ОВЕН (21.03 – 19.04)Времето е отпускарско, ала вие сте пълни

...
ОВЕН (21.03 – 19.04)Времето е отпускарско, ала вие сте пълни
Коментари Харесай

Хороскоп за 6 – 12 юли от Антония Мечкова

ОВЕН (21.03 – 19.04)
Времето е отпускарско, но вие сте цялостни с хрумвания и сила за облаги, надали ще се вслушвате в препоръки за отдих. А би трябвало. И освен тъй като през уикенда няма подобаващи условия за начинанията на много Овни, до четвъртък е добре да си постановат ограничавания, въздържаност. В понеделник мнозина желаят помощ от вас, във вторник стартирате да се взирате във всеки подробност, в сряда сте прекомерно сериозни, това уморява... Не подценявайте пречките, можете да ги преборите, само че следва да търсите и да се опирате на дисциплинирано подпомагане от близки.
ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
Периодът е по-благоприятен да почивате и да се занимавате с рутинни каузи, а не да гоните амбициозни проекти и приходи. Група Телци имат куп хрумвания, да не не помнят предпазливостта при реализацията. Ако се мъчите да стабилизирате персонални неща, дръжте на мнението си, без да го налагате на избраника си, други близки. В понеделник ще ви радва естетика във връзките, във вторник – добър бизнес късмет, само че би трябвало да се подсигурите финансово и юридически. В сряда и четвъртък различията са повече, в петък си дайте отдих, грижете се за бита.
БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
Вие също чувствате прилив на сила през уикенда, настроени сте за борби и процъфтяване. Близнаците да не бързат толкоз, в понеделник и вторник ще се окаже, че не са дооценили някои условия и би трябвало да желаят подпомагане, компликациите са много. Сряда ви тегли да покажете самостоятелност, дали няма да допуснете неточности от самоувереност? И да не са огромни, пилеят сили и време за оправяне на пропуските. В четвъртък обаче проличава и друго, трудът ви ще бъде оценен, концепциите ще намерят поддръжка, в екипите подчертавайте прагматизма си.
РАК (21.06 – 21.07)
Това 7-дневие ви подтиква да укрепвате настоятелен и персонални връзки, от понеделник се връщате към остарели ангажименти и проекти за изява. Раците да бъдат тактични, някои гонят високи резултати и са склонни да се постановат на близките. Е, в този момент припряността не ви е от изгода даже в случай че ви притискат куп финансови проблеми. Във вторник не се впускайте в независими изяви, сряда и четвъртък ще ви покажат, че в екип действате доста дейно. Има риск и да се нагърбите с повече работа, само че амбициозните ви цели си костват. С обвързване не бързайте.
ЛЪВ (22.07 – 22.08)
В събота и неделя отделяте доста време за другарство с близки, в случай че споделите проблемите си, ще получите нужната поддръжка. Група Лъвове се безпокоят за персоналния си бюджет, до петък ще се убедят, че с парите нещата са под надзор. От понеделник няма да мислите постоянно за отдих, стремите се колкото се може по-убедително да се представяте в деловата сфера. Не подценявайте грижата за тонуса си, вторник открива шансове за екипни изяви. От начало не всичко ви е ясно, пораждат спънки, триумфът ще е двузначен – и в работа, и за другарства.
ДЕВА (23.08 – 22.09)
Започващият интервал ви подтиква да укрепвате връзките с близките. Девите намират повече време за обичаните си хора, допълват се с тях и вземат решение най-тежки настоятелен или битови проблеми. В понеделник се пазете от разногласия, във вторник бъдете по-отзивчиви за услуги, в петък да помагате ще се окаже по-трудно. В деловата сфера се изисква огромно самообладание за осъществяване на нови хрумвания, печеливши са, а и шефовете правят оценка приноса ви за сближение на екипа. Вие заразявате сътрудници и сътрудници с амбициозни хрумвания, събирате ги и на ваучър.
ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
Предстои сложна седмица, само че сте наясно, че упорството ви в работата ще бъде възнаградено. Везните да не бързат с настоятелен задания, през уикенда деликатно да обмислят всеки подробност в изявата си, в понеделник близки може да изискат още услуги. От вторник ще чувствате умората, а се откриват и други шансове за кариера, облаги. Не проявявайте прибързаност и не налагайте мнение, дори да е най-правилно, диктатът отблъсква сътрудници. Допуснете ли неточности, дълго ще ви ги навират в очи. Търпение и поредност са гаранция за триумф.
СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
Тези дни са по-напрегнати, мнозина ще трансформират предварителните си проекти, тъй като им се разкриват ненадейни настоятелен шансове. Скорпионите да внимават това да не подклажда разногласия с близки, разправиите от уикенда насетне не са уместни. В понеделник притегляте услуги, поддръжка, дилемите ви в действителност са много. Друг въпрос, че в този момент би трябвало да се откажете и от напъните за самоизява, да не вършиме сметки единствено за своето обогатяване. Кариерата ви няма да страда от благоразумието и търпението, в четвъртък-петък укрепвате позиции, съюзи.
СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
За вас – добър интервал и за каузи, и за отдих, а евентуално мнозина ще съчетават и двете. Стрелците се връщат към проучвани по-отдавна хрумвания за изява и хубави облаги, ще уголемяват кръга на съидейници и помощници. В понеделник не прибързвайте, а във вторник не подценявайте неяснотите, които пораждат в процеса на работа. Сряда може да ви събере на трапези с другари, и на вас са помагали, и вие помагате, в този момент обаче имате потребност от по-силна поддръжка. Във флиртове ви върви, само че внимавайте с случките да не нараните своите близки.
КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
Хубав интервал за кариера, само че колкото и да държите на изява и облаги, няма да загърбите и проблемите на обичаните ви хора. От уикенда много Козирозите обмислят проекти за нови действия, в понеделник това може да им завоюва рецензии, съперници. Във вторник ще покажете непримиримост и подготвеност, а при пропуски ще деянията суровост и към околните си. Напълно целесъобразно, четвъртък и петък носят високи резултати на екипа, откриват нови шансове, изкачват ви в йерархията. Вие високо оценявате и хармонията в фамилията.
ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
Тези дни ви подсказват да отделите уместно внимание на настоятелен и персонални партньорства, дали упорствате еднопосочно, еднообразно движение ли поддържате с другите. Водолеите току прибързват, оглеждат се за нови съюзи и инициативи, само че понеделник ги изправя пред съществени компликации, занапред има да образуват екип. От вторник строго изисквате дисциплинираност, правете го с такт, не е редно да налагате хрумвания, жанр на работа, колкото и да сте далновидни за пречки. Дамите са по-уверени в персонални неща, господата имат гняв у дома, дилемите няма да чакат.
РИБИ (20.02 – 20.03)
Можете да си дадете къс отдих, уикендът разрешава да се отдръпнете от настоятелен задължения, да си извършите равносметка. Ще е позитивна, но Рибите да не се отпускат, в този момент научават неща, които би трябвало скоро да вплетат в каузи, с цел да са сполучливи. Понеделник е изтощителен, търсете услуги от другари, и те ще извлекат изгода. От сряда до петък дилемите се усложняват, избягвайте да споделяйте терзания за компликации, а търсете административни решения, също и нова информация. Личните проблеми ще оправите постепенно, с любов и такт.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР