ОВЕН (21.03 – 19.04)Това 7-дневие уж е спокойно, но вие

ОВЕН (21.03 – 19.04)Това 7-дневие уж е спокойно, но вие ...

Хороскоп за 20 – 26 октомври от Антония Мечкова.

ОВЕН (21.03 – 19.04)
Това 7-дневие уж е спокойно, но вие напирате за изясняване на делови и лични теми и може да усложните нещата. За доста Овни понеделник носи промени, подклажда амбициите им в работата, сред познати. Скоро ще се убедите, че с търпение ще си спестите ненужни разпри. От сряда до петък май сте готови да поемате излишни ангажименти, има риск от преумора. Четвъртък е натоварен, дано си давате сметка: трябват ви подходящи партньори, а ако не си пасвате с някого, сдържаността ви все пак гарантира успешно завършване на начинания.
ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
Периодът ще е добър, ако си наложите самоконтрол и в службата, и в личния живот. Телците усещат, че ситуациите изискват бързи реакции, от понеделник действат по точен план и не говорят наляво и надясно за бъдещи начинания. Ако предвиждате да работите в екип, накарайте и останалите да се придържат към споразуменията, хвърлят ли се в гонитба на печалби, резултатът може да е обратен. Изненади в сряда ви подтикват да налагате мнение, това ще усложни и отношенията с близки. Анализирайте мотивите на другите по-задълбочено...
БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
Развоят на лични и делови неща подтиква и родените под този знак да търсят изясняване, в повечето случаи ще бъде достатъчно да поговорят откровено с другите засегнати. Близнаците обаче да са нащрек за клюки, както и за правни и административни детайли, те може да станат препъни камък в работата, а и във взаимоотношения. До Димитровден ще намерите решение, макар че до сряда залагате на сговорчивост и сътрудничество, а после ще бъдете по-остри в забележки или ще търсите съвети как да си гарантирате позиции и финанси.
РАК (21.06 – 21.07)
Тези дни не са най-леки за вас, затова не поемайте твърде много ангажименти към колеги, познати и близки. През уикенда доста Раци се поддават на такива настроения, но в понеделник трябва по-сериозно да преценят кое им е изгодно, във вторник ще се подчиняват на чужди идеи и желания. Това ви прави все по-критични, недоволствате и вкъщи, но в четвъртък ще приключите с поетите задачи, ще се насочите към по-перспективни връзки и купон за Димитровден ще ви изненада с оферти. В любовта нещата се редят бавно, така че - търпение.
ЛЪВ (22.07 – 22.08)
Периодът е купонджийски за вас, май ще се мъчите да уредите на маса някои делови проблеми. Лъвовете да внимават, защото от думите им може да тръгнат клюки и интриги и да се справят с едни ядове за сметка на други. През уикенда ви притесняват служебни спънки, в понеделник се стремите да изпипвате всяка дреболия в работата и сякаш губите мащаба й. В сряда надмогвате трудности и давате воля на амбиции, но още не е време за новите ви проекти. Близки искат глезене и го умеете, но искате удоволствия за себе си. Балансът е по-уместен.
ДЕВА (23.08 – 22.09)
Ще ви се да работите по-самостоятелно или да поемете по-лидерска функция в екипа, но първо е добре да си изясните куп проблеми в работата. Уикендът ще покаже на Девите, че някои детайли им убягват, ситуацията не е благотворна за всяка тяхна идея. В понеделник и вторник се стремите към нови съюзи, няма да сте доволни много от партньорите. От сряда намалете амбициите, зависите от колеги, от роднини и познати. След време може да ги обедините около свой план, но сега... Избягвайте спорове, иначе проблемите ще се трупат ли трупат.
ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
За вас периодът също ще е по-празничен, трапези ще се редят по различни поводи, а по купони ще уточнявате и делата си. Везните обаче гледат да уредят и административните детайли, от вторник искат да променят някои неща в работата, да реализират творческите си замисли. Сряда идва със сполуки, но и с пречки, които преодолявате. В четвъртък действате по-бавно, едва ли трябва да разчитате на помощ от приятели и роднини, съмишлениците се активизират на Димитровден. Не ги корете, съчетавайте възможности за отдих и изявата си.
СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
В събота и неделя си чертаете строг план за действие, сега мнозина смятат самостоятелно да блеснат в работата. Скорпионите ще имат възможности за изява и печалби, вероятно трябва да ги използват по-чевръсто, за да останат доволни от резултата. От понеделник до четвъртък насочете вниманието си специално към деловите партньорства, ще се разбирате добре с другите, ако проявяват вашата компетентност и дисциплина. На моменти – и себеотдаване, но не прекалявайте с натоварвания. Не е време за авантюри в любовта и с пари.
СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
Поводи за празнуване изобилстват, от уикенда си наложете строга дисциплина, за да не допуснете слабости в дела и отношения. Някои Стрелци да бъдат внимателни с тонуса, купоните и флиртовете не са без следа. От понеделник в служебната сфера са вероятни промени, включвайте се със сърце в изпълнение на чужди идеи, за вашите няма подходящи условия във вторник-сряда. Е, на вас ви се ще да ускорите нещо, а трябва търпеливо да уреждате всеки детайл с администрация, финанси. Ако си откриете грешка, признайте, не се налагайте.
КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
Идващото 7-дневие носи разни усложнения в делови и личен план, но вие сте се заредили със спокойствие и търпение, уверени сте в убедителната си изява и печалбите. От понеделник до сряда това е определящо за доста Козирози. Ала все пак е редно да не бързате с начинания, да не се противопоставяте на колеги и шефове. Някои от знака да бъдат по-грижовни към тонуса си, да укрепват сили, заемат ли се с амбициозните си планове – ще им трябва много енергия. Има основания за критика, но щадете близките, подкрепят ви в трудни мигове.
ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
Периодът не е лек, вероятно следва да бъдете много грижовни за укрепване на делови и лични партньорства. Водолеите обичат откровеността, но сега пречки ще ги накарат да бъдат сдържани, гъвкави, май отстъпчивите напредват повече през уикенда. В понеделник няма да споделяте идеи и особено ако зависите от по-влиятелни личности, във вторник ще следвате чужди желания. Но от своите няма да отстъпите, а старателната работа ще бъде наградена по-подобаващо с доходи, издигане, признание. Обичаните също ще оценят колко правите за тях.
РИБИ (20.02 – 20.03)
Тези 7 дни разпалват и вашите амбиции, но следва да бъдете по-грижовни за тонуса си, пресилването не обещава високи успехи или безоблачни отношения. От понеделник Рибите се натъкват на куп делови пречки, стъпка по стъпка ще доказват способности и издръжливост. Ако зависите от влиятелни познати, роднини, колеги, не го забравяйте и не прехвърляйте само на тях отговорност за евентуални несполуки. От сряда до петък ще действате неотклонно по плана си, в четвъртък си спестете споровете с близки, от които често чакате помощ.

Източник: offnews.bg