ОВЕН (21.03 – 19.04)Този уикенд подсказва да търсите решение на

...
ОВЕН (21.03 – 19.04)Този уикенд подсказва да търсите решение на
Коментари Харесай

Хороскоп за 3 – 9 август от Антония Мечкова

ОВЕН (21.03 – 19.04)
Този уикенд подсказва да търсите решение на спъващи ви проблеми по околни трасета, в широчина. Доста Овни се стремят към високи постове и повече власт, а е значимо да се ангажират с каузи, които развиват качествата, дават отговор на фантазиите им. От понеделник до петък се обрисуват пътища, намиране на настояща информация, някои са в отпуск. Ако сте сред тях, ваша е грижата за положителното превозване и на близки, оглеждайте всеки подробност. Ако сте на работното място, не поемайте куп тежки задания, само че каквото пипнете, да е направено съвършено.
ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
Лято сякаш, а седмицата ще е напрегната за вас, от понеделник до четвъртък току изникват непредвидени проблеми. През уикенда за някои Телци по-тревожни са финансовите неща, ще намерят рационално решение. Само че в този момент се гответе за неведнъж връщане към тематиките, помагате на близки, повтарящи се пречки ще ви накарат да преосмислите връзките си с част от своя кръг. От вторник-сряда бъдете още по-сдържани и гъвкави, нужни са ред взаимни отстъпки. А където такава стъпка е неуместна, дистанцирайте се с такт, въпреки всичко обичате тези хора.
БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
До сряда е редно да се мобилизирате за работа, отваря ви се доста. Близнаците ще я правят усърдно, отделят време за разбори и обмисляне, за сериозна оценка. Във вторник уреждайте най-стриктно финансови и административни неща, другояче си залагате спънки в изяви, връзки с близките. В четвъртък и петък грижите понижават, посветете внимание на дом, близки. И там всичко не върви ОК, само че ви обичат, обичате и ще оправите проблемите. Ако пък ядът си е единствено ваш, разбирането и поддръжката на половинката ви радват все пак.
РАК (21.06 – 21.07)
Сигурно има служебни и персонални проблеми, които желаете да изясните още този уикенд. Раците ще го създадат, да бъдат деликатни и отстъпчиви, каква изгода да си докарат сръдни преди почивка?... Ако тематиките са професионални, в сряда ще си дадете сметка, че сте провокирали кахъри заради недовиждане и прекомерно високо самочувствие. От вторник до четвъртък ще поправите това, имате си и хрумвания за изява, и воля да ги реализирате. В петък обаче не се товарете с още каузи, нужно е да поддържате връзка с най-обичани и няма да се лишите от наслаждение.
ЛЪВ (22.07 – 22.08)
Динамично 7-дневие, пораждат мотиви за разногласия. Лъвовете, които запазят хладнокръвие, ще избегнат сериозните спорове, а и до четвъртък не са напълно вътре в някои тематики. През интервала ловите и нови шансове за изява, знаете, че проблемите са опция да покажете какво още можете. Ако усещате опити да ви оплетат в служебна или персонална конспирация, сдържаността и търпението ви са сигурен щит в понеделник и вторник. Сряда е за тежки каузи, след това ще обърнете повече внимание на близки и дом, само че отлагате собствен проект.
ДЕВА (23.08 – 22.09)
Периодът изисква самообладание и сериозен разбор, другояче настоятелен и персонални изненади може да ви доведат до неправилна стъпка. През уикенда Девите дано не поемат доста обещания към клиенти, познати или близки, имат потребност и от отдих. От понеделник съчетавайте прецизно осъществяване на отговорностите с еластичност и такт. Възникват проблеми, само че крайни решения не са уместни. Стари пропуски ще наваксате в четвъртък, а в петък ще прокарате положителните хрумвания с дипломация. В любовта – забавни срещи, вие си изберете по какъв начин да се развиват връзките.
ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
Вглеждате се в куп елементи и това е обяснимо – до четвъртък-петък би трябвало да оправите значими настоятелен, финансови, административни въпроси. Понеделник окуражава Везните, че могат да се оправят с всички грижи. Така е, само че би трябвало да привлечете и съидейници, да балансирате взаимоотношението. Едни от знака подценяват пречките, създавани от съперници и съперници, втори превъзнасят уменията си, трети не са уместно бдителни. От сряда се задават нежелани изненади, мобилизирайте се. В любовта не налагайте мнение, а убеждавайте...
СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
През уикенда се тревожите за финанси и партньорства. Уверено се справяте с казуса, значимо е да не нарушавате правила, правила, близките никак не се преценяват с тях. Скорпионите няма да се заплитат в такива неща, понеделник е за по-ефективни съюзи, може да поемат в нова посока, да търсят информация за друга активност. В сряда не разкривате свои проекти за изява и не говорите за доверието, с което ви обгръща началник. Мнозина изпипват детайлите в работата, в този момент е значим и изчерпателен разбор на трендовете, защищава ви от още пречки.
СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
Кроите амбициозни проекти за изява и облаги, обаче е време за търпеливите, постоянството дава обещание положителни резултати в делата и разведряване в персоналните връзки. Стрелците се сближават с нови хора, отнасят се с схващане към непознатите потребности. В понеделник се отдръпвате от близките, тъй като бързат с инициативи, не проучват по какъв начин да уголемяват общи сполуки. Във вторник-сряда вие сте мотор на екипа, организирате активността, финансовите неща, помагате на други. Този метод приказва по-убедително от всичко и в любовта.
КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
Това 7-дневие е с напрежение, проблемите по-често ще идват от близки хора. От понеделник Козирозите да понижат темпото в работата, нужно им е време да обмислят нещата, да си начертаят проект. Вторник носи спомагателни задания и ви кара да се мобилизирате. Имате по-ясно виждане за обстановката, в сряда ще следвате концепциите си праволинейно и забележително търпеливо. От което близките няма да са най-доволни, приписват ви куп дефекти, обаче четвъртък и петък ще покажат какъв брой съзнателно се отнасяте към поетите обещания. Пестете страстите.
ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
Хубаво 7-дневие, за някои е белязано с значими равносметки. Доста Водолеи са удовлетворени от постигнатото, в този момент приготвят настоятелен инициативи и ще упорстват основно по тях. В понеделник едни залагат на независими начинания, втори желаят да ускорят собствен остарял план. Преображение ще ви подскаже да давате всичко от себе си даже да няма незабавно самопризнание, доходи. В сряда оформяте плодовит съюз. За мнозина най-значим е любовният, усещат се в действителност щастливи. В четвъртък и петък влагате сили в дълготрайни проекти, коства си.
РИБИ (20.02 – 20.03)
Даже да не сте в отпуск, ще ви притеглят компании, развлечения. Рибите да внимават, до четвъртък общуването е увлекателно, само че другото да бъде с мярка, другояче след уикенда ще е мъчно да влязат в нормалната добра делова форма. Понеделник ще ви се види тежък, измененията във вторник ви окуражават, само че желаят усърдие. Така е и през идващите дни, в работата не е моментът ту да напредвате, ту да изоставате. Шефове разчитат на по-голяма изпълнителност, околните ви чакат грижи, поддръжка, предвидете последствията на всеки жест.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР