяли за реализация на хрумвания. До сряда би трябвало да проучите съществено изискванията за изява и облаги, че в случай че чакате единствено на шанса... В любовта рядко вършиме взаимни отстъпки, но и без такт не може.
СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
Хубаво 7-дневие и за персоналните, и за деловите ви връзки. Стрелците ще имат шанс освен да получат забавни предложения за изява и положителни облаги, а и да попаднат на хора, с които работата ще върви умерено и противоречиво. До вторник ще огледате претендентите за взаимна активност, ще намерите допирни точки сред свои и техни хрумвания, може да оформите и публично партньорствата. Не налагайте мнение, а деликатно анализирайте претекстовете на другата страна, с цел да се отървете от шмекерите отрано. В любовта се радвате на съгласие.
КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
Започващото 7-дневие изисква да покажете по-голяма въздържаност и самообладание при решение на настоятелен въпроси, а и за персонални неща. Някои Козирози обаче са по-склонни да постановат мнение, в случай че в този момент съумеят, отсега нататък връзките им няма да се развиват по този начин, както биха желали, дано да бъдат отстъпчиви, сговорчиви. До понеделник е редно да запазите за себе си много свои заключения и хрумвания, във вторник се обрисува доста работа, мъчително променяте нещата, начинанията ви потеглят мъчно. Но вие сте упорити и ще привлечете поддръжка даже от родата.
ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
Това са дни, които ви зареждат с чудесни настоятелен хрумвания и сила да ги извършите. Е, Водолеите да не прибързват в работата, всеки проект си има свое време, а в екипи следва да се прокарва и с подобаваща приемливост. Част от знака обаче са по-нетърпеливи, желаят да се наложат, да командват, да печелят. Още в понеделник ще се почувствате изтощени, като че ли без сили, във вторник ще избягвате да се месите в разногласия. В сряда притегляте съидейници и ловко подхващате предложения, които дават обещание по-добра кариера или вълнуваща обич.
РИБИ (20.02 – 20.03)
В тези дни действайте по-предпазливо, шансът за изява и облаги не е огромен, не е и време за неразумни опасности. Доста Риби се стремят към кариера и висок приход, само че дали ще се вместят в проекта на шефове и авторитетни другари?... През уикенда сте много сериозни, в понеделник си налагате и редица ограничавания, припряността води до пропуски, а и май поемате повече настоятелен задължения, в сравнение с можете да извършите. В персонален проект се вслушвате в интуицията си, преодолявате несъмнено пречките, само че може и да не ви се върви по огромни купони.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР