ОВЕН (21.03 – 19.04)Влизате в период на промени, така че

...
ОВЕН (21.03 – 19.04)Влизате в период на промени, така че
Коментари Харесай

Хороскоп за 23 февруари - 1 март от Антония Мечкова

ОВЕН (21.03 – 19.04)
Влизате в интервал на промени, тъй че е хубаво още през уикенда да се уверите: харесват и на обичани хора и ще ви поддържат откровено във всичко подхванато. До края на февруари Овните може да се включат в нов екип или да поемат по-тежки задания, в понеделник да си изяснят детайлите, да упорстват и да не позволяват отсрочване, закъснения. В сряда-четвъртък напъните ви ще донесат положителни резултати. За Баба Марта обаче и вие се разлютявате, склонни сте да спорите с близки, не слушате препоръки за сдържаност. По-хубаво е да се владеете.
ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
При вас измененията са в партньорствата, в последно време и деловите, и персоналните изискват по-сериозно внимание. Доста Телци ще работят прекомерно усърдно по служебните задания, не са лесни, а триумфите им може да провокират интриги. Избягвайте всякакви разправии дори с близкото обграждане във вторник и сряда, вашите старания дават безспорни резултати, а някои оказани ви услуги от март последователно се трансформират в трайно съдействие. Нещата вървят, но не подценявайте елементи, и дреболии може да ви спънат. В любовта - естетика.
БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
Дните до края на февруари ще ви се видят сложни, куп каузи са за привършване и в случай че се опитате да пандизите очи за тях, както и за препоръки да усъвършенствате активността си, може да берете горчиви плодове. Група Близнаци да бъдат по-внимателни с техниката, а и към тонуса си. Чак в сряда ще овладеете нещата, служебното движение ще се поукроти, сътрудници и шефове ще покажат удовлетворение от постигнатото. Без дълги пояснения се хващайте със своите хрумвания, търсете информация, изявете се като създатели. Получавате каквото желаете в любовта...
РАК (21.06 – 21.07)
За вас 7-дневието е много динамично, само че център на всички проблеми са домът и фамилията ви. Хубавото е, че Раците и изключително дамите от този знак ловко поддържат хармонията с близки. През уикенда поддържате връзка повече, в понеделник и вторник не споделяте доста възприятията си, само че напъните са за гарантиране на финансова сигурност и успокоение. Сряда е по-нервна, в реда на нещата е да избягвате разногласия и с по-голямо самообладание да щурмувате професионалните небеса. За немалка група от зодията е значимо уреждането на въпрос за брак, общуване.
ЛЪВ (22.07 – 22.08)
Периодът не е неприятен в настоятелен и персонален проект, само че е въпрос дали ще се възползвате от изискванията за реализиране на едно или друго. Сега за Лъвовете не е подходящо да се хвърлят във флиртове и случки, само че мнозина се поддават на изкушения, обичат тръпката на риска. През уикенда се впускате в купони, скоро ще се разбере, че нито сте умряли добре, нито сте се разтушили изключително, а в понеделник-вторник би трябвало да извършите партньорствата си по-ефективни. В сряда ви обзема неспокойствие, предвидете спомагателни разходи и натоварване.
ДЕВА (23.08 – 22.09)
Краят на февруари изискват такт и еластичност, няма по какъв начин нещата да стават единствено по ваша воля. Девите да не се тормозят, резултатът ще подхожда на проекта и упоритостите им, просто да си пестят нерви и страсти. През уикенда държите доста на своето, само че развоят зависи от обективните условия. В понеделник-вторник сложете граници в общуването, искреността дано е с мяра, а в сряда следвайте непознати хрумвания, ще пристигна ред и на вашите. Изпипвате всеки подробност в каузи и внимателно променяте направления, Баба Марта ще радва екипа ви с триумфи.
ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
През уикенда едва ли ще отдъхнете, би трябвало да свършите непозната работа, тъжно ви е. Везните да не се поддават на настроения, още в понеделник ги чакат нови и виновни задания, ще ги търсят за услуги. Във вторник не проявявайте остра сдържаност, а и не пришпорвайте събитията, занапред ще избистряте и своята роля, и отговорността на сътрудниците, ще набирате информация, настойници за плановете си. На Баба Марта ще анализирате постигнатото, надмогнали сте остарели недостатъци и подозрения, справяте се отлично. А може би сте се влюбили?...
СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
Вашата седмица не е лека, само че в четвъртък и петък ще се уверите: преборването на компликациите ви е по плещите, зависи от проявеното твърдоглавие и усърдие. Скорпионите имат хрумвания за изява и облаги, които малко би трябвало да отлежат. През уикенда се преценявате с проекти на по-влиятелни хора, в понеделник не бързате да разгласявате решения, във вторник-сряда разчиствате колегиални интриги, укрепвате съюзи. Бъдете прецизни в споразумяване на административни неща, финанси. Любимият се уповава на вашата дума и помощ като на себе си.
СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
Неспокойни дни до края на февруари. През уикенда се погрижете към тонуса си. От понеделник Стрелците се посвещават на каузи, чакат ги куп задания и избори, да не си пилеят сили в приказки. Вторник е за споразумяване на служебни неща или финанси, тъй че не протакайте дълго своите задължения, може да изпуснете преференциални предложения за облаги в екип. В едни случаи се утвърждавате като водачи, в други обогатявате професионализма си, в трети градите съюзи за обещаващ бизнес. Преодолеете ли остарели проблеми, преоткривате любовта...
КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
Този уикенд отдъхнете уместно, въпреки че не сте най-доволни от деловите резултати. Някои Козирози ще се мъчат да оказват помощ с рекомендация или по различен метод на хора в кръга си, които са и работливи, и честни. До края на февруари можете да извършите доста за напредъка на екипа, във вторник-сряда тактично прокарвате хрумвания, организирате работа. Критериите ви следва да бъдат високи, а Баба Марта ще ви изненада с прелестни шансове за изява и прогрес. Жадувате същинско благополучие и не приемате посредствени връзки.
ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
Периодът ви изправя пред по-сериозни спънки в настоятелен и персонален проект, ще се справите с тях, само че не проявявайте прибързаност. В понеделник група Водолеи да приключат поети отговорности, във вторник да си изградят нова тактика, към момента има куп неясноти, в сряда-четвъртък да работят по конкретизирана стратегия, а не по хрумвания, другояче сложни задания ще разпилеят силата им. Баба Марта ще ви зарадва с чудесни партньорства и доходи, основателно сте вярвали в силите си. Не смесвайте това с пренебрежителност, а в любовта проявете огромен такт.
РИБИ (20.02 – 20.03)
За вас интервалът обяснява значими настоятелен и персонални въпроси, предходни жертви и старания ще бъдат възнаградени по достолепие. Сега много Риби се изкушават от независими инициативи през уикенда, от понеделник до четвъртък стават по-критични към сътрудници и познати, само че спорове не са целесъобразни, а и с финанси и нови сътрудници следва да бъдат бдителни. Някои дано проучват държанието на хората в кръга си, не им подхожда другарството с лицемери и шмекери. Любовта надмогва компликациите, докажете, че сте виновни в избора.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР