ОВЕН (21.03 – 19.04)В края на септември не споделяте нашироко

ОВЕН (21.03 – 19.04)В края на септември не споделяте нашироко ...

Хороскоп за 29 септември – 5 октомври от Антония Мечкова.

ОВЕН (21.03 – 19.04)
В края на септември не споделяте нашироко намерения, има риск от спорове с близки, добре е да го избегнете. Октомври също идва с поводи за разправии, Овните следва да се държат настрана от чуждите конфликти и да упорстват по преките си задачи. Ще се изненадате колко оздравително действа това в екипа, в четвъртък привличате нови съмишленици за идеите си и реализацията им става все по-близка. Обаче не чакайте печалби на гърба на колеги. Петък ще ви напомни да не надценявате позицията си, води грешки. Внимавайте и с тонуса.
ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
Сега за вас най-важни са въпроси, свързани с финанси и партньорства. В края на септември неочаквано възникват куп поводи за спорове при Телците, но те ще контролират емоциите си и ще направят всичко по силите си да не се стига до разправии с колеги, роднини, познати. До вторник ще се успокоите за пари, но в следващите дни пак няма да сте най-доволни от признанието в екипа, а се стараете много. В четвъртък услуги ще ви сближат с някои околни, в петък добре уредени административни неща ще откроят приноса ви в общите успехи.
БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
Мнозина от знака ще пътуват през уикенда, други искат да придобият опит, да проучат информация, възможности за сътрудничество с нови хора. Близнаците да действат предпазливо, има риск от ощетяване, а те ще се мъчат да подобрят точно материалното си положение. От вторник следвайте стриктна програма, няма условия за мащабните ви идеи, затова не пилейте сили, време. Сряда и четвъртък ще ви накарат да бягате от чужди конфликти, не ви засягат, но могат да попречат да приключите важни дела. Не се хвърляйте в любовни авантюри.
РАК (21.06 – 21.07)
Краят на септември идва с празнични поводи, а и вие обичате светските изяви. Раците да внимават, има риск да се впуснат в купони и удоволствия, които доста ги откъсват от служебни и домашни дела, май се влияят от неподходяща компания. От понеделник до сряда ви чакат сериозна работа, нагаждане към нови партньори. Ще преодолеете пречките, но се дръжте далече от интриги и конфликти в екипа, в четвъртък най ще ви допаднат самостоятелни задачи. И петък не е лек, притеснявате се за пари, последици на неуместни флиртове...
ЛЪВ (22.07 – 22.08)
Напоследък и вие го ударихте на купон, а работата не чака, още през уикенда трябва да се постегнете. При Лъвовете възникват благоприятни възможности за изява и печалби, и да са се колебали доскоро как да действат, време е вече за избора. В понеделник срещи и запознанства ще ви окуражат и още, от вторник влизайте в умерен делови ритъм, стъпка по стъпка ще укрепите и умножите постижения, перспективни връзки. В четвъртък отделете специално внимание на финансови или административни детайли, за да се предпазите от пречките.
ДЕВА (23.08 – 22.09)
За вас напрегнат уикенд, делови и лични проблеми ви изненадват. Девите ще реагират много предпазливо и скоро ще се разбере, че са взели положението под контрол. Друг въпрос, че от началото на октомври трябва да премислите плановете си в професионалната област, а после да се хванете за най-трудните неща. Сряда показва, че е рано за амбициозните ви планове, до петък може да насочите повече усилия към бита и домашните, да искате помощ от роднини, приятели. Справяте се с грижите и имате право да кажете: всяко зло за добро.
ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
Първите дни на октомври ще ви върнат хъса за работа, ще заличат умората и неудовлетворението, ако са ви мъчили напоследък. Още през уикенда Везните получават малки шансове за изява и печалби, доста умело ще ги използват, а имат и куп идеи за разширяване на начинания. Във вторник и сряда разчистете изостанали ангажименти, в четвъртък и близки ще подкрепят плана ви. Петък е по-изнервящ, дърпат ви от различни страни за услуги. Е, още едно усилие и приключвате с някои грижи. Мнозина възстановяват хармонията с обичаните.
СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
На края на септември не сте в най-силна служебна позиция, а току напирате за промени, и то на часа, ако може. Няма как, Скорпионите ще забавят темпото от октомври, да анализират отношенията си с колеги, партньори, клиенти. Май се въртят интриги и първо трябва да ги неутрализирате, после да стабилизирате партньорства, да прокарвате нови идеи. Тази стратегия задействайте от сряда, в петък най-решителните ще се радват на резултата. В личен план някои не са доволни от избраника си, дали ще проявят такт и смелост да гонят мечтите си?
СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
Септември изтича, а вие искате да се впишете в плана на влиятелни хора, за да успеете в деловата сфера. Стрелците да не проявяват прекалени амбиции, ще им правят лоша услуга, а и до четвъртък ситуацията не им е най-ясна. Разбира се, ако шефът ви възложи отговорности, ще упорствате въпреки пречките, предпазливите ще избегнат всяка несполука. В петък ще отчетете ефективни партньорства, напредък в кариерата, доходи. Почивайте, премисляйте своите стъпки и проявявайте бдителност. Някои желания ще сбъднете по-нататък...
КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
Периодът не е лек за вас, упорствате за изясняване на отношения, привличат ви пътища, запознанства, рисковани начинания. Козирозите да бъдат много бдителни, усилията им ще носят добър резултат в понеделник, но от вторник насетне има опасност често да спорят и бързо да влошават делови и лични връзки. В петък ще си дадете сметка колко е важно да изпипвате всеки детайл в подготовката на проектите си – финансови и административни неща отнемат време, но пестят нерви и пазят от щети в бъдеще. В любовта влагайте и разум.
ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
Септември ви поумори, уикендът е подходящ за отдих с най-близките. Ако ви се пътува, можете да се порадвате на интересни места и споделени чувства. От октомври Водолеите започват изпълнение на новите си планове, да се готвят за всеотдайна работа, май сега поемат и част от задачите на колеги, партньори. Ако ви молят за услуги, няма да отказвате, но никой да не се лъже, че ще лежи на ваш гръб... В четвъртък уреждате важни финансови, административни и пр. теми, енергията ви е насочена за преуспяване на екипа, ала сте и взискателни...
РИБИ (20.02 – 20.03)
За вас уикендът също е уморителен, околните се мъчат да ви отклонят от ваш план. Рибите да не се поддават на това влияние, идеите им са добри, макар че осъществяването зависи от шефове, партньори. Помагате с желание на другите и сте сигурни: ако сте търпеливи и бдителни – ще преодолеете всяка трудност, неразбиране. От сряда резултатите са налице, а в четвъртък и петък има още финансови и административни детайли за уреждане. Хич не ги подценявайте, въпреки че вярвате в правотата си. В любовта сами ще си отвоювате щастие...

Източник: offnews.bg