ОВЕН (21.03 – 19.04)Това 7-дневие е напрегнато, възникват и пречки,

ОВЕН (21.03 – 19.04)Това 7-дневие е напрегнато, възникват и пречки, ...

Хороскоп за 13 – 19 октомври от Антония Мечкова.

ОВЕН (21.03 – 19.04)
Това 7-дневие е напрегнато, възникват и пречки, и поводи за спорове. Овните да бъдат търпеливи, по Петковден да си отдъхнат, в понеделник им се струпват задачи, а във вторник излишно припират за нови изяви. Ще имате ненадейни делови предложения, а и вашите амбиции не са малки, но в четвъртък е рано да гоните графици и похвали, и стари уговорки и проекти ще носят печалби. Служебно израстване за някои. В личен план май дълго сте се примирявали с нежелани неща, но не е време да бързате и да усложнявате връзките с близки.
ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
Периодът е изнервящ, обаче доста от проблемите си ги създавате вие. Телците да бъдат по-грижовни към домашните и личните неща – може да се наложат ремонти, изясняване с близки, а ако работата им е на път, редица задачи вкъщи ще изостанат... От уикенда бъдете бдителни с нови служебни ангажименти и бизнес партньори, за да не се ощетите. В понеделник имате да изяснявате доста детайли в работата, да прокарвате идеи с такт. В четвъртък и петък не се бойте за доходи, а гледайте да се справите прецизно с всичките си задължения.
БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
За вас – динамично време, но дали ще бъдете доволни от дела? Група Близнаци да намалят темпото и амбициите си още по Петковден, понеделник носи непредвидени грижи. Разчитайте на подкрепа, има възможност да привлечете влиятелни хора с идеите си или да се впишете в техни проекти. Във вторник и сряда си мерете приказките пред близки, не бива да си разваляте отношенията, не мислете само за своите желания и интереси. В четвъртък и петък няма да споделяте грижи и радости с околните, а и не бива да надценявате постигнато.
РАК (21.06 – 21.07)
Следващите дни са хубави, макар че имате куп домашни и служебни задачи. Раците няма да пестят усилия за изпълнението, през уикенда е видно, че няма защо да проявяват припряност. До вторник е важно планът ви за действие да разпределя точно времето и енергията, ако зависите от колеги и партньори – да стиковате начинанията. В сряда резултатите ви радват, но в четвъртък и петък няма да парадирате с тях. Имате си семейни ангажименти, вероятни са грижи около децата. Няма място за съмнения и страхове, така окуражавате и другите.
ЛЪВ (22.07 – 22.08)
Периодът е богат на празнични поводи, но нека те да не стават причина да пренебрегнете делата, сега в професионалната сфера ви се разкриват добри шансове. Някои Лъвове се поддават на влиянието на близки, познати, колеги, обаче работата през пръсти не им приляга. От понеделник до сряда трябва да покажете и на тях, че съвестният труд носи печалби и утвърждаване, не само възможности да се купонясва до насита. От четвъртък изострете бдителността, попадате на хора, които не споделят вашите принципи. Избягвайте авантюри.
ДЕВА (23.08 – 22.09)
Това 7-дневие е добро за ваши делови и лични планове, усилията на мнозина ще бъдат възнаградени с утвърждаване, издигане, печалби... Девите имат и домашни отговорности, с присъщото си старание ще изпълнят и битовите, и професионалните си задължения, а ще подскажат и на близките, че трябва да помагат по-осезаемо в домакинството. От вторник ще отделяте повече време за проучване на информация, контакти с нови хора, но внимавайте да не дразните с придирчивост и амбиции. Петък носи поводи за радост, но в по-тесен кръг...
ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
Хубаво 7-дневие, макар че пречките пред плановете ви не са малко. До вторник Везните ще трябва да накарат и околните да се заемат по-сериозно с деловите задачи, и да се помъчат да прокарат новаторските си идеи в екип. Няма да е лесно, но вие имате едно безотказно средство – всеотдайността, с която изпълнявате задачите си, от сряда и другите ще се убедят, че няма труд на вятъра. Доста от знака следва да разчитат на добри печалби и повишение. Вкъщи се радвате на хармония, но сега предпочитате да сте в най-тесен кръг.
СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
Тези 7 дни минават под знака на уреждане на куп проблеми – делови, битови, административни, финансови, та се запасете с търпение. Скорпионите не се плашат от трудности и вероятно още по Петковден ще имат план за действие, в понеделник трябва да обърнат повече внимание на партньорствата. Не карайте другите да прибързват, но и не допускайте да се качат на главата ви, желаните промени не могат да дойдат сами. В сряда ви тегли самостоятелна изява, но взаимни услуги с околните са полезни, след време може да прераснат в съюзи.
СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
За вас - трудни дни, но те ви разкриват завидни шансове за уреждане на делови и лични проблеми. Стрелците да не се изкушават само от високи постове и горещи авантюри, важно е да правят сериозни промени в изявата си, да усвоят умения, да доказват все по-убедителни професионални и граждански позиции. От понеделник разширявате кръга си на общуване, но и старите приятели ще ви подкрепят, вторник и сряда са доста изнервящи. В четвъртък разчиствате изостанали неща, в петък се радвате на постигнато, заздравени лични връзки.
КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
Натоварено 7-дневие, а и вие си добавяте служебни и домашни задачи. Доста Козирози са склонни да поемат задължения на близки и колеги, май е редно да изяснят на околните, че всеки трябва да си гледа работата съвестно. Вашите забележки може да са горчиви или да се видят някому дребнави в понеделник и вторник, в сряда всичко си идва на място. Сътрудничеството ви е резултатно, не се нагърбвайте с решаване на чужди спорове и защита на чужди интереси. Голямата ви грижа е към обичаните, заради тях се отказвате и от развлечения.
ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
През тези дни делата тръгват добре, ако нещо е спъвало идеите ви – можете да преборите пречките. От уикенда Водолеите нека влагат подобаваща енергия в работата, в понеделник някои предпочитат самостоятелните изяви, имат нужда и от услуга, съвет. От вторник напасвате взаимодействието с околните, пример сте за уважение към техния принос, за добронамереност и упоритост. Обаче в четвъртък избягвайте поводи за спор, може да ви излъжат да кажете неуместни думи. Любовни изкушения има, ако държите на здрава връзка, подминавайте...
РИБИ (20.02 – 20.03)
Периодът е напрегнат, излишно е да усложнявате проблемите си със спорове и прекалена придирчивост към околните по Петковден. В понеделник Рибите ще стабилизират делови партньорства и така ще преборят спънки пред идеите си. Проясняването на ситуацията започва от сряда, до тогава бъдете по-грижовни и към тонуса си. В четвъртък и петък темпото се ускорява, мнозина точно са обмислили начинанията и ще използват и най-малкия шанс за изява и печалби. Свободните сърца може да се огледат за подходяща половинка, а обвързаните да не се мъчат да налагат воля на партньора, такива победи са кратки, горчиви.

Източник: offnews.bg