ОВЕН (21.03 – 19.04)В края на септември не споделяте нашироко

...
ОВЕН (21.03 – 19.04)В края на септември не споделяте нашироко
Коментари Харесай

Хороскоп за 29 септември – 5 октомври от Антония Мечкова

ОВЕН (21.03 – 19.04)
В края на септември не споделяте нашироко планове, има риск от разногласия с близки, добре е да го избегнете. Октомври също идва с мотиви за разправии, Овните следва да се държат настрани от непознатите спорове и да упорстват по директните си задания. Ще се изненадате какъв брой оздравително работи това в екипа, в четвъртък притегляте нови съидейници за концепциите си и реализацията им става все по-близка. Обаче не чакайте облаги на гърба на сътрудници. Петък ще ви подсети да не надценявате позицията си, води неточности. Внимавайте и с тонуса.
ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
Сега за вас най-важни са въпроси, свързани с финанси и партньорства. В края на септември ненадейно пораждат куп мотиви за разногласия при Телците, само че те ще управляват страстите си и ще създадат всичко по силите си да не се стига до разправии с сътрудници, родственици, познати. До вторник ще се успокоите за пари, само че в идващите дни отново няма да сте най-доволни от признанието в екипа, а се стараете доста. В четвъртък услуги ще ви сближат с някои околни, в петък добре уредени административни неща ще откроят приноса ви в общите триумфи.
БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
Мнозина от знака ще пътуват през уикенда, други желаят да придобият опит, да проучат информация, благоприятни условия за съдействие с нови хора. Близнаците да работят внимателно, има риск от ощетяване, а те ще се мъчат да подобрят тъкмо материалното си състояние. От вторник следвайте прецизна стратегия, няма условия за огромните ви хрумвания, по тази причина не пилейте сили, време. Сряда и четвъртък ще ви накарат да бягате от непознати спорове, не ви засягат, само че могат да попречат да приключите значими каузи. Не се хвърляйте в любовни случки.
РАК (21.06 – 21.07)
Краят на септември идва с празнични мотиви, а и вие обичате светските изяви. Раците да внимават, има риск да се впуснат в купони и удоволствия, които много ги откъсват от служебни и домашни каузи, май се въздействат от несъответствуваща компания. От понеделник до сряда ви чакат сериозна работа, приспособяване към нови сътрудници. Ще преодолеете пречките, само че се дръжте надалеч от интриги и спорове в екипа, в четвъртък най ще ви харесат независими задания. И петък не е лек, притеснявате се за пари, последствия на неуместни флиртове...
ЛЪВ (22.07 – 22.08)
Напоследък и вие го ударихте на ваучър, а работата не чака, още през уикенда би трябвало да се постегнете. При Лъвовете пораждат удобни благоприятни условия за изява и облаги, и да са се колебали до неотдавна по какъв начин да работят, време е към този момент за избора. В понеделник срещи и запознанства ще ви окуражат и още, от вторник влизайте в сдържан настоятелен темп, малко по малко ще укрепите и умножите достижения, перспективни връзки. В четвъртък отделете особено внимание на финансови или административни елементи, с цел да се предпазите от пречките.
ДЕВА (23.08 – 22.09)
За вас под напрежение уикенд, настоятелен и персонални проблеми ви изненадват. Девите ще реагират доста внимателно и скоро ще се разбере, че са взели ситуацията под надзор. Друг въпрос, че от началото на октомври би трябвало да премислите проектите си в професионалната област, а след това да се хванете за най-трудните неща. Сряда демонстрира, че е рано за амбициозните ви проекти, до петък може да насочите повече старания към бита и домашните, да желаете помощ от родственици, другари. Справяте се с грижите и имате право да кажете: всяко зло за положително.
ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
Първите дни на октомври ще ви върнат хъса за работа, ще заличат умората и неудовлетворението, в случай че са ви мъчили в последно време. Още през уикенда Везните получават дребни шансове за изява и облаги, много ловко ще ги употребяват, а имат и куп хрумвания за разширение на инициативи. Във вторник и сряда разчистете изостанали задължения, в четвъртък и близки ще поддържат проекта ви. Петък е по-изнервящ, дърпат ви от разнообразни страни за услуги. Е, още едно изпитание и приключвате с някои грижи. Мнозина възвръщат хармонията с обичаните.
СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
На края на септември не сте в най-силна служебна позиция, а току напирате за промени, и то тутакси, в случай че може. Няма по какъв начин, Скорпионите ще забавят темпото от октомври, да проучват връзките си с сътрудници, сътрудници, клиенти. Май се въртят интриги и първо би трябвало да ги неутрализирате, след това да стабилизирате партньорства, да прокарвате нови хрумвания. Тази тактика задействайте от сряда, в петък най-решителните ще се радват на резултата. В персонален проект някои не са удовлетворени от избраника си, дали ще проявят такт и храброст да гонят фантазиите си?
СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
Септември изтича, а вие желаете да се впишете в проекта на авторитетни хора, с цел да съумеете в деловата сфера. Стрелците да не демонстрират прекомерни упоритости, ще им вършат неприятна услуга, а и до четвъртък обстановката не им е най-ясна. Разбира се, в случай че шефът ви разпореди отговорности, ще упорствате макар пречките, внимателните ще избегнат всяка неудача. В петък ще отчетете ефикасни партньорства, прогрес в кариерата, приходи. Почивайте, премисляйте своите стъпки и проявявайте зоркост. Някои стремежи ще сбъднете по-нататък...
КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
Периодът не е лек за вас, упорствате за изясняване на връзки, притеглят ви пътища, запознанства, рисковани инициативи. Козирозите да бъдат доста бдителни, напъните им ще носят добър резултат в понеделник, само че от вторник насетне има заплаха постоянно да спорят и бързо да утежняват настоятелен и персонални връзки. В петък ще си дадете сметка какъв брой е значимо да изпипвате всеки подробност в подготовката на плановете си – финансови и административни неща лишават време, само че пестят нерви и пазят от вреди в бъдеще. В любовта влагайте и разсъдък.
ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
Септември ви поумори, уикендът е подобаващ за отдих с най-близките. Ако ви се пътува, можете да се порадвате на забавни места и споделени усеща. От октомври Водолеите стартират осъществяване на новите си проекти, да се готвят за всеотдайна работа, май в този момент поемат и част от дилемите на сътрудници, сътрудници. Ако ви молят за услуги, няма да отказвате, само че никой да не се лъже, че ще лежи на ваш тил... В четвъртък уреждате значими финансови, административни и прочие тематики, силата ви е ориентирана за процъфтяване на екипа, но сте и взискателни...
РИБИ (20.02 – 20.03)
За вас уикендът също е изтощителен, близките се мъчат да ви отклонят от ваш проект. Рибите да не се поддават на това въздействие, концепциите им са положителни, въпреки че реализирането зависи от шефове, сътрудници. Помагате с готовност на другите и сте сигурни: в случай че сте търпеливи и бдителни – ще преодолеете всяка компликация, недоумение. От сряда резултатите са налице, а в четвъртък и петък има още финансови и административни елементи за споразумяване. Хич не ги подценявайте, макар че вярвате в правотата си. В любовта сами ще си отвоювате благополучие...
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР