ОВЕН (21.03 – 19.04)Влизате в напрегнат период, засилете бдителността си

...
ОВЕН (21.03 – 19.04)Влизате в напрегнат период, засилете бдителността си
Коментари Харесай

Хороскоп за 16 - 22 февруари от Антония Мечкова

ОВЕН (21.03 – 19.04)
Влизате в под напрежение интервал, засилете бдителността си за детайлите в работата, а и за връзките в кръга си. Някои Овни акцентират: не са мнителни, само че се случва доверието към всякакви хора да им изиграе неприятна смешка в сложни моменти, макар че хвърлят сила и усърдие да преодоляват зараждащите пречки. През уикенда зависите от близки, в понеделник изпъкват въпроси за финанси, във вторник – за партньорства, несъмнено би трябвало вие да се нагърбите с множеството каузи. Анализирайте обстановката дискретно, дами сервират неприятни изненади.
ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
За вас 7-дневието също не е леко, близките не са прекомерно бдителни, нито пък самовзискателни. Телците разчитат на подпомагане от близки през уикенда, в понеделник и вторник ще уредят значими неща, ще проличи, че тактиката им носи триумф и на обкръжението им в службата и вкъщи. В сряда не бързайте с начинанията, концепциите ви ще се натъкват на много спънки до петък, би трябвало да заздравите съюзи, другарства, изцяло да разчитате на сътрудниците си. В по-личен проект знаете какво желаете и по какъв начин да по постигнете, та няма да протакате.
БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
Сега откривате значително недостатъци в активността и връзките си, само че си дайте време да премислите и държанието, и някои цели. До понеделник Близнаците ще си начертаят нова, много по-трудна стратегия за работа, да не бързат да я изпълнят на мига. Няма по какъв начин да стане, само че ще усложни връзките ви с сътрудници, сътрудници, клиенти, хора в най-тесния ви кръг. Затова във вторник покажете еластичност, с такт ще спечелите повече, в сравнение с с офанзиви. От сряда до петък се обрисуват пътища, изследване на доста данни. С обичания сте най-отстъпчиви.
РАК (21.06 – 21.07)
До вторник най-малко се свийте в черупката си, и в деловата, и в персоналната сфера нещата не се подреждат както ги желаете. Доста Раци срещат компликации и ще създадат доста, с цел да оказват помощ на близки и сътрудници да преодолеят спънки и проблеми. Понеделник и четвъртък са образец за вашата безрезервност и усърдие, когато прокарвате хрумвания, бъдете и по-гъвкави, тактични. В петък някои от знака не обръщат внимание на предизвестия, подценяват риск и пропуски. И обичан не ви схваща, нека рода ви поддържа, с цел да надмогнете гняв.
ЛЪВ (22.07 – 22.08)
Труден интервал в работата, в случай че чакате подпомагане от сътрудници и сътрудници, ще се окаже: имат други проблеми. През уикенда Лъвовете да не разчитат единствено на другари, и други хора могат да се включат в начинанията им от понеделник-вторник. Избягвайте разногласия и празни приказки, елементарно могат да объркат ваши връзки. По-разумно е от сряда да посветите времето на по-пълноценно другарство, идват положителни новини, пък и забавни предложения. Преценявайте по-точно шанса за облаги и кариера, а влюбените да потвърждават възприятията си по-упорито.
ДЕВА (23.08 – 22.09)
Тези няколко дни са по-динамични, а и изпъстрени с компликации. Девите да бъдат бдителни, някои подценяват съперници. Идеите ви за изява и облаги са хубави, само че пречките пред реализацията са съществени. Ако нямате и авторитетни съидейници, с които да се допълвате, надали екипът ще преуспява. Във вторник-сряда към момента можете да действате на по-бавни обороти, но в петък подложете нещата на сериозен разбор. В четвъртък уредете административни и финансови каузи, в персонален проект някои от знака към този момент гледат към нова връзка.
ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
Следващите дни са напрегнати, само че в случай че се владеете – можете да избегнете куп ненужни разправии. През уикенда Везните имат низ задания, които могат да ги отделят от приятна компания и предложения за ваучър. В понеделник ви чака доста работа, дълбаете в най-дребните елементи, а във вторник-сряда уреждате каузи и дискретно търсите информация, па и поддръжка. Има обаче и препоръки на близки, които не слушате, след това ще се окаже, че умножавате компликациите си и изключително финансовите. В персонален проект не са изключени затруднения, следвайте правила.
СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
Тези дни са по-противоречиви – имате положителни шансове, само че с бързане може да си навлечете рецензии или неведнъж да преработвате по-важните задания. Доста Скорпиони са подготвени да винят за това сътрудници и сътрудници, само че дали са прецизирали всички елементи на плановете? В понеделник откривате закъснения и пропуски, във вторник дължите още старания за триумфа на екипа си. В сряда-четвъртък не рискувайте с финанси. Упорството и трудолюбието ви ще бъдат възнаградени, укрепвате служебни и персонални връзки. На ваучър обаче знайте мяра във всичко...
СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
Хубава седмица, имате огромни проекти за изява и облаги, а и събитията са с вас. Група Стрелци обаче да изпипват детайлите в работата, не трябва да изпадат в дребнави сметки. Някои следва да бъдат и по-грижовни към тонуса си, упоритостта за издигане и облаги ги пришпорва, само че е значимо и да оказват помощ на сътрудници, познати или близки по този начин, както тях някой е подкрепил в предишното. Ала в понеделник сте прекомерно сериозни, в четвъртък – подготвени да спорите все по-остро. С половинката ще имате чудни часове, не разширявайте доста кръга си.
КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
Периодът изисква точност и твърдоглавие, още през уикенда някои от знака си мислят, че със остарели и рутинни задължения ще се оправят по-лесно. Едва ли, понеделник-вторник подсказват на Козирозите да бъдат търпеливи с близки и познати, за някои хрумвания няма условия, други изяви срещат спънки. Сряда и четвъртък изострят критичността ви и към родата, почват ненадейни разногласия. Петък ще ви накара по-подробно да изяснявате интересуващите ви тематики, ще откриете шансове за одобряване и облаги. За персонални неща искайте съвет.
ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
Следващите дни са натоварени, най-малко през уикенда укротете нетърпението си, търсете близки за съвет и услуги. Група Водолеи ще имат положителни условия за реализация на своите хрумвания, само че дали са подготвили инициативи и пътешестване както прилича... От понеделник ще виждате и пропуските, и потребността от работен график. До четвъртък би трябвало да регулирате темпото и да овладеете упоритостите си, а в случай че има причина за неразбирателства – да не си го изкарвате на близките. Любимият, фамилията, приятелите ви обичат и безапелационно ще ви го покажат.
РИБИ (20.02 – 20.03)
Това 7-дневие изисква да бъдете по-внимателни с елементи: в едни случаи не оценявате тъкмо риска, във втори следва да търсите по-гъвкаво поддръжка за превъзмогване на спънки, в трети откровено да изяснявате проблеми с другите наранени в обстановката. През уикенда Рибите поемат много обещания, да не се товарят толкоз, да търсят подпомагане от близки, вторник-сряда са подобаващи за това. Четвъртък подсказва къса пауза, някои ваши хрумвания могат да почакат за реализация. В любовта обмисляте куп ходове, не бързайте да побеждавате.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР