ОВЕН (21.03 – 19.04)Влизате в период на промени, така че

ОВЕН (21.03 – 19.04)Влизате в период на промени, така че ...

Хороскоп за 23 февруари - 1 март от Антония Мечкова.

ОВЕН (21.03 – 19.04)
Влизате в период на промени, така че е хубаво още през уикенда да се уверите: допадат и на обичани хора и ще ви подкрепят искрено във всичко предприето. До края на февруари Овните може да се включат в нов екип или да поемат по-тежки задачи, в понеделник да си изяснят детайлите, да упорстват и да не допускат протакане, закъснения. В сряда-четвъртък усилията ви ще донесат добри резултати. За Баба Марта обаче и вие се разлютявате, склонни сте да спорите с близки, не слушате съвети за умереност. По-хубаво е да се владеете.
ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
При вас промените са в партньорствата, напоследък и деловите, и личните изискват по-сериозно внимание. Доста Телци ще работят твърде старателно по служебните задачи, не са лесни, а успехите им може да предизвикат интриги. Избягвайте разни разправии даже с близкото обкръжение във вторник и сряда, вашите усилия дават безспорни резултати, а някои оказани ви услуги от март постепенно се превръщат в трайно сътрудничество. Нещата вървят, ала не подценявайте детайли, и дреболии може да ви спънат. В любовта - хармония.
БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
Дните до края на февруари ще ви се видят трудни, куп дела са за приключване и ако се опитате да затворите очи за тях, както и за съвети да усъвършенствате дейността си, може да берете горчиви плодове. Група Близнаци да бъдат по-внимателни с техниката, а и към тонуса си. Чак в сряда ще овладеете нещата, служебното темпо ще се поукроти, колеги и шефове ще покажат задоволство от постигнатото. Без дълги обяснения се хващайте със своите идеи, търсете информация, изявете се като творци. Получавате каквото искате в любовта...
РАК (21.06 – 21.07)
За вас 7-дневието е доста динамично, но център на всички проблеми са домът и семейството ви. Хубавото е, че Раците и особено дамите от този знак умело поддържат хармонията с близки. През уикенда общувате повече, в понеделник и вторник не споделяте много чувствата си, но усилията са за гарантиране на финансова сигурност и спокойствие. Сряда е по-нервна, редно е да избягвате спорове и с по-голямо търпение да щурмувате професионалните висини. За немалка група от зодията е важно уреждането на въпрос за брак, съжителство.
ЛЪВ (22.07 – 22.08)
Периодът не е лош в делови и личен план, но е въпрос дали ще се възползвате от условията за постигане на едно или друго. Сега за Лъвовете не е уместно да се хвърлят във флиртове и авантюри, но мнозина се поддават на изкушения, обичат тръпката на риска. През уикенда се впускате в купони, скоро ще се разбере, че нито сте починали добре, нито сте се разтушили особено, а в понеделник-вторник трябва да направите партньорствата си по-ефективни. В сряда ви обзема нетърпение, предвидете допълнителни харчове и натоварване.
ДЕВА (23.08 – 22.09)
Краят на февруари изискват такт и гъвкавост, няма как нещата да стават само по ваша воля. Девите да не се притесняват, резултатът ще съответства на плана и амбициите им, просто да си пестят нерви и емоции. През уикенда държите много на своето, но развоят зависи от обективните условия. В понеделник-вторник сложете граници в общуването, искреността нека е с мяра, а в сряда следвайте чужди идеи, ще дойде ред и на вашите. Изпипвате всеки детайл в дела и предпазливо променяте посоки, Баба Марта ще радва екипа ви с успехи.
ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
През уикенда надали ще отдъхнете, трябва да свършите чужда работа, тъжно ви е. Везните да не се поддават на настроения, още в понеделник ги чакат нови и отговорни задачи, ще ги търсят за услуги. Във вторник не проявявайте остра критичност, а и не пришпорвайте събитията, тепърва ще избистряте и своята роля, и отговорността на партньорите, ще набирате информация, покровители за проектите си. На Баба Марта ще анализирате постигнатото, надмогнали сте стари слабости и съмнения, справяте се чудесно. А може би сте се влюбили?...
СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
Вашата седмица не е лека, но в четвъртък и петък ще се уверите: преборването на трудностите ви е по плещите, зависи от проявеното упорство и трудолюбие. Скорпионите имат идеи за изява и печалби, които малко трябва да отлежат. През уикенда се съобразявате с планове на по-влиятелни хора, в понеделник не бързате да разгласявате решения, във вторник-сряда разчиствате колегиални интриги, укрепвате съюзи. Бъдете стриктни в уреждане на административни неща, финанси. Любимият се уповава на вашата дума и помощ като на себе си.
СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
Неспокойни дни до края на февруари. През уикенда се погрижете към тонуса си. От понеделник Стрелците се посвещават на дела, чакат ги куп задачи и избори, да не си пилеят сили в приказки. Вторник е за уреждане на служебни неща или финанси, така че не протакайте дълго своите ангажименти, може да изпуснете изгодни оферти за печалби в екип. В едни случаи се утвърждавате като лидери, в други обогатявате професионализма си, в трети градите съюзи за обещаващ бизнес. Преодолеете ли стари проблеми, преоткривате любовта...
КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
Този уикенд отдъхнете подобаващо, макар че не сте най-доволни от деловите резултати. Някои Козирози ще се мъчат да помогнат с препоръка или по друг начин на хора в кръга си, които са и трудолюбиви, и почтени. До края на февруари можете да направите много за напредъка на екипа, във вторник-сряда тактично прокарвате идеи, организирате работа. Критериите ви следва да бъдат високи, а Баба Марта ще ви изненада с прекрасни шансове за изява и напредък. Жадувате истинско щастие и не приемате посредствени отношения.
ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
Периодът ви изправя пред по-сериозни пречки в делови и личен план, ще се справите с тях, но не проявявайте припряност. В понеделник група Водолеи да приключат поети задължения, във вторник да си изградят нова стратегия, все още има куп неясноти, в сряда-четвъртък да действат по уточнена програма, а не по хрумвания, иначе трудни задачи ще разпилеят енергията им. Баба Марта ще ви зарадва с чудесни партньорства и приходи, основателно сте вярвали в силите си. Не смесвайте това с надменност, а в любовта проявете голям такт.
РИБИ (20.02 – 20.03)
За вас периодът изяснява важни делови и лични въпроси, предишни жертви и усилия ще бъдат възнаградени по достойнство. Сега доста Риби се изкушават от самостоятелни начинания през уикенда, от понеделник до четвъртък стават по-критични към колеги и познати, но конфликти не са препоръчителни, а и с финанси и нови сътрудници следва да бъдат бдителни. Някои нека анализират поведението на хората в кръга си, не им подхожда приятелството с лицемери и шмекери. Любовта надмогва трудностите, докажете, че сте отговорни в избора.

Източник: offnews.bg