ОВЕН (21.03 – 19.04)Влизате в напрегнат период, засилете бдителността си

ОВЕН (21.03 – 19.04)Влизате в напрегнат период, засилете бдителността си ...

Хороскоп за 16 - 22 февруари от Антония Мечкова.

ОВЕН (21.03 – 19.04)
Влизате в напрегнат период, засилете бдителността си за детайлите в работата, а и за отношенията в кръга си. Някои Овни подчертават: не са мнителни, но се случва доверието към разни хора да им изиграе лоша шега в трудни моменти, въпреки че хвърлят енергия и старание да преодоляват възникващите спънки. През уикенда зависите от близки, в понеделник изпъкват въпроси за финанси, във вторник – за партньорства, сигурно трябва вие да се нагърбите с повечето дела. Анализирайте ситуацията дискретно, дами поднасят неприятни изненади.
ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
За вас 7-дневието също не е леко, околните не са твърде бдителни, нито пък самовзискателни. Телците разчитат на съдействие от близки през уикенда, в понеделник и вторник ще уредят важни неща, ще проличи, че стратегията им носи успех и на обкръжението им в службата и у дома. В сряда не бързайте с начинанията, идеите ви ще се натъкват на доста пречки до петък, трябва да заздравите съюзи, приятелства, напълно да разчитате на партньорите си. В по-личен план знаете какво искате и как да по постигнете, та няма да протакате.
БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
Сега откривате немалко слабости в дейността и отношенията си, но си дайте време да премислите и поведението, и някои цели. До понеделник Близнаците ще си начертаят нова, доста по-трудна програма за работа, да не бързат да я изпълнят на мига. Няма как да стане, но ще усложни отношенията ви с колеги, партньори, клиенти, хора в най-тесния ви кръг. Затова във вторник покажете гъвкавост, с такт ще спечелите повече, отколкото с атаки. От сряда до петък се очертават пътища, проучване на много данни. С любимия сте най-отстъпчиви.
РАК (21.06 – 21.07)
До вторник поне се свийте в черупката си, и в деловата, и в личната сфера нещата не се подреждат както ги искате. Доста Раци срещат трудности и ще направят много, за да помогнат на близки и колеги да преодолеят пречки и проблеми. Понеделник и четвъртък са пример за вашата всеотдайност и трудолюбие, когато прокарвате идеи, бъдете и по-гъвкави, тактични. В петък някои от знака не обръщат внимание на предупреждения, подценяват риск и пропуски. И любим не ви разбира, дано рода ви подкрепи, за да надмогнете яд.
ЛЪВ (22.07 – 22.08)
Труден период в работата, ако чакате съдействие от колеги и партньори, ще се окаже: имат други проблеми. През уикенда Лъвовете да не разчитат само на приятели, и други хора могат да се включат в начинанията им от понеделник-вторник. Избягвайте спорове и празни приказки, лесно могат да объркат ваши отношения. По-разумно е от сряда да посветите времето на по-пълноценно общуване, идват добри вести, пък и интересни оферти. Преценявайте по-точно шанса за печалби и кариера, а влюбените да доказват чувствата си по-упорито.
ДЕВА (23.08 – 22.09)
Тези няколко дни са по-динамични, а и изпъстрени с трудности. Девите да бъдат бдителни, някои подценяват опоненти. Идеите ви за изява и печалби са хубави, но пречките пред реализацията са сериозни. Ако нямате и влиятелни съмишленици, с които да се допълвате, едва ли екипът ще преуспява. Във вторник-сряда все още можете да действате на по-бавни обороти, ала в петък подложете нещата на сериозен анализ. В четвъртък уредете административни и финансови дела, в личен план някои от знака вече гледат към нова връзка.
ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
Следващите дни са напрегнати, но ако се владеете – можете да избегнете куп ненужни разправии. През уикенда Везните имат низ задачи, които могат да ги отделят от приятна компания и покани за купон. В понеделник ви чака много работа, дълбаете в най-дребните детайли, а във вторник-сряда уреждате дела и дискретно търсите информация, па и подкрепа. Има обаче и съвети на близки, които не слушате, после ще се окаже, че умножавате трудностите си и особено финансовите. В личен план не са изключени усложнения, следвайте принципи.
СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
Тези дни са по-противоречиви – имате добри шансове, но с бързане може да си навлечете критики или многократно да преработвате по-важните задачи. Доста Скорпиони са готови да винят за това партньори и колеги, но дали са уточнили всички детайли на проектите? В понеделник откривате закъснения и пропуски, във вторник дължите още усилия за успеха на екипа си. В сряда-четвъртък не рискувайте с финанси. Упорството и трудолюбието ви ще бъдат възнаградени, укрепвате служебни и лични връзки. На купон обаче знайте мяра във всичко...
СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
Хубава седмица, имате големи планове за изява и печалби, а и обстоятелствата са с вас. Група Стрелци обаче да изпипват детайлите в работата, не бива да изпадат в дребнави сметки. Някои следва да бъдат и по-грижовни към тонуса си, амбицията за издигане и печалби ги пришпорва, но е важно и да помагат на колеги, познати или близки така, както тях някой е подкрепил в миналото. Ала в понеделник сте твърде критични, в четвъртък – готови да спорите все по-остро. С половинката ще имате чудни часове, не разширявайте много кръга си.
КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
Периодът изисква прецизност и упорство, още през уикенда някои от знака си мислят, че със стари и рутинни ангажименти ще се справят по-лесно. Едва ли, понеделник-вторник подсказват на Козирозите да бъдат търпеливи с близки и познати, за някои идеи няма условия, други изяви срещат пречки. Сряда и четвъртък изострят критичността ви и към родата, почват ненадейни спорове. Петък ще ви накара по-подробно да изяснявате интересуващите ви теми, ще откриете шансове за утвърждаване и печалби. За лични неща искайте съвет.
ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
Следващите дни са натоварени, поне през уикенда укротете нетърпението си, търсете близки за съвет и услуги. Група Водолеи ще имат добри условия за реализация на своите идеи, но дали са подготвили начинания и пътуване както подобава... От понеделник ще виждате и пропуските, и нуждата от работен график. До четвъртък трябва да регулирате темпото и да овладеете амбициите си, а ако има причина за неразбирателства – да не си го изкарвате на околните. Любимият, семейството, приятелите ви обичат и убедително ще ви го покажат.
РИБИ (20.02 – 20.03)
Това 7-дневие изисква да бъдете по-внимателни с детайли: в едни случаи не оценявате точно риска, във втори следва да търсите по-гъвкаво подкрепа за преодоляване на пречки, в трети искрено да изяснявате проблеми с другите засегнати в ситуацията. През уикенда Рибите поемат доста обещания, да не се товарят толкова, да търсят съдействие от близки, вторник-сряда са подходящи за това. Четвъртък подсказва кратка пауза, някои ваши идеи могат да почакат за реализация. В любовта обмисляте куп ходове, не бързайте да побеждавате.

Източник: offnews.bg