ОВЕН (21.03 – 19.04)Време е да обмислите по-грижливо делата, Еньовден

...
ОВЕН (21.03 – 19.04)Време е да обмислите по-грижливо делата, Еньовден
Коментари Харесай

Хороскоп за 24 – 30 юни

ОВЕН (21.03 – 19.04)
Време е да обмислите по-грижливо делата, Еньовден май ви омагьосва да се връщате към остарели инициативи и ангажименти. Овните да не се подлъгват, имат условия за промени в бизнес сферата, откриват им се хоризонти за творчество. Нещата няма да стават бързо и леко, от Петровден следва да намалите темпото, само че уреждайте прецизно финансови и административни въпроси и определяйте подобаващи задания на всеки в екипа или у дома, по този начин по-добре се ловят хубави шансове. Ако с избраника си не се разбирате, търсете друга, същинска обич.
ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
Тези 7 дни са за другарство с родственици, клиенти и познати, има доста мотиви за празнуване и част от знака ще се посветят на фирмите. Телците да не се поддават на магията на еньовденските купони, другояче току виж скоро открият, че ангажиментите за персонални и екипни инициативи не са били съществени. Вторник ще подсети, че всеки жъне каквото си посее. Случайни срещи и услуги може да ви сближат с сътрудници и съседи, преценявайте тъкмо хората, с които отсега нататък се обвързвате. Хубаво е, че помагате на мнозина и това радва откровено тях, а и вас.
БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
Периодът стартира с Еньовден и вие като медна билка ще притегляте сътрудници, познати и близки за присъединяване в плановете ви. Близнаците да не се изкушават от хрумвания по какъв начин да печелят на гърба на екипа си, другите също може да не са най-искрени и е редно бързо да се изяснят връзките. Предстоящата активност може да е нова за вас, да изисква спомагателни умения, нерядко пътешестване – ще отговорите на всяка рекламация. И то без да показвате терзание от спънки и интриги. Ако сте имали спор с близки, от Петровден би трябвало вие да ги следвате.
РАК (21.06 – 21.07)
Чак след Петровден ще намалите темпото в работата, а през другото време шансът ви изненадва с подобаващи сътрудници и доходни инициативи, за някои и вдъхновяваща обич. Еньовден оказва помощ на Раците да се впишат в мощни екипи, сътрудници и клиенти скоро ще признаят уменията и коректността им. Даже като подчинени ще ви е драго да сте в подобен тандем. Ще има и спънки, в множеството случаи плод на професионални интриги, интуицията тъкмо ви насочва по какъв начин да реагирате и престижът ви пораства, не залагайте на подмолни игри и доходи.
ЛЪВ (22.07 – 22.08)
Началото на 7-дневието ви зарежда с сила и упоритости за каузи. Но тъй като и срещите с познати и близки са повече, а и по-празнични са в този момент, не говорете за планове, на които още не им е време. Лъвовете имат положителни хрумвания, обаятелни са, притеглят почитатели. И въпреки всичко до Петровден нещата много ще зависят от авторитетни настойници и шефове, проучвайте детайлно обстоятелствата и действайте внимателно. Някои бъбрят доста, в напрегнати моменти са по-важни техните на практика умения, упоритостта, а не приказките. И в любовта не бързайте.
ДЕВА (23.08 – 22.09)
До вторник ви тегли към по-самостоятелни настоятелен изяви, а имате и хрумвания, усъвършенствали сте професионалните си умения. Е, Девите да не не помнят, че това плюс огромната им точност в работата обрисува риска от претоварване, с сътрудници би било по-леко.От сряда ще се активизирате за привличането на екип, към хората бъдете взискателни, само че не прекомерно сериозни и деспотични. Ако казусът постанова, останете в сянката на по-влиятелни сътрудници, изгубеното ще ви се върне. Покажете обичта си на домашните макар дребните различия.
ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
Сряда ще ви зареди с огромна сила и небрежно ще забравите, че сте поемали много задания на сътрудници, познати и близки, с цел да напредвате дружно. Везните имат сили да оказват помощ, само че в случай че би трябвало да се пазят от нещо – то е от скептицизма, да покажат на близките, че Еньовден не е за тъжби. Вие сте самокритични, ще признаете и пропуските си, и наивността. Ще ви бъде простено, нали неуморно упорствате да усвоявате още и още умения, да откривате нови благоприятни условия за изява, облаги. След Петровден шансове бол, с бодрост разширявате кръга си.
СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
До вторник ще затаите куп хрумвания и отзиви единствено за себе си, купоните май не са място за шерване на настоятелен и персонални грижи. В работните дни пък се пазете от разногласия с хората, които са ви подкрепяли при компликации или смятате за близки по друга причина. За група Скорпиони разправиите биха били изтощителни и безплодни, в сряда проектите им за изява и облаги ще се видят ненужно амбициозни на близките. Петровден ще ви покаже за кои е време, кои ще чакат – разчитате на себе си, а не на сладките обещания на шефове, не запомнили са ги.
СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
Чак за Петровден делата ви потръгват, преди този момент упорствате без необикновен резултат. Стрелците да не бързат да се възползват от всеки късмет, който им се мерне в службата, в този момент е по-добре да са реализатори, а водачеството да остане за различен. В понеделник уреждайте настоятелен, правни и финансови неща, осигурете си читава техника, та на каквито и спънки да се натъквате след това, да не могат да ви спрат. Не ви харесва, дето във вторник и сряда сте на назад във времето, жадувате самопризнание, склонни сте да се налагате. Това усложнява връзки и с близки.
КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
Започвате 7-дневието в слаба делова позиция, само че имате положителни хрумвания и още в понеделник и вторник ще ги сложите на работната маса. Бъдете тактични, не е време да спорите с шефове. Някои Козирози ще имат шанса да си намерят нови екипи и началници, бързо ще проличи, че носят най-съвестно своите професионални отговорности. Вероятни са покачвания, по-високо възнаграждение, перспективни връзки. Хората ще ви се доверяват, виждат, че сте дружелюбни и услужливи колкото и тежки задания да имате. Изглаждате разногласията с близки.
ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
Еньовден май ще ви подлъже за купони и флиртове, само че е къде по-важно да възстановите силите си за деловата седмица, да подготвите проекта си за изява. Някои Водолеи са подготвени да рискуват в любовна случка, едва ли ще им донесе мечтаната трайна връзка. Други поради служебни изгоди ще следват прищявки на родственици, другари, познати, единствено ще пропилеят време. Предстои ви сериозна работа, от сряда ще действате по нови планове, балансирате и сред сътрудници, шефове. До петък смяната ще е осезателна и окриляща.
РИБИ (20.02 – 20.03)
Напрегнато 7-дневие, само че безапелационно демонстрира пред близки, познати и непознати силата на характера, професионализма и деликатната ви сензитивност. Доста Риби имат чудесни хрумвания за изява и облаги, упоритостта им дава обещание по-добри резултати. Само че до вторник ще се преценявате с проектите на шефове, а поемате и задания на бизнес сътрудници, тактично изяснявате разногласия сред сътрудници, клиенти. Мнозина изненадващо ще получат предложения за друга активност, в петък ще са подготвени с проект и ще окуражават с любов и грижа своето обграждане.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР