ОВЕН (21.03 – 19.04)За вас идват промени, едни от знака

...
ОВЕН (21.03 – 19.04)За вас идват промени, едни от знака
Коментари Харесай

Хороскоп за 14 – 20 ноември от Антония Мечкова |

ОВЕН (21.03 – 19.04)
За вас идват промени, едни от знака от дълго време желаят да прокарат хрумвания, други ще се преценяват с нови шефове и шансове за кариера. Овните ще се възползват от изискванията, само че Коледните заговезни припомнят и да покажат любов и почитание към именяци, към всички в фамилията си, да споделят с близки какъв режим ще съблюдават, с цел да съумеят в работа. Понеделник и вторник изискват дисциплинираност, другояче в сряда ще се сърдите на различен за пропуските си. В четвъртък взаимно ще се допълвате с сътрудници. Петък радва с облаги и с поддръжката ви за околни.
ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
Това 7-дневие не е неприятно, поддържайте по-равномерно движение в работата и не позволявайте страстите да взимат връх. Телците да си отделят къси паузи за тонизиране, дилемите изискват активност. Хубаво, че от понеделник можете да разчитате на поддръжка от авторитетни персони, препоръките им са уместни и ще ви спестят ненужни разправии с сътрудници, шефове. В сряда-четвъртък мнозина желаят да обясняват деликатни тематики с близките, дори с близки може да изопнат връзките по този начин. И в любовта отстъпвайте, огромни искания не са уместни.
БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
С Рождественските заговезни влизате в интервал, който изисква въздържаност и умерено движение в работата. Група Близнаци са настроени по-критично, мотиви има, само че и позицията им не е да постановат мнение. В понеделник овладейте своето неспокойствие за дефинитивно решение на всеки въпрос, ред служебни проблеми са по-сложни. Бъдете грижовни към тонуса си. От вторник пораждат и нови благоприятни условия за изява, приход, изяснете нещата и след това атакувайте, до петък ще има и пречки. В любовта възможностите ви са ОК, но не пристъпвайте правила.
РАК (21.06 – 21.07)
Периодът носи куп компликации, а вие сте отворени за повече другарство и от събота до сряда ще изясните тематиките, които ви вълнуват. Раците да не помнят за ината, с който от време на време спорят. Прави сте, упорити сте, само че еластичност няма да ви навреди, изключително в случай че проблемите ви са плод на колегиални интриги. Ще търсите услуги и протекция, а още по-важно – полагате съществени старания да обогатявате професионализма си, в петък ще ви следват с готовност. Бъдете грижовни за тонуса и на близки, стремете се към равностойна любовна връзка.
ЛЪВ (22.07 – 22.08)
Трудно стартира 7-дневието, не налагайте хрумвания със мощ и по-умело парирайте служебните интриги. Лъвовете да се запасят с самообладание, има си и справедливи спънки. Те са тестване за професионализма ви, в случай че в понеделник действате независимо, а във вторник би трябвало да поемете множеството тежести в екип. В сряда и четвъртък избягвайте разправиите с сътрудници и близки, решенията ще идват внезапно. Все отново уреждайте прецизно финанси, права и връзки. Партньорствата ви са чудесни, учете се от обичани и се грижете за формата си.
ДЕВА (23.08 – 22.09)
Нелек интервал, само че първо следва да овладеете склонността да спорите с близки и основно тях да вините за проблеми. Доста Деви ще се чудят на положителния резултат, който реализират през тези дни. Едни се концентрират в себе си и там търсят нов излаз от обстановката, други се мъчат да оздравят построените връзки. В понеделник не се претоварвайте с задължения и не се взирайте чак толкоз в детайла. Вторник ще ви радва с реализирано, споделете го с обичани, в сряда привличайте още съидейници за делата, в петък ще укрепите значими съюзи.
ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
За вас интервалът е изпълнен с куп празнични мотиви, само че това напълно не значи да забравите мяра или работа. Обвързаните Везни ще се радват на възродена пристрастеност, а свободните сърца да не бързат за осъществяване на желанията си, значими са им препоръки и поддръжка от близки. От понеделник предстоят много старания, а припряността води до неточности. И да ви корят, преценете деликатно възможностите си в деловата сфера, някои ще трансформират предварителния си проект. За мнозина - натоварени сряда и четвъртък, само че в действителност резултатни, триумфът е безапелационен.
СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
Това 7-дневие е положително за проектите ви, в случай че сте ги подготвяли уместно съществено и към този момент с такт, само че и настъпателно се заемате с осъществяването им. В понеделник Скорпионите да не се постановат, а да демонстрират зоркост и точност. В идващите дни не усложнявайте връзките си с близки и познати, нужни са ви услуги. В екип ще поемате повече задания, другите пък ще следват концепциите ви. В рамките на компетентността си, тъй като в четвъртък-петък ще има куп неразбираеми неща. Сега трудът ви разкрива още шансове за изява.
СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
Седемдневието носи празнични мотиви и за вас, само че в случай че сте замислили такова другарство – да е най-скромно. За едни Стрелци удовлетворението е в работата, разчистват остарели отговорности, оказват помощ на екипа да напредне очевидно. В сряда резултатите да не ви заслепяват, имате и други задължения, които ще ви се сторят по-тежки поради незадоволителна подготовка, информация, организация на сътрудниците. Можете да избегнете това. В четвъртък-петък бъдете най-обективни в оценки, с такт прокарвайте хрумвания и ще се убедите: близките ценят приноса ви.
КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
Вие бързате за настоятелен промени, само че с началото на Рождественския пост ще си дадете сметка: би трябвало да изчакате. Част от Козирозите преценят, че няма подобаваща почва за упоритостите им, други ще обновят проекта си, напъните им до момента не срещат схващане. В понеделник-четвъртък отделете повече време за другарство и „ сверяване на часовника ”, във вторник идват непредвидени шансове, изяснете ги, с цел да не се преуморявате. До петък сте по-гъвкави в условията си към близките, на услугите отвръщате уместно. Е, не обещавайте доста.
ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
През интервала не споделяте нашироко вълненията си, само че в случай че всичко с тонуса и околните ви е наред, положителното въодушевление ще ви откри. От събота Водолеите откъсват време за празници на родственици, другари и да не е на огромна софра. В понеделник обаче пораждат разногласия, във вторник-сряда ги изгладете, в този момент триумфът се ражда в равностойно съдействие, грижа за сътрудници и познати. Някои от знака гонят високи постове, те дано да останат скромни и виновни в активността си. В любовта слушате препоръки, само че сърцето ще реши проблемите...
РИБИ (20.02 – 20.03)
Не сте прекомерно удовлетворени от постигнатото в работата и първите дни на Коледния пост ще се окажат подобаващи за къс отдих. В понеделник-вторник може да помислите за промени в проектите си, за повече грижи за тонизиране. Рибите ще положат старания за обогатяване на професионалните си познания и умения, ще комбинират някои задължения. От сряда залагате на по-строгия режим и се дистанцирате недвусмислено от разправии на сътрудници и познати, тематиките не ви засягат. В любовта не бързайте с публични стъпки, но изборът ви е превъзходен.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР