ОВЕН (21.03 – 19.04)За вас 7-дневието носи трудности, ако са

...
ОВЕН (21.03 – 19.04)За вас 7-дневието носи трудности, ако са
Коментари Харесай

Хороскоп за 4 - 10 август от Антония Мечкова

ОВЕН (21.03 – 19.04)
За вас 7-дневието носи компликации, в случай че са свързани с инициативи или съществени промени в метода на живот, ще ги посрещнете с наслада. И в понеделник група Овни не са удовлетворени от настоятелен резултати, работата им върви прекомерно скучно. Планирайте внимателно новите неща, бъдете отстъпчиви с близките, от сряда си наложете и по-строг режим. Втори от знака да си дадат отдих и да се грижат за тонизиране, дружно с това да обмислят персоналните си проблеми. Трети имат положителни хрумвания, само че още нямат помощници, съветниците ги отклоняват от активност...
ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
Лято единствено за почивка, а вие имате настоятелен хрумвания и търсите поддръжка, съдружници за реализирането. Е, щом има мотиви за празнуване, Телците не пропущат трапезите, само че и на ваучър ще приказват за свои работи. Току виж ви одумат, някои задания изоставяте поради веселби. На Преображение се намира кой да ви се притече на помощ. Вторник е за пътища, запознанства, изследване на нова информация. В четвъртък притегляте и отдавнашни сътрудници към плана, пред нови хора обаче не бързайте да разкривате целия план, демонстрира петък.
БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
Това 7-дневие е много динамично за вас, евентуално е да се притеснявате за пари, партньорства. Близнаците да не изпадат в носталгия за положителните остарели времена през уикенда, а да гледат напред и да не се мъчат да хитруват на гърба на сътрудници, познати. От понеделник пред проекта ви пораждат спънки, с бързане няма да ги отстраните, във вторник незавършени неща припомнят за себе си. От сряда търсете още съидейници и сътрудници, даже и да ви подлагат на критика, не се опитвайте да отвърнете на „ удара ”. Изяснявате и решавате проблеми с обичан.
РАК (21.06 – 21.07)
Периодът е под знака на съмнения и недоизказаност. Раците не се боят да подхващат стъпки в настоятелен и персонален проект, които обмислят от известно време, само че им трябват поддръжка, услуги, най-много застъпничество. Уикендът демонстрира, че поемате куп задания, които са на сътрудници, съседи, познати и по този начин губите. В понеделник ще обърнете нещата, само че не разкривайте до дъно концепциите си, във вторник-сряда ще се види, че са по-амбициозни, а и задачите облаги. Потиснете критичността в петък, с цел да имате и мощни покровители, и предани сътрудници.
ЛЪВ (22.07 – 22.08)
Сега много преживявате и наслади, и болки на хора, на които държите, въпреки не постоянно да говорите по тематиката. Уикендът изпълва Лъвовете с сила, би трябвало да окуражават близки и познати за изява, да покажат на шефове: ще създадат всичко по силите си за триумфа на значимите публични и настоятелен планове. В понеделник сплотявате своя екип, само че вторник обрисува и новите проблеми, обмислете ги надалеч от компании и сътрудници, те може някак да ви заблудят в сряда-четвъртък. Ще ви търсят недостатъци, само че петък откроява вашите достижения.
ДЕВА (23.08 – 22.09)
Тези дни са динамични и за вас, само че ще съумеете да разпределите тъкмо времето си и ловко ще съчетавате работа и флиртове, купони, пазар, отдих и другарство с добър дял за кариера и социална изява. Много Деви уреждат персоналния си живот по този начин, че скоро ще им завиждат за постигнатото и любовта, на която се радват. Още уикендът сочи да държите в центъра на вниманието фамилията, във вторник избягвайте разногласия, в сряда-четвъртък изяснете връзките си, би трябвало да бъдат хармонизирани. Влиятелните персони ви правят оценка по-високо.
ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
Ваканционно време и въодушевление, само че вие следва да отделите внимание за споразумяване на назрели настоятелен, правни, финансови въпроси. Везните си знаят сметката и където могат, ще съчетават отдих и работа, нека разчитат и на по-силно застъпничество. Иначе от понеделник може да влезете в разногласия, които ще се усложнят прекомерно скоро, а във вторник ще ви подбуден да измененията тактиката си. Сряда носи още изненади, харчете рационално, въпреки че несъмнено ви се желае да поглезите с нещо околните. Необвързаните са пред значим избор.
СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
Периодът е динамичен, а вие настойчиво гоните възможностите за кариера и облаги. Доста Скорпиони ще привлекат вниманието, а и благоразположението на по-влиятелни хора, да не се лимитират единствено с директния си началник. Нетърпеливи сте за промени, до вторник се пазете от разногласията на близките, в този момент тематиките не ви засягат. От сряда назряват други проблеми, евентуално сътрудници и познати ще се усещат употребявани от вас, а те също имат заслуга за обща облага. Спестете си тези разправии, другояче ще отблъснете скъпи за вас хора. Риск и в любовта...
СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
Време за отдих и изчакване, въпреки че несъмнено имате куп хрумвания за доходи и изяви. Стрелците да не ги постановат на сътрудници и близки, и да завоюват сега, скоро ще се разбере, че триумфът е бил краткотраен. Разчитайте на шанса, влагате в нормалните си отговорности толкоз усърдие и бизнес умения, че това няма да остане неусетно от шефове и авторитетни познати до вторник. От сряда упоритостите порастват, откриват се ненадейни благоприятни условия и мнозина ще основат нови съюзи, ще набележат още по-високи цели. Окриля ви поддръжка на обичан.
КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
Не сте удовлетворени от признанието на шефове, сътрудници, познати за приноса си в екипи, а през тези дни давате всичко от себе си, с цел да вървят общите каузи. Козирозите да не се оставят на тези настроения, скоро жестовете им ще бъдат възмездени по най-хубав метод, може да се оформят и забележителни настоятелен и персонални връзки. До Преображение не споделяте отзиви и усеща, във вторник говорите сдържано за нови хрумвания. От сряда пречките са бол, не пилейте сила по компании. Ако търсите любовта, може да я срещнете и измежду остарели другари.
ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
Периодът е зареден с мотиви за опълчване с околни, избягвайте такива диалози и се грижете за тонуса. Някои Водолеи мислят за пътища, асимилиране на още познания, запознанства, само че отново би трябвало да работят внимателно, риск от вреди се обрисува от уикенда. Мнозина да се пазят от злословия и подвеждащи сведения, Преображение ще им подскаже да разчитат на старите и тествани другари. Във вторник-сряда не бързайте с решения, не сте наясно с нещата. В четвъртък делата ви се натъкват на спънки, в случай че ви поддържат съдружниците, ще се справите.
РИБИ (20.02 – 20.03)
От уикенда мислите кое и по какъв начин да уредите в деловата сфера, в този момент е значимо да изпипате административни, финансови и прочие въпроси по този начин, че да сте сигурни в триумфа и облагите си. Рибите доста държат на растежа на приходите си, има условия за това, но в понеделник да не разкриват прекомерно проектите си, а във вторник-сряда да не се месят в непознати разногласия. Ще наложите най-справедливи решения, само че е по-важно да се свърши работа, да сте образец за безрезервност. В петък сте преуморени и раздразнителни, не си го изкарвайте на половинката...
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР