ОВЕН (21.03 – 19.04)Това 7-дневие не е най-спорно, макар че

ОВЕН (21.03 – 19.04)Това 7-дневие не е най-спорно, макар че ...

Хороскоп за 25 – 31 май от Антония Мечкова.

ОВЕН (21.03 – 19.04)
Това 7-дневие не е най-спорно, макар че полагате усилия за убедителна делова изява, съответно постъпления. Овните да се готвят за изненади и да намалят темпото поне до сряда. Правили сте си един план, но ситуацията се развива по-иначе, изпълнявайте стриктно рутинните задължения, шефове, колеги, клиенти ще ценят вашата коректност, връзките се заздравяват. Във вторник не дълбайте твърде в детайли, имате си достатъчно задачи. Четвъртък прекарайте в тесен кръг, за петък заложете на бдителност. При любовни грижи бъдете търпеливи.
ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
През уикенда още си личи: ще имате доста работа до началото на юни. Някои Телци са склонни веднага да се изясняват с колеги, познати и близки, които им прехвърлят задължения. Овладейте критичността, в понеделник не сте в силна позиция, във вторник ще огледате под лупа отношенията си. В следващите дни ще изяснявате някакви проблеми, само че по-внимателно, има интриги, а и вие май вирвате нос. Да, знаете и можете много, но с такт и уважение към другите хора ще постигате повече, а услугите ви ще са приети с искрена благодарност.
БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
Периодът е динамичен за вас. На моменти зависите от желанията на влиятелни хора, може и роднини да са, но това не накърнява умението да общувате и да се радвате на резултата от усилията си. Понеделник не е подходящ за куп идеи и Близнаците ще изчакат за реализация. Вторник показва: няма труд на вятъра. В сряда няма да споделяте всичките си вълнения, но откривате нови шансове за изява с печалби и в следващите дни ще упорствате, дано да е без спорове и разправии. В любовта - хармония, поучили сте се от предишни несполуки...
РАК (21.06 – 21.07)
Времето ви кара да изясните куп теми от колегиалните и личните отношения, слагате точка и на спорове, които сте започнали напоследък с доста хъс. Група Раци от понеделник ще следват идеи на влиятелни професионалисти, макар да не са техни, ще работят съвестно и с ясно желание да се усъвършенстват. Във вторник и сряда отделяте повече внимание на домашни проблеми и грижи за близки, анализирали сте ги подробно, имате и средства да зарадвате скъпите си хора. В петък търсите услуги, но и най-случайната може да стане ценен съюз.
ЛЪВ (22.07 – 22.08)
Сега вниманието ви е разделено между делата и грижите към обичаните хора. Лъвовете не остават нито миг без работа, макар че не им е най-драго да зависят от шефове и влиятелни познати. Знаете си: упорството ви е нужно за постигане на плана ви и няма да пестите сили, а освен приключването на тези задачи, след сряда стабилизирате и бюджета си, и сътрудничеството с колеги. Е, мнозина не мислят само за успех, печалби и удоволствия, а и за развитието на своите проекти занапред. В петък се връща вкусът ви към самостоятелни начинания.
ДЕВА (23.08 – 22.09)
През следващите дни ще общувате в различни обществени кръгове, мнозина се насочват към нови екипи и проекти. До вторник Девите да уреждат бдително административни и финансови подробности, да не се окаже още в понеделник, че част от кандидатите за партньорство не са сериозни. От сряда трудностите са повече, но заради тях не усложнявайте отношения с близки, стари приятели. Пък и пречките ви водят към ненадейни делови шансове, до края на май ще изясните постепенно къде да вложите своята енергия. За някои - нова любов.
ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
Предстои 7-дневие с напрежение и куп задачи. Везните ще се държат на по-заден план от уикенда, в понеделник упорито ще наваксват пропуски в делата си. Разбира се, действате тактично, търпеливо, но никакъв детайл не изпускате от очи. В сряда не давайте воля на големите си амбиции за кариера, колкото и много да допринасяте за напредъка на екипа. Не е време да се изяснявате, нито да разкривате личните си грижи. До края на май ще овладеете и финансовите, и партньорските проблеми, имате близки хора, на които разчитате безусловно.
СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
От уикенда до началото на юни ви измъчва неудовлетвореност в работата, кроите си по-амбициозни планове за изява и печалби. Скорпионите не са наясно с ред делови въпроси, от понеделник да следват идеите на шефове и колеги, ще им е от полза. Мнозина са готови на авантюри, а всъщност от вторник нещата им бавно започват да се подреждат. Бъдете търпеливи дори много да държите на нечие партньорство, до петък възникват пречки и трудно ще предадете от енергията си на другите. Не изкористявайте техни симпатии.
СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
За вас периодът е под знака на придобивки и ведри отношения с околните особено до сряда. Доста обвързани Стрелци се радват на разбирателство с обичани, необвързаните да помислят, преди да се втурнат във флиртове и авантюри. Понеделнишки ще се убедите, че колкото влагате в работата си – сили, творчество, упорство, така и ще бъдете възнаградени за труда си. Ще има и хора, на които помагате в тежък момент, фактът също показва енергията да облагородите нещата. В четвъртък и петък зареждате с оптимизъм и кръга си.
КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
Това 7-дневие ви настройва критично към околните в службата, вкъщи, на купони, помъчете се да овладеете емоциите. До сряда Козирозите могат да си позволят повече отдих, ситуациите не са подходящи за осъществяване на по-амбициозните им идеи. Промяна в хода на делата ви ще има, вие дискретно я подготвяте, търсите още източници на приходи, на професионален опит и информация. От четвъртък ще покажете упоритост и хъс в работата, шансове идват на път, в случайни срещи със стари дружки, дори при запознанства...
ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
До сряда доста ще се тревожите по делови и финансови теми, обаче няма да намалите хъса в работата, знаете си какво можете. Водолеите не споделят свои вълнения през уикенда, в понеделник трябва да проучват и нова информация, във вторник - да приемат и съвети на по-влиятелни колеги и познати. Към края на месеца започвате да изяснявате детайли, но и не помисляйте да спекулирате с трудности, да се представяте за нещо, което не сте... Пречките показват най-точно потенциала ви, ще се радвате на професионален успех и истинска обич.
РИБИ (20.02 – 20.03)
Последните 7 дни на май за вас са пълни с грижи за дела, за близки и познати, в понеделник направо ще сте като майка за околните. Рибите да не се увличат в обещания за услуги, правят доста за другите, техните задачи също не бива да куцат, да закъсняват. От събота до четвъртък се радвате на добри резултати и приходи, някак ще поглезите обичаните хора, ако е нужно – ще ги окуражавате повече при трудности. В петък обаче анализирайте финансовите отношения и партньорствата, ако някой не е точен, едва ли тези връзки ще се окажат здрави.

Източник: offnews.bg